TOP 10 voedingsmiddelen die je lichaam ontgiftenTOP 10 voedingsmiddelen die je lichaam ontgiften

Spoelen van uw systeem is ongetwijfeld belangrijk, maar dit betekent niets, maar om vruchtensap te drinken voor een week. U kunt effectief detox zonder te verhongeren jezelf. Probeer deze 10 natuurlijke ontgiftende voedingsmiddelen en dranken die u kunt opnemen in uw dagelijkse voeding en je voelt schoon en fris, in het knipperen van een oog:

1. Groene thee of groene thee Matcha

Groene thee is al lang bekend om zijn heilzame voordelen voor de gezondheid. Het is rijk aan antioxidanten bekend als catechines, die helpen bij het spoelen van de giftige stoffen uit uw lichaam en de thee heeft een geweldige kalmerend effect, dat zal u helpen ontspannen en tot rust komen.


2. citroen water

Het sap stimuleert de afgifte van enzymen, die toxinen omzetten in een vorm die gemakkelijk kan worden geleid door het lichaam. Drink een glas water citroen alkalische vormen in de ochtend zal u een hoop gevechten toxine vitamine C te geven en de balans van de zuurgraad van je eten.

3. Knoflook

Knoflook kan een belangrijk onderdeel van een detox plan. Knoflook heeft krachtige antibiotica en antivirale, die helpen om het lichaam te ontdoen van schadelijke microben. Het bevat ook zwavelverbindingen essentieel voor de detoxificatie proces helpen.

4. Wortelen

Wortelen zijn rijk aan antioxidanten genaamd glutathion, die helpt ontgiften de lever, evenals snacks gezonder vitamine A, C, B6 en K. swap met een rauwe wortel en gaan een lange weg te helpen uw lichaam ontgiften.

5. Appels

Appels hebben veel eigenschappen die het lichaam helpen om detox. U kunt de vezels, vitaminen en talloze andere stoffen die het proces van ontgifting, inclusief flavonoïden en terpenoids helpen. Appels stimuleren ook de productie van gal, waarvan de lever werkwijze gifstoffen helpt door het lichaam.

6. Broccoli

Alle groenten zijn goed voor je, maar de broccoli heeft een aantal zeer bijzondere eigenschappen. En 'hoog in antioxidanten en enzymen die helpen reinigen van uw lichaam en houd je spijsvertering efficiënt werken.

7. Avocado

Avocado soms een slechte reputatie, omdat het vet dat ze bevatten, maar dit vet is goed vet en kan daadwerkelijk helpen verminderen cholesterol in het lichaam. Ze zijn ook rijk aan antioxidanten die helpen bij het uitvoeren van de giftige stoffen uit uw lichaam.

8. Vlas

Lijnzaad zijn een prachtige voedsel dat kan worden toegevoegd aan vele verschillende gerechten en smoothies ook. Zij bieden de vezel die het lichaam nodig heeft om samen te binden en draad, toxinen, en essentiële vetzuren gezonde omega-3 vetten.

9. Paardenbloemen

Paardebloemen maken geen deel uit van het dieet van veel mensen, maar ze bieden een aantal belangrijke voordelen voor degenen die wel eet gezond. U kunt de slablaadjes toe en zal een rijke bron van mineralen en antioxidanten, en ondersteuning van de reiniging van de spijsvertering en de lever.

10. Grapefruit

Grapefruit smaak schoon en verfrissend en zal reinigen en vernieuw uw lichaam ook. Een portie van grapefruit bevat 70 mg leverreinigende verbinding glutathion, alsmede een soort pectine waarvan is aangetoond dat cholesterol.

Welke andere voedingsmiddelen die u graag te eten om je lichaam te ontgiften?

Voel je vrij om uw suggesties te delen voor gezond eten in de commentaren hieronder.

Blijf gezond en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha