Top 10 voedingsmiddelen die acne veroorzakenHebben problemen met acne? Niets lijkt te werken? Acne is een van de meest ongelukkige dingen die kunnen gebeuren voor iedereen !!! U zult verrast zijn om te weten dat er een verband is tussen wat we eten en de conditie van onze huid. Ja, het is waar. Terwijl elk individu reageert anders op bepaalde voedingsmiddelen, zijn er specifieke voedingsmiddelen waarvan bekend is dat een reactie die uiteindelijk leidt tot acne veroorzaken.

Als u dit leest artikel wordt ervan uitgegaan dat de acne probleem, groter of kleiner, nog steeds van invloed op je leven een of andere manier en je bent op zoek naar solution.So u zou graag willen weten, wat kunt u doen? Maak je geen zorgen, hier is uw antwoord.


Lees dit artikel en ontdek hoe het voedsel dat je verbruikt kan ook leiden tot het veroorzaken van acne !!! Als u wilt om zich te ontdoen van deze hardnekkige acne, vermijd deze voedingsmiddelen zo veel mogelijk.

Hier zijn de top 10 voedingsmiddelen die acne veroorzaken:

Diet Soda:

Voor Evan-Amos (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Light frisdrank is zeer inflammatoire naar je lichaam, zoals het aspartaam ​​dat de acne verhoogt bevat. Soda dieet kan de pH-niveaus die acne kunnen veroorzaken te verlagen.

Suiker:

Hoge inname van suiker en een voeding met een hoge glycemische index kan hoog geplaatst op de lijst van voedsel dat acne veroorzaakt. Suiker in enigerlei vorm kan leiden pieken pimple productie van bepaalde hormonen. Voedingsmiddelen, zoals chocolade en andere zoete lekkernijen te verhogen bloedsuikerspiegel, die acne kan leiden. Om de huid zonder acne verkrijgen moet je suiker vermijden zoveel mogelijk.

Zuivel:

Voor Discott (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Koemelk bevat voedingsstoffen en groeihormonen velen. Deze groeihormonen kan acne veroorzaken. De melk verhoogt ook de productie van insuline in het lichaam die puistjes kunnen veroorzaken op de huid. Melk en kaas kan acne te verhogen op de huid.

Gluten:

Voor Ongjulian (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Gluten veroorzaakt ontsteking problemen en spijsvertering gerelateerde die acne veroorzaken. Voedingsmiddelen zoals meel, granen, brood, pasta en tarwe zijn de belangrijkste oorzaken van ontstekingen in het lichaam die naar buiten komt, zoals acne op de huid. Gluten heeft vergelijkbare effecten als suiker, dus proberen om deze voedingsmiddelen te vermijden om een ​​duidelijke huid te krijgen.

Plantaardige oliën:

Voor Lemone (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Trans vetten en plantaardige oliën zeer verwerkt zijn de belangrijkste factoren die de huid puistjes veroorzaken. Deze omvatten canola olie, maïsolie, margarine en andere plantaardige oliën stimuleren ontsteking. Daarom is het raadzaam om de extra vergine olijfolie of kokosolie consumeren voor een lichtere huid acne-vrij.

Zout:

Het zout kan leiden tot zwelling in de weefsels en geven u gezwollen gezicht. Gejodeerd zout moet worden vermeden bij hoge doses, omdat ze acne kunnen veroorzaken. Controleer het natriumgehalte van voorverpakte voedingsmiddelen te worden geconsumeerd. Ook moet wassen vlees, ingeblikte groenten, bonen, en de natrium verminderen van hen.

Candy:

Voor Evan-Amos (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Candy is vol suikergehalte dat acne, rimpels en ongezonde huid veroorzaakt. Ze beschadigen collageen en elastine vezels, wat handig is bij het handhaven van de stevigheid en jeugdige huid. Dit kan ook leiden tot droge huid die vroegtijdige rimpels en verslapping van de huid produceert.

Gekruid eten:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Raissa Ruschel

De consumptie van pittig eten dan kan schade aan uw spijsverteringsstelsel veroorzaken. Dit leidt tot ontsteking gevoel in het spijsverteringskanaal en acne op de huid. Dit verhoogt ook de circulatie van bloed naar het gezicht dat het blozen geeft. Dus iemand met acne moet gekruid eten te nemen met mate en neem de juiste zorg voor de conditie van de huid. Het wordt aanbevolen om te controleren of de behandeling van acne in zijn beginfase. Ze kunnen worden genezen door het opruimen van poriën of drugs aanbevolen door artsen.

Cafeïne voor puistjes:

Cafeïne kan worden verkregen bij thee (zwart en groen), chocolade, frisdrank, koffie, energy drinks en pijnstillers. Cafeïne stimuleert de adrenaline klieren om stress hormonen die stress kan verhogen vrijgeven. Het nemen van te veel stress is schadelijk voor de gezondheid en de huid en leiden tot acne voorwaarde.

Cafeïne kan ook de slaap verstoren, zodat u zal gaan naar de diepste fase van de slaap. Deze slaap is essentieel voor de fysieke herstellen en ontgiften lichaam. Deze voorwaarden kunnen acne verergeren op de huid.

Bewerkte voedingsmiddelen:

Voor Wee Keat Chin, via Wikimedia Commons

Elke verpakt of verwerkt voedsel is slecht voor je huid en gezondheid. Bewerkte voedingsmiddelen zijn zeer verfijnd, dat het moeilijk is voor een goede spijsvertering wordt. Dit kan leiden tot veel allergische reacties, ontsteking en acne.

Ze zijn ook vol, aroma's, en andere chemische stoffen die allergische reacties veroorzaken. Verwerkte voedingsmiddelen hebben een hoog gehalte aan vet en geraffineerde suikers die diabetes, overtollig buikvet en ontstekingen kunnen veroorzaken.

Deze voedingsmiddelen zijn niet per se slecht voor je, maar indien genomen kan matig acne te voorkomen. Als u last heeft van acne, probeer dan een paar van deze knippen en vind je jezelf met een gezonde en mooie huid. Dus er is het antwoord op wat voedingsmiddelen acne veroorzaken!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha