Top 10 Voedingsdeskundigen In IndiaVoeding is van vitaal belang voor de manier van leven en groei. In dit artikel een overzicht van de top 10 beoefenaars voedingsdeskundigen in India.

Top Voedingsdeskundigen in India

Raksha Changappa:

Raksha Changappa is een diëtist-cum-Indische voedingsdeskundige gevestigd in Bangalore. Ze is een gepubliceerde auteur van Nutrition, een lid van het panel van voeding en diëtist vereerd met meerdere awards in het land. Ze is gespecialiseerd in zeldzame ziekten zoals fenylketonurie, systemische lupus, avasculaire necrose en is vooral bekend aandoeningen zoals obesitas, diabetes mellitus ook. .


Websites: http://in.linkedin.com/in/rakshachangappa
http://twitter.com/rakshachangappa
http://rakshachangappa.blogspot.com/

Ishi Khosla:

Ishi Khosla is de oprichter van Whole Foods, een one-stop-shop voor de voedingsbehoeften. Ze komt uit Delhi en leed aan obesitas bij zeer jonge leeftijd. Hij begon een werkwijze voor gewichtsverlies van gebruik zelfbedachte zichzelf en gestroomlijnd. Dat heeft zijn interesse in voeding. Hij weigerde zijn MBBS examens af te nemen en heeft een geavanceerde graad van Lady Irwin College of Food and Nutrition. Heeft een productieve carrière als voedingsdeskundige preventieve cardiologie eenheid van Escorts Heart Institute, Delhi, die weigerde te Whole Foods te creëren.

Website: http: //theweightmonitor.com/weightmonitor/about.d ...

Rujuta Diwekar:

Van Mumbai, Rujuta Diwekar is de voedingsdeskundige achter de figuur van Kareena Kapoor size zero. Diwekar werd geboren in een familie van gezondheid bewustzijn en de kennis van voeding in een zeer jonge leeftijd. Hij was atletische op school en een interesse in fitness en lifestyle ontwikkeld. Diwekar heeft een postgraduaat in Sport Science and Nutrition uit SNDT University, Mumbai. Hij studeerde yoga en Vedanta in Rishikesh.

Website: http://www.rujutadiwekar.com/

Shikha Sharma:

Deze voedingsdeskundige gebaseerd Delhi heeft een graad MBBS en was aanvankelijk een allopathische arts, maar zijn grotere belangstelling voor gezondheid en leefstijl snel aangetrokken naar voeding en preventieve geneeskunde. Hij studeerde Ayurveda alom en stellen hun eigen klinieken waar de diagnose van de medische problemen die door de grondwet van het lichaam. Het dieet grafiek wordt mede gecreëerd door haar en haar team van voedingsdeskundigen.

Website: httpsmile //www.nutrihealthsystems.com/ Gclid = CM_Ug8uvm ...

Anjali Mukerjee:

Anjali Mukherjee begon zijn bedrijf, de totale gezondheidszorg in 199 E 'de "voedingsdeskundige officiële" voor de deelnemers van de Miss India. Hij begon zijn praktijk in 1984 en is een alumnus van het Instituut voor Hotel Management, Catering Technologie en Toegepaste Voeding, Mumbai. Hij heeft ook een diploma in klinische voeding van de American Academy of Nutrition. Het was in eerste instantie niet geïnteresseerd in voeding, maar de effectiviteit ervan op hetzelfde wekte zijn interesse en nu is ze een praktiserend professional in Mumbai.

Website: http://www.health-total.com/about-us/founders-health-total-1

Tanya Zuckerbrot:

Tanya Zuckerbrot is een voedingsdeskundige en co-creator van IO Beauty Booster. Zij is van mening dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag, omdat het signalen van het lichaam om wakker te worden en start het verbranden van calorieën. Ze begint haar dag met Griekse yoghurt. Dit heeft weinig koolhydraten traditionele yoghurt en driemaal het eiwit. Eet dit met een portie ontbijtgranen dat rijk is aan vezels, het toevoegen van de IO Beauty Booster. Dit voegt een vleugje zoetheid aan zijn ontbijt met een grote impuls van antioxidanten die in het werk om de look en het gevoel van zijn huid aan de buitenkant te verbeteren.

Website: http://www.ffactor.com/

Madhuri Ruia:

Madhuri Ruia is een voedingsdeskundige en deskundige Pilates. Ze zweert als voor het ontbijt voor haar is dit de grootste maaltijd van de dag en ze was binnen een uur na het wakker worden. Zijn ontbijt is om 6:30 uur en bestaat uit havermout, besprenkeld met kaneelpoeder, een kom van papaya, samen met zes amandelen en een proteïne shake. Kaneel helpt om de insulinegevoeligheid te verbeteren en amandelen zijn heerlijk eten Mood verbeteren.

Website: http://in.linkedin.com/pub/madhuri-ruia/16/49a/b2a

Dr. Anju Venkat:

Dr.Anju Venkat is een expert in de natuurgeneeskunde en de huidige directeur van het gezondheidsbewustzijn, Mumbai. Wandelen de gesprekstijd en begint zijn dag met een seizoensgebonden fruit en regionale en geniet van fruit of vruchtensap tot 's middags, eet alleen totdat je een vol gevoel.

Website: http://www.zoominfo.com/p/Anju-Venkat/260214068

Dr. A. Laxmaiah:

Dr. A. Laxmaiah is de adjunct-directeur van het National Institute of Nutrition. Het is een autoriteit op goede voeding en leefstijl en vaak draagt ​​bij aan lifestyle magazines zoals de gezondheidszorg adviseur.

Website: http: //www.inteqsolutions.com/ninindia.org/LAXMAI ...

Shubi Hussain:

Shubi Hasan is een toonaangevende voedingsdeskundige en ondernemer. Zijn producten en dieet plannen zijn beschikbaar onder het merk Indiadiets perfecte gezondheid. Ze is afgestudeerd met een grote in Diëtetiek en Public Health Nutrition van Lady Irwin College (Universiteit van Delhi), en is in dit gebied sinds 199 heeft een MBA in marketing van Symbiose Institute, Pune. Zij is de CEO van "ORB Health Sanctuary Pvt Ltd."

Website: www.zoominfo.com/p/Shubi-Husain/125147303

Mensen die voedsel en zijn voedingswaarde weet zijn de beste mensen om u te vertellen wat te eten en wanneer. Dus, maak je een afspraak snel met één van deze beroemde voedingsdeskundigen in India!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha