Top 10 Voeding rijke vruchten en hun unieke voordelenNiet veel van ons beseffen het belang van fruit en hun voedingswaarde voor het lichaam. We zijn toegewijd aan het eten van junkfood ongezond vanwege stressvolle dagelijkse leven dat we leiden. We hebben vaak de misvatting dat alleen degenen die op crash diëten gaan eten fruit, maar helaas we hadden het mis. Fruit is niet alleen gezond, maar ook heerlijk. Ze zijn rijk aan vitaminen zoals vitamine A, vitamine B, vitamine C, citroenzuur, foliumzuur en andere essentiële voedingsstoffen nodig diabetes, cholesterol, hartziekten, zwaarlijvigheid en bloeddruk voorkomen.

Sommigen van ons denken dat vitaminen en mineralen is alles wat we nodig hebben, kunnen we alleen maar nemen een paar pillen als supplementen en dat zal maken voor de eis van het lichaam. Maar dit is een misvatting verkeerd; veel vruchten bevatten een complexe combinatie van mineralen, anti-oxidanten, vitaminen en fytochemicaliën, en bieden vele voordelen van de bescherming die we niet kunnen krijgen van pillen. U kunt zoveel pillen pop als je wilt, maar niets kan een vrucht voedingswaarde verslaan.


Alle vruchten zijn gunstig, maar sommige vruchten worden onderscheiden in hun voedingswaarde en zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden. Ze behoren tot de eerste machten voedselrijke met potentiële ziekte-resistent met een hoge voedingswaarde.

Voedingswaarde van fruit: Top 10 Lijst van de hoogste

Banana:

105 calorieën, 3 g vezels, kalium, foliumzuur, vitamine B6 en

Deze zoete vrucht is rijk aan kalium, waar de niveaus van hoge bloeddruk helpt verlagen.

Apple:

75 calorieën, 3 g vezels

Appels zijn rijk aan anti-oxidant flavonoïden die helpen om de suiker te controleren en diabetes te voorkomen. Het is ook bekend om astma te stabiliseren. Appels zijn natuurlijke deodorants mond en natuurlijk geef uw tanden en tandvlees gezond. Apple schil bevat de meeste van de essentiële vitamines die nodig zijn voor je lichaam.

Blackberry:

31 calorieën, 4 g vezels, antioxidanten

Meer rijk paarse kleur en krijgen hun kleur uit de krachtige antioxidant anthocyanen, waarvan bekend is dat het risico op kanker en beroerte. En 'het beste medicijn voor longkanker. Ze zijn ook bekend voor de behandeling van symptomen gerelateerd jicht.

Avocado:

114 calorieën, 5 g vezels, vitamine E en foliumzuur

Avocado's bevatten enkelvoudig onverzadigde vetzuren die helpen het cholesterolgehalte te verlagen. Avocado's zijn een perfecte vervanging voor boter in je boterham. Ze zijn romig en zacht van aard waardoor ze zeer makkelijk te eten. Het vetgehalte in avocado's helpt bij het kind normale groei en ontwikkeling.

Cranberries:

25 calorieën, antioxidanten en 5 g vezels

Cranberries zijn bekend om hun antibacteriële en helpen de behandeling urinaire infecties, galstenen, nierstenen en zweren. Dankzij de antibacteriële eigenschappen dient ook als een goede deodorant en mond reinigingsmiddel die helpen bestrijden tandbederf in de tanden en tandvlees.

Druiven:

53 calorieën, vezels rijke bron van mangaan en 1 g

Druiven zijn rijk aan antioxidanten genaamd resveratrol dat hart-en aanverwante ziekten voorkomt en bijdragen tot het verminderen van de bloeddruk niveaus. Het is ook bekend voor de behandeling van colorectale, borst- en maagkanker. Druiven ook fungeren als een factor verfijning in alcoholische dranken zoals wijn en champagne.

Mango:

54 calorieën, rijke bron van vitamine A en E, en 3 g vezels

We hebben allemaal graag deze vrucht zoet en heerlijk; maar je weet ook dat ze hebben hun eigen voordelen en zijn zeer positief. Mango's zijn rijk aan antioxidanten luteïne en zeaxanthine die visie te verbeteren en de blindheid bij volwassenen. Mango's kunnen ook worden gebruikt in een woestijn en kruidige smaken zoals augurken.

Oranje:

62 calorieën, rijk aan foliumzuur, vitamine C en kalium en bevat 3 g vezels

Sinaasappels zijn rijk aan fytochemicaliën genaamd hesperidine, die de niveaus van cholesterol in het bloed vermindert. Sinaasappels zijn een zegen vooral voor zwangere vrouwen, waar ze helpen bij het voorkomen van neurale buisdefecten bij kinderen in de baarmoeder. Sinaasappelschillen zijn ook rijk aan vitamine C en dienen als goede gezichtsmaskers en voeg licht op de huid.

Kiwi:

56 calorieën, bronnen van vitamine E en C, kalium, magnesium en 3 g vezels

Kiwifruits helpen bij de ontwikkeling van tanden, bot en kraakbeen. Ook voorkomen dat hart-en vaatziekten.

Papaya:

59 calorieën en zijn rijke bronnen van vitamine C, A en foliumzuur

Papaja's zijn rijk aan een oproep papaïne enzym dat de spijsvertering helpt en is genezen van alle problemen in verband met de spijsvertering. Vitamine A helpt om de huid gloeien. Zelfs de zaden van papaya zwarten kan worden gebruikt als specerij in de dagelijkse voeding.

Alle vruchten hebben voordelen, maar sommige mensen zijn allergisch voor sommige vruchten en sommige zijn niet geschikt voor mensen met specifieke ziekten. Het is altijd raadzaam om een ​​voedingsdeskundige of uw huisarts te raadplegen om een ​​lijst van vruchten die je kunt eten krijgen. Start vandaag voor een gezond leven !! Het toevoegen van voeding in fruit is de eerste stap.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha