Top 10 van de baby Sunscreen for Children in IndiaEen van de grootste mythes over zonnebrandcrème is dat we moeten het alleen van toepassing tijdens de zomers. De schadelijke UV-stralen van de zon zijn altijd aanwezig, of het nu zomer of winter. Met behulp van een goede zonnebrandcrème is net zo belangrijk in de winter en de zomer. Met het groeiende inzicht in de effecten van de zonnestralen, de ouders deze dagen zijn bezorgd over de bescherming van hun kinderen tegen UV-stralen. Ze willen om kinderen te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Zoals bekend is over de meeste zonnebrandmiddelen die er in de markt, vindt u het misschien moeilijk om de perfecte baby zonnescherm voor uw kind te kiezen. Er zijn veel merken op de markt beschikbaar voor u om uit te kiezen.

Top 10 van de baby Solari in India:

Lotus Herbals Kinderen Zon Blok:

Deze lotion heeft 25 SPF. De zon blok Kinderen Lotus bevat kruidenextracten van kamille bloemen voor voedende en verzachtende de huid zacht kinderen. Deze lotion biedt voldoende bescherming tegen UVA en UVB-stralen, het looien en zonnebrand. Zoals voor het label, dit product is het bewijs zweet en licht op de huid. Deze lotion is voor kinderen vanaf de leeftijd van 6 maanden als het parabenen en parfum bevat.


Dit product is geprijsd op Rs.195/- per 100 gram.

Farlin - Baby Sunscreen Lotion SPF 20:

Deze baby zonnebrandcrème 30 ml met behulp van natuurlijke en pure rijst haalt alleen. Farlin babylotion natuurlijke zonnebrandcrème is milder en niet getest op dieren. Dit product helpt zonnebrand en tan huid te voorkomen. Het is hypoallergeen, bevat geen chemicaliën en is volkomen veilig voor kinderen. De zon lotion hydrateert de huid, herstelt en verlicht droogheid en jeuk. Farlin de baby lotion helpt strijd tegen UV gegenereerd schade door vrije radicalen. Extracten van natuurlijke rijst kan verminderen ontsteking in de huid.

Deze lotion is geprijsd op Rs. 995/-.

Chicco Zon Melk:

Chicco zon melk wordt geleverd met een SPF van 50+ en zegt dat is speciaal ontwikkeld voor baby's huid. Deze lotion is vrij van parfum en kan gemakkelijk gebruikt worden voor kinderen vanaf de geboorte.

Het is een lotion veilig en heeft een prijs van Rs.899/- voor een fles van 200 ml.

Seba Med Zon Lotion:

Seba med zonnebrandcrème wordt geleverd met een SPF 50+. Bevat 98% filtering van alle UVA en UVB. Dit product is waterdicht en zweet op de huid van de baby en duurt 6 uur. De lotion is alcohol en geur vrij. Het wordt geleverd met een label voor intolerante huid erg gevoelig en zon.

De fles van 150 ml zonnebrandcrème komt op de prijs van Rs.1500/-.

Nivea Zon Kids:

Bescherming tegen de zon lotion Nivea kind beschikbaar met een SPF 50 is een breed-spectrum zonnebrandcrème. Dit product is waterbestendig en beweert onmiddellijke bescherming bieden. Het bevat parabenen en parfum.

Deze zonnebrandcrème is geprijsd op Rs.350/- per 200 ml.

Neutrogena Pure & Free® kind Sunscreen Lotion SPF 60+ breed spectrum:

Babylotion zonne Neutrogena SPF 60 en bevat een breed spectrum zonnebrandcrème. Deze lotion biedt UVA/UVB bescherming, met de hulp van purescreen. De purescreen is een geur-vrije formule die zinkoxide en titaandioxide bevat met natuurlijke ingrediënten die zacht voor de huid van de baby zijn. Dit is olie-vrij, PABA vrij, waterbestendig en hypoallergene formule.

Deze lotion is geprijsd op Rs.660/-.

Key Zon Clear Zinke Baby's & Peuter SPF 30+ Stick:

Heldere zon Key formule zonnebrandcrème voor kinderen bevat SPF 30+ en is verkrijgbaar in een handig pakket applicator. Dit is zacht voor de baby's huid en stok garandeert dat het oog binnenkomt. Het is een parfum, dermatologisch getest, waterbestendig breed spectrum crème.

Alleen - Deze stick is geprijsd op Rs.590 /.

Aveeno Actief Natural Protection Lotion SPF 50+ baby:

Aveeno kindje zonnebrandcrème SPF 50+ bevat en zorgt voor een natuurlijke bescherming voor kinderen. Het bevat een technologie minerale bescherming en is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Deze lotion bevat extracten van haver, zinkoxide en titaandioxide dat een beschermende barrière van de huid tegen UV-stralen van de zon vormen. Voorkomt zonnebrand en vroegtijdige veroudering.

Deze lotion is geprijsd op Rs.177

Banana Boat Sunscreen Lotion SPF 50 kind:

De baby Banana Boat zonnebrandcrème bevat SPF 50 en kinderarts getest. Dit product is alcohol vrij, scheurbestendig, en geur-vrije formule. Het is een lotion en wit kunt u zien dat het kind volledig wordt gedekt. Klanten zijn van harte welkom om de lotion op de kinderen na de leeftijd van 6 maanden.

Deze lotion is geprijsd op Rs.1779/-.

California kindje Everyday/Jaar-Round Sunscreen Lotion - SPF 30+:

De lotion kind Solar California bevat SPF 30+ en kan veilig worden toegepast op de huid van het kind elke dag. Het is een zonnebrandmiddel hele jaar dat citronella die als verzachtend middel bevat. De mooie aromatherapie lotion kan gebruikt worden op het gezicht en lichaam, en niet de ogen van het kind verbranden. En 'zweetbestendig, PABA vrij, waterbestendig en wordt geleverd in een buis trillingen.

Deze lotion is geprijsd op Rs.3366/-

Met zo veel opties om uit te kiezen, nu kun je zeker make up your mind voor bescherming tegen de zon dat uw kind het beste past. Laat een blik niet in en vertel ons welke van de bovenstaande producten is het meest nuttig zijn voor uw kind geweest.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha