Top 10 Triceps Oefeningen en hun voordelenOefeningen zijn een belangrijk onderdeel van fitness-regime. Vandaag de dag zijn er tal van trainingen verschillende lichaamsdelen. Het uiteindelijke doel is hetzelfde namelijk om de algehele fitheid te behouden en te bouwen spiermassa. Ten aanzien van de triceps oefening betreft, is het geschikt voor degenen die wensen om grotere wapens te verkrijgen. Gewichtheffers vaak de nadruk gelegd op het verkrijgen van massa in hun armen. Nu zijn de meeste van hen hebben deze misvatting dat je gespierde armen kunt krijgen met biceps training. Maar het feit blijft dat de biceps bestaan ​​slechts 1/3e van het totaal van de spieren bovenarmen, en de andere 2/3 wordt bezet door triceps. Dus, de uitoefening van de triceps is belangrijk als je wilt om de massa in je armen te verhogen.

Voordelen van Triceps Oefeningen:

Zoals hierboven benadrukt, oefening voor triceps in principe gericht op de triceps, zodat u de massa om de armen te verhogen. Dus, triceps trainingen zijn belangrijke onderdelen van een gewichtheffen regime. Naast toning je armen, triceps oefeningen bieden de volgende voordelen. a. In het algemeen trainingen hebben een gemeenschappelijk doel van instandhouding algemene conditie en oefening triceps geen uitzondering. Doet triceps trainingen op regelmatige basis verhoogt de kracht en de zwakte blijft op afstand. Als je sterk bent, zult u zeker het gevoel beter en gelukkiger. b. Dit is belangrijk omdat de meeste mensen die het moeilijk om de druk van de training regime hanteren en uiteindelijk stoppen. De goede resultaten van een training te krijgen, is het uiterst belangrijk om te worden gedisciplineerd en dat kan alleen worden bereikt door middel van focus en toewijding. Dus als je erin slaagt om gespierde armen te krijgen als gevolg van de training, heb je je punt bewezen. c. Overtraining van kleine spiergroepen moeten worden vermeden als je probeert om je armen te ontwikkelen. Triceps zijn de spieren die zich uitstrekken tot de borst, rug en schouders. Regelmatig rekken van deze spieren die betrokken zijn bij triceps oefeningen beschermt uw gehele bovenlichaam tegen zowel de schade als de flexibiliteit, houding en beweeglijkheid van het gewricht. Dit leidt tot verbetering van het verkeer en verlichten van stress. d. Last but not least, werken de triceps prent een gevoel van welzijn. Eigenlijk voelt goed na zweten tijdens een training. Het werk van uw triceps maakt het hele lichaam actiever, want dit is een passende gebruik van uw lichaam elke dag.


Top 10 Triceps Oefeningen:

De spieren van de rug armen staan ​​bekend als de triceps. Deze spieren zijn belangrijk omdat ze het uitbreiden van hun ellebogen om je armen recht en laat gewichten om van het lichaam af te duwen. De oefeningen onder de lens van de triceps spier om je armen en sterk te maken.

Triceps Push-ups:

Deze trainingen zijn enigszins vergelijkbaar met de traditionele push-ups. Het enige verschil dat deze operatie bemoeilijkt is de positie van de hand op de vloer. Een smalle plaatsing van de hand kan worden gebruikt om daadwerkelijk de triceps. Net als gewone push-up, zet je handen op de grond, met haar schouderbreedte te richten op de triceps. Zorgen voor de juiste positie van de push-up wordt gehandhaafd gedurende het hele jaar. Je lichaam moet recht worden gehouden en het hoofd en de nek in een rechte lijn terwijl je naar beneden naar de vloer. Langzaam en geleidelijk verlagen het lichaam naar de grond, zodat het bijna ontroerend en duw vervolgens weer je armen volledig te breiden. U kunt tot 10-16 repetitions.This is de beste oefening voor de triceps.

Steekpenningen:

Dit is een van de meest voorkomende triceps trainingen die vooral betrekking hebben op de uitbreiding van de arm, het houden van je romp in een gebogen positie. U kunt proberen de uitbreiding van een arm in een tijd of beide armen tegelijk. Begin door de rechterhand en de rechter knie op een bankje voor ondersteuning. Met een halter in je linkerhand, sloeg zijn arm op de linker bovenkant parallel aan de grond en buig je ellebogen een hoek van 90 graden maken met je armen. Houd nu de arm stabiel en breiden de onderarm om je hele arm parallel te maken aan de vloer. Herhaal deze positie met beide armen, met de linkerhand en de knie voor ondersteuning tijdens het werk zijn rechterarm. Ongeveer 10-16 herhalingen worden aanbevolen.

Dips:

Dips zijn een geavanceerde oefening die vooral is gericht op de triceps, waarbij zowel de elleboog en de schouder. Dit wordt beschouwd als een grote oefening reis omdat geen apparatuur. Dit kan worden gedaan met behulp van een bank of stoel. Zitten op een bankje of een stoel met je handen naast of net onder de heupen. Hef de handen, naar voren brengen van de heupen. Nu Beëindig ellebogen tot een hoek van 90 graden en laat de heupen naar beneden zodanig dat ze dicht bij de stoel. De schouders moeten gehouden worden. Duw terug zonder het blokkeren van de ellebogen en herhaal deze stap van 10 tot 16 keer.

Liegen Triceps Extension:

Deze training is een geweldige manier om de achterkant van je armen werken. Het staat u te gaan liggen en werken tegen de zwaartekracht voor gewichtsbeheersing tijdens de neerwaartse beweging. Daarom is het raadzaam om te beginnen met lichte gewichten. Liggen met je rug op een bankje, met een barbell over je borst aan de marktomstandigheden. Nu houden je armen stijf, langzaam de bar tot bijna zijn voorhoofd aan te raken. Heft haar armen naar de startpositie en herhaal voor 1-3 sets van 10 tot 16 herhalingen.

Zittend Triceps Extension:

Deze training richt zich op de triceps even gaat houden gewichten in beide handen en strek je armen boven je hoofd. In deze oefening moet je buikspieren bezig om te voorkomen overkoepelende je rug worden gehouden. Voor deze oefening moet je een stoel of halterbank gebruiken bij een verstelbare stoel ondersteuning voor uw rug bieden. Wij raden aan te beginnen met lichte gewichten. Op een bankje zitten en houden van de halter met beide handen, voorzichtig achterkant van het hoofd te verlagen. Het verlagen van het gewicht, zodat het zelfs met de onderkant van de achterkant van het hoofd. Het gewicht moet niet te veel dalen tot overbelasting triceps veroorzaken tijdens deze oefening. Til de halter terug naar je armen uit te breiden en herhaal voor 1-3 sets van 10 tot 16 herhalingen.

Schedel Brekers:

Schedel Brekers zijn vergelijkbaar met extensies triceps als ze dezelfde uitgangspositie. Het enige verschil is dat het houdt de armen naar buiten in plaats van tegenover elkaar. Liggend op een stabiliteit bal en een bankje, uit te breiden beide armen boven zijn hoofd met een gewicht in elke hand. Buig nu je ellebogen zodat uw onderarmen parallel aan de vloer. Strek je armen en langzaam de uitgangspositie te verlagen. Ten minste 12 herhalingen moet gebeuren.

Overhead halter extensies:

Met een halter, Sta rechtop met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Plaats het handvat op de schouder, terwijl de ellebogen wijzen naar het plafond. Pak het gewicht, laat deze weer onder zijn hoofd. Dit zou de start positie. Houd nu de stijve arm en haaks op de vloer en de elleboog wijst naar het plafond. Terwijl in deze positie, til het gewicht zodat de hele arm tegenover bijna helemaal zonder blokkeren van de elleboog. Lager het gewicht naar de startpositie en herhaal de procedure.

Sluiten Grip Bench Press:

Deze training richt zich vooral op de spiergroepen van de triceps samen met de borst en schouders. Het doel is om de ellebogen dicht bij het lichaam met de handen niet meer dan een voet uit elkaar te houden. Deze oefening kunt u meer gewicht te heffen dan anderen triceps oefeningen als het gaat ook de borst voor ondersteuning. Het kan worden gedaan met behulp van dumbbells of halters. Begin met het liggend op een bankje of een bal. Hou je handen op schouderbreedte uit elkaar, met een barbell in een strakke greep. Buig ellebogen, het verlagen van de balk aan de borst, zodat de ellebogen getrokken en dicht bij het lichaam. Knijp de triceps om het gewicht terug te duwen. Zorg ervoor dat je ellebogen niet op de top van de beweging zijn vergrendeld.

Triceps Pushdown:

Sta rechtop met je voeten op schouderbreedte uit elkaar en knieën licht gebogen. Blijf in deze houding, pak een bar verbonden is aan een hoge katrol met je armen naar beneden. Uw armen moeten tegen de zijkant van de romp stijf worden gehouden. Buig nu je ellebogen en duw de bar beneden, zodat uw onderarmen parallel aan de vloer. Dit zou de start positie. Na deze, duw de bar beneden, je armen volledig uittrekbare, zonder vast je ellebogen. Laat langzaam de armen om terug te keren naar de uitgangspositie, waar ze parallel aan de vloer waren en herhaal de beweging.

Enkele arm Trui:

Liggen met je rug op een bankje en je voeten op de grond. Met een halter in de ene hand, wijzend de elleboog van dezelfde arm naar het plafond. Pak de binnenzijde van de elleboog met de andere hand op de arm gewogen om de beweging te stabiliseren. Strek je arm die de punt naar boven maakt en laat deze weer in de buurt van het gezicht. Herhaal deze beweging. Ik hoop dat je het artikel hield. Laat een reactie. Afbeelding Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha