Top 10 tips voor meditatie en trucs die je helpen gewicht te verliezenAfvallen is een moeilijke stelling, en vereist discipline en toewijding. Alternatieve manieren om gewicht te verliezen, zoals meditatie, hypnose en acupunctuur hebben echt verrast met hun effectiviteit en eenvoud. We associëren altijd gewichtsverlies met inspannende activiteiten zoals werken, zwemmen, yoga en aerobics. Meditatie en geluid gewichtsverlies als een vreemde combinatie, maar het werkt goed samen!

Sommige trucs te gebruiken meditatie om gewicht te verliezen:

Herhaling van een woord over en weer, als je voelt de drang om te eten op een moment dat het vreemd is de beste manier om je gedachten af ​​te leiden. Dit voorkomt het gevoel van het eten van overweldigende u en de controle over uw lichaam en geest. Weer herhaling van een woord over en zal helpen om de geest te kalmeren, breng wat aandacht en u toestaan ​​om een ​​standpunt te krijgen.


De basis voor het gebruik van meditatie in de programma's van het gewichtsverlies is om de geest te schakelen wanneer je voelt de drang om binge of te veel eten. De belangrijkste oorzaak van het gewichtsverlies is om te eten wanneer ons lichaam niet voedsel nodig. We hebben de neiging om terloops te eten of een snack vaak op gewicht zo verraderlijk. Het is iets dat zo natuurlijk voor ons dat vaak niet eens beseffen dat in het proces zijn we te veel eten.

Een andere grote truc is om je gevoelens te analyseren nuchter wanneer de drang om te eten wordt overwonnen. Zeg tegen jezelf dat het momentum is niet de primaire, dat wil zeggen, je lichaam geen voedsel nodig. De impuls is een tweede impuls die uit een andere bron, zoals verdriet, woede, pijn, enzovoort.

Luisteren naar muziek die is kalmerend kan een geweldige manier om de geest af te leiden zijn. Het punt van meditatie, om gewicht te verliezen is om de controle over uw lichaam en geest niet te nemen en zeggen dat een bedrijf om destructieve gewoonten zoals overeten, die afkomstig zijn van een gebrek aan vertrouwen of een gebrek aan zelfbeheersing .

Denken of zingen van een mantra dat een beroep op een aantal keer als je onrustig voelen. Vaak in onze rusteloosheid, die niets anders te doen heb je de neiging om te eten. Het eten wordt onze enige bron van troost en comfort in een dergelijke situatie. Zo is het aanpakken van de kern van het probleem.

Probeer reiki. Reiki is steeds een zeer populaire manier om gewicht te verliezen. Het helpt om het hunkeren naar voedsel in het lichaam te stabiliseren, waardoor je meer vet verbranden, zelfs als briefpapier.

Sommige trucs over het gebruik van meditatie om gewicht te verliezen:

Het gewichtsverlies is zo veel over de geest als het gaat over het lichaam. Combineren met hypnose gewichtsverlies is een innovatieve truc om het verliezen van gewicht. Combineert twee processen op een unieke manier en de voordelen van een heleboel mensen, want het verhoogt de controle van de geest.

Diepe ademhaling is een zeer integraal onderdeel van de meditatie, en voor een goede maatregel. Dit wordt gedaan om de geest oefenen over het lichaam te benadrukken. Dus wanneer de drang om kruipt in op je eet, moet u diep te ademen. Het gevoel van rust en vrede die u zal overspoelen is ongeëvenaard.

Stel je het gezicht van een persoon of een plaats ver weg en mooie geliefde is een andere manier om je gedachten af ​​te leiden. Experts adviseren vaak meditatie denken geïsoleerde plaatsen, zoals eilanden of weelderige groene velden om de geest onder controle te brengen.

Maak een gezond voor je en hou je eraan. Meditatie kan je helpen de machtscentra van het lichaam te begrijpen. Focus op degene waar je het gevoel dat je geest drijft en zie hoe de impulsen geleidelijk verdwijnen.

Deze tips en trucs zijn er zeker van om u te helpen beheersen meditatie die niet alleen zal helpen uw lichaam in vorm te blijven, maar ook de geest kalm te houden. Een paar dagen van meditatie om gewicht te verliezen en bent u zeker om het aan al uw vrienden en familie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha