Top 10 tips voor een gezonde huid van het gezicht voor uGezien hoe veeleisend ons leven zijn geworden, is het moeilijk om alles tegelijk te houden. Terwijl ontmoet andere behoeften, hebben we de neiging om fitheid van je lichaam te vergeten. Het is essentieel om fit om fit te voelen kijken; In feite is ons gezicht zegt veel over hoe goed of slecht we zijn.

Op een dagelijkse basis, is het moeilijk om al je tijd doorbrengen in de schoonheidssalon om de schade aan onze huid te herstellen. Dus hier zijn een paar kleine dingen om zorg te dragen voor de gloed en charme op je gezicht te houden. Lees verder om te weten wat u kunt doen om een ​​gezichtsbehandeling huid gezond te krijgen.


Hoe maak je een gezonde huid van het gezicht hebben?

Drink veel water:

Water is essentieel om de huid te reinigen van binnenuit. Drink minstens 15 glazen water per dag om toxine uit het lichaam te verwijderen en verbeteren de bloedstroom naar de huid. Ook verbruiken vloeistoffen zoals sap en soep, en vermijd koolzuurhoudende dranken.

Gezond en voedzaam dieet:

Een gezond dieet bestaat uit fruit, groenten, noten, vlees, vezels en volle granen. Deze houden stoelgang soepel en ook bijdragen aan de voedingsbehoeften van het lichaam, waardoor veel energie. Vermijd overmatige inname van junk food en gebakken in aanvulling.

Slaap Lekker:

Slaap is essentieel voor een gezonde huid van het gezicht. U moet volledige rust het lichaam te geven gedurende minstens 8 uur per dag. Dit geeft ons lichaam de tijd om zichzelf te herstellen, en fris en energiek te worden. Het voorkomt ook donkere vlekken en kringen onder de ogen op je gezicht.

Bereid de huid aan de zon:

Voordat u voor de dag, blootstelling aan de schadelijke stralen van de zon, moet u een goede zonnebrandcrème royaal toe te passen en ook vloeistoffen drinken. Dit houdt de schadelijke effecten op de baai, zowel intern als extern.

Het hebben van een routine-reiniging compleet:

Nadat je wakker wordt in de ochtend en voor het slapen gaan, reinigen, toon en hydrateren uw huid dagelijks. Scrub en toepassing van een gezichtsmasker minstens twee keer per week. Handhaven van een routine om donkere vlekken te voorkomen, wijst zwarten en puistjes op de huid.

Het kennen van de behoeften van uw huid:

Hier ziet u hoe de huid van het gezicht gezond goed te krijgen het aanpakken van uw huidtype. Iedereen heeft een ander type huid en haar behoeften. Deze zijn afhankelijk van waar je woont en wat je dagelijkse routine is als. Vette huid heeft minder hydratatie terwijl behoeften meer droog. Gemengde huid hebben verschillende behandelingsmethoden in verschillende seizoenen en op dezelfde manier.

Vermijd het aanraken van Constant:

We hebben de neiging om ons gezicht onvrijwillig aanraken tijdens het werken of lezen, of tijdens een activiteit. Probeer de verleiding in aanraking van je handen vuil met het gezicht te krijgen weerstaan. Dit voorkomt kiem build en voorkomt problemen zoals acne en puistjes.

Gebruik Cosmetics corrigeren:

Gebruik geen cosmetica met iedereen die acne of puistjes heeft te delen. Gebruik cosmetische van goede kwaliteit, vooral als zij dagelijks worden toegepast. Op hetzelfde moment, was je gezicht grondig voordat bed. Dit geeft de huid een kans om te ademen.

Gebruik schone handdoeken:

Gebruik geen handdoeken met niemand te delen of reinig je gezicht met een vuile handdoek. Je zou denken dat je je gezicht schoon te maken, maar je bent eigenlijk uitnodigende vreemde elementen om zich te vestigen op. Probeer het gebruik van wegwerp handdoeken plaats.

Oefening:

Oefening is essentieel om je lichaam in vorm te houden en reguleren van de doorstroming van het bloed. Joggen, zwemmen, elke sport, stevig wandelen, yoga en meditatie kan zeer nuttig zijn bij het maken van uw huid fris en stralend. Dit channelizes ook je energie en brengt positiviteit.

Tijdens het lezen, lijkt het gemakkelijk om deze kleine dingen en eenvoudige tips voor het gezicht huid gezond te volgen elke dag om je huid gezond en stralend te houden. Maar je moet zelf discipline om de routine te volgen, ondanks diverse verleidingen op je afkomt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha