Top 10 tips voor de droge huid zorg voor baby'sDe kinderen kunnen het slachtoffer worden van een droge huid en, net als volwassenen. In feite zijn ze nog gevoeliger voor droge huid dan volwassenen omdat hun huid veel kwetsbaarder. Inzicht in de oorzaken die leiden tot droge huid bij kinderen is de eerste stap om het probleem te genezen. Hier zijn enkele van de beste tips opvang van droge huid, wat de droge huid.

Baby Dry Skin Care Tips

Tijd van het bad:

Het kappen van de tijd Baby Bad is de eerste stap voor de behandeling van droge huid. In plaats van de normale 30 minuten, zorg ervoor dat je kleine hagelslag rond voor ongeveer 10 minuten. Hoewel kinderen houden van hun bad tijd, dit is iets wat je moet doen, rekening houdend met de gezondheid van uw kind. Baden verwijdert de natuurlijke oliën van de huid, waardoor het droog.


Rol van water en zeep:

Wat geldt in de kleine badkamer ook bepalen hoe je baby's huid reageert. Dus, is het het beste om warm water te gebruiken in plaats van warm water voor uw kind. In plaats van het gebruik van de zeep, is het het beste om een ​​milde geur-vrij zeep te gebruiken. Dit zal ervoor zorgen dat uw kind wordt gespaard voor de agressieve chemicaliën die zijn opgenomen in zeep.

Snijd Badschuim:

Bubbelbad is een erg leuk geen twijfel. Echter, moet u ervoor zorgen dat uw kind zijn deel van de splash in het water heeft afgerond vóór de invoering van de soap. Dit zal ervoor zorgen dat uw kind niet zit in een bad vol met water en zeep die uiteindelijk uw huid droog en dof maken.

Toepassing Emollient:

Verzachtende middelen zijn bruikbaar bij de behandeling van droge huid, maar ze zijn zeer vettig en glad; dit kan een beetje 'van een probleem met de kinderen. Ze hebben de neiging schilferige te zijn en u niet wilt toevoegen aan hun kans op uitglijden en vallen. Dus, is het het beste om verzachting in de badkamer te vermijden en hetzelfde geldt wanneer het kind wordt geplaatst in een kluis in zijn bedje.

Moisturizer Rol:

Water chloor en zout water zijn schadelijk voor de huid. Dus, als u van plan bent om uw kind mee te nemen naar de oceaan, zorg ervoor dat u het brengen van een vochtinbrengende crème die onmiddellijk kunnen worden toegepast nadat de baby is uit het water.

Toepassing tijden Moisturizer:

De toepassingstijd van het vochtinbrengende crème speelt een belangrijke rol met betrekking tot de droge huid. Zorg ervoor dat u de lotion onmiddellijk toe te passen na het nemen van het kind uit het bad water en dep ze droog. Dit zal het water al te verzegelen aanwezig op de huid van de baby's en bewaar deze gehydrateerd voor een periode langer.

Positionering luchtbevochtiger:

In het geval dat u woont in een plaats die erg koud is, of als de lucht in uw huis is erg droog, zorg ervoor dat je een kamer luchtbevochtiger in te voeren. Dit helpt om vocht toe te voegen aan de lucht en houdt de huid van uw baby gezond.

Handschoenen en wanten:

Zorg ervoor dat uw kind wordt gegeven handschoenen of handschoenen om zijn/haar handen en vingers te beschermen worden gekraakt. Dit zorgt ervoor dat uw handen en vingers warm, alsook hen te beschermen tegen de elementen.

Smering:

Smering kindje alvorens hem/haar in een badkamer is ook erg belangrijk. Dit zal de baby te beschermen tegen de schadelijke effecten van de chemische stoffen in zeep zelfs kinderen.

Kruipen:

Zorg ervoor dat uw kind niet te veel tijd besteden kruipen op een koude vloer.

Al deze factoren beïnvloeden de huid van een baby. Deze eenvoudige tips zijn voldoende om ervoor te zorgen dat de huid van je baby blijft zacht en soepel en voelt zacht aan. Helpen bij de behandeling van het kind een droge huid effectief. De huid van het kind moet worden beschermd, en dit zijn enkele van de manieren om het te doen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha