TOP 10 tips over hoe om SOCIALE leven te verbeterenTOP 10 tips over hoe om SOCIALE leven te verbeteren

Je voelt je alsof je wilt meer te krijgen en nieuwe vrienden te ontmoeten, maar niet zeker weet hoe pak je het aan? Je bent niet alleen, omdat veel mensen vinden moeilijk. Terwijl we allemaal graag vrienden om ons heen hebben, eigenlijk het maken van een positieve inspanning om nieuwe vrienden te vinden kan een beetje 'ontmoedigend. Dus als u wilt uw sociale leven te vergroten en nieuwe vrienden te maken Lees deze top tien tips en ontdek een paar manieren om dit te doen:

1. Praktijk zeggen 'ja'!

Hoe vaak heb je een aanbod afgewezen om te ontmoeten voor een drankje of om ergens heen te gaan? Een goed uitgangspunt op hoe je je sociale leven te verbeteren is om te beginnen met te zeggen 'ja' tegen uitnodigingen, net als Jim Carrey deed in de film 'Yes Man', weet je nog? De meeste mensen zijn bang om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe dingen te doen, maar weet niet of je iets wilt, totdat je het probeert.


2. Maak meer moeite met bestaande vrienden

Nog een tip over hoe u uw sociale leven te verbeteren is om meer inspanningen te maken met uw bestaande vrienden. Als je de moeite meer uit om met je vrienden te maken, dan heb je meer kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Laat je vrienden weten dat je beschikbaar bent om meer te halen uit zijn en ze zullen vaker uit te nodigen.

3. socialiseren een prioriteit

U moet een inspanning te maken als u wilt uw sociale leven te verhogen; Het is niet van plan om automatisch te komen. Opzij tijd om de mensen te zien en afspraken maken om meer te halen uit en nemen niet alleen de makkelijke optie van een verblijf in, op zijn september

4. Zoeken van oude vrienden op Facebook

Onze volgende suggestie over hoe je je sociale leven te verbeteren is om Facebook te gebruiken om mensen te ontmoeten voor de echte, niet alleen thuis zitten surfen. Facebook is een geweldig hulpmiddel voor het herstel van contact, maar zo weinig mensen daadwerkelijk de volgende stap die je moet ontmoeten.

5. Stop vrezen afwijzing

Een van de grootste obstakels voor mensen hun sociale leven stimuleren, is dat ze bang zijn voor afwijzing. Ze zijn vragen als: 'Wat als je niet van me?' Of: 'Wat als ze nee zeggen?' ... Vergeet alles, en als, zal je waarschijnlijk nooit gebeuren, en zelfs als ze dat doen, wat je hebt verloren?

6. Wees positief rond andere mensen

Nog een goede tip over hoe u uw sociale leven te verbeteren is gewoon om positieve rond andere mensen. Niemand vindt het leuk om te horen iemand klagen en kreunen de hele tijd, dus wees positief en optimistisch als u rond anderen. Mensen socialiseren voor de lol en zich goed te voelen, zodat de meer plezier je gaat om rond te zijn, zul je meer vrienden hebben.

7. luisteren naar mensen en zijn klaar om te helpen

Maak een poging om mensen te luisteren en aan te bieden aan een handje te helpen als dat nodig is. Het bouwen van een kring van vrienden en vertrouwde, is het belangrijker dan het hebben van een brede kring van bekenden.

8. Word lid van een club of doe een sport

Dit werd verondersteld te zijn op onze lijst, is het niet? Er is geen twijfel dat het duurt ongeveer een sport of deelnemen aan een club u in contact komen met nieuwe mensen. Dan is het aan u om deze gelegenheid gebruik maken en zet een aantal van deze mensen tot vrienden.

9. Probeer niet saai te zijn

Keeping up met de huidige gebeurtenissen en maken gesprek met andere mensen die je ontmoet. Vermijd gewoon praten over je de hele tijd en zich bewust zijn van de gezichten van de mensen en hun lichaamstaal om ervoor te zorgen dat ze genieten ook de conversatie.

10. Kijk naar buiten en naar binnen niet

De makkelijkste manier om andere mensen die geïnteresseerd te krijgen in u is om interesse te tonen. Het werkt altijd het beste wanneer je probeert om een ​​vriend om iemand te zijn, in plaats van hen te vragen om vrienden te maken met je. Toon interesse in hen en zal niet verschijnen voor iedereen 'me, me, me'. Dan, in ruil daarvoor, zullen ze een interesse in je tonen.

Heeft u nog andere suggesties over hoe je sociale leven te verbeteren?

Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha