TOP 10 tips over hoe om gewicht te krijgenTOP 10 tips over hoe om gewicht te krijgen

Met al het advies dat wordt aangekondigd als het verliezen van gewicht, kunnen sommige denken dat iedereen is te zwaar! Maar, wat denk je? Sommige mensen zouden eigenlijk willen een paar pond op te zetten. Wat ik niet wil doen, hoewel, het is om te gaan op een dieet van fastfood en chocolade, willen gewicht op een gezonde manier. Als u wilt op wat gewicht te zetten, en verblijven op een gezond dieet, lees dan deze tien tips over hoe om gewicht te krijgen:

1. The Basics

Kortom, op gewicht, moet je meer calorieën dan u branden. Dit is niet om te zeggen dat je nodig hebt om naar huis en binge eating te blijven! Je nodig hebt om te beginnen met het consumeren van meer hogere calorie voedsel op een regelmatige basis om geleidelijk krijgen meer gewicht.


2. Eet vijf of zes maaltijden per dag

Als je eet kleinere maaltijden vaker, dan zal u helpen zich comfortabel vol de hele tijd. Als je probeert om al uw voeding binnen te krijgen in één of twee maaltijden per dag, dan je maag zal aanpassen aan de grote porties en je te vertellen dat je vol bent, te snel.

3. Voeg meer calorieën te eten

Een andere goede tip over hoe om gewicht te krijgen is om meer calorieën toe te voegen aan je eten. Door het veranderen van de ingrediënten in je eten, kunt u het verhogen van uw calorieën, zonder opgeblazen gevoel. Probeer het toevoegen van een plakje kaas op een broodje of volle melk in plaats van magere melk. Ze zullen allemaal optelt, zonder dat het bedrag dat u eet drastisch veranderen.

4. Laat je niet verleiden door junk food

Zelfs als u op zoek naar advies over hoe om gewicht te winnen, niet in de verleiding om junk food eten. Het zal u helpen pakken op de pond, maar zal ook vullen met onnodige calorieën en slechte vetten die uiteindelijk slecht zal zijn voor uw algehele gezondheid.

5. Snack op high-calorie, gezond voedsel

Als je niet gewend bent aan het eten van grote maaltijden, dan is een plotselinge verandering zal je opgeblazen en ongemakkelijk voelen. Probeer in plaats daarvan, snacks tussen de maaltijden regelmatig over gezonde snacks zoals noten en fruit, toast en of pindakaas.

6. Onderhoud uw evenwichtige voeding

Zelfs als u wilt aan boord calorieën te nemen, is het belangrijk om een ​​gezonde en evenwichtige voeding te behouden. Geef niet op low-calorie voedsel helemaal; je moet nog steeds een evenwicht van gerechten uit de verschillende groepen voedingsmiddelen.

7. Wat wil je drinken zal ook helpen

Wat je drinkt zal je helpen om gewicht te winnen. U hebt de regelmatige inname van water, maar proberen om meer calorische drinken als amandelmelk, vruchtensappen en smoothies vers zo gemaakt.

8. Oefening

De juiste soort oefening zal u helpen spiermassa op te bouwen. Doen weerstand training en hoge intensiteit interval training, waardoor je gewicht te verliezen, maar het gewicht opleiding en aërobe oefening zal helpen omzetten voedsel in de spier, zolang je genoeg eet.

9. verblijf gehydrateerd

Je moet nog om gehydrateerd te blijven, en zelfs als je drinkt amandelmelk meer, vruchtensappen en andere dranken, moet u toch uw acht glazen per dag van water ook. Probeer niet om het water te drinken vlak voor een maaltijd, hoewel, of het water vult en maak je minder eet.

10. Wees consistent

En tot slot, nog een goede tip over hoe om gewicht te krijgen is in overeenstemming te zijn. Net als een dieet, moet je om het te gebruiken om te winnen gewicht. Het kan nuttig zijn om een ​​levensmiddel dagboek bij te houden, zodat u kunt een track van de calorieën die je verbruikt te houden. Geef hem een ​​beetje 'van de tijd, maar het kan enkele maanden duren voordat u begint met een verschil in uw gewicht te zien.

Wat is uw favoriete tips voor het verkrijgen van gewicht?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha