Top 10 tips om je baby's huid Fair makenHet moederschap is de meest magische en vreugdevolle fase in het leven van een vrouw. Zodra je een moeder, je prioriteiten veranderen. De kleiner dan het welzijn wordt uw doel in het leven. Een van de dingen die de meeste moeders wil is gevild voor hun kinderen. Vraagt ​​u zich af hoe de blanke huid van de baby te maken? Er zijn vele manieren waarop u kunt uw kind te zegenen met gloeiende huid en eerlijk voor al het leven. Het enige wat je hoeft te doen is het volgen van een aantal fundamentele stappen om ervoor te zorgen dat de gevoelige huid van de baby gezond en stralend blijft.

Laten we eens een kijkje nemen op 10 tips voor het krijgen van heldere huid voor de baby:

Hot Massage Oil:

Masseer de nieuwe baby met warme olie is iets dat de meeste moeders weten. Ik weet zeker dat je oma meerdere malen genoemd de voordelen van een massage met olie. Maar je zei dat de voordelen zich ook buiten de sterke botten en spieren te ontspannen? Misschien deed hij niet. Ja, het is een feit dat de huid van de baby nodig heeft zo'n verwennerij op een dagelijkse basis. Een massage met hete olie voegt een extra niveau van hydratatie voor de gevoelige huid van de baby en zorgt voor een goed onderhoud van de olie in de huid. Met regelmatige massage met hete olie, de huid van je baby verlichting, bloem en neem het op een roze tint mild. Dit is onwaarschijnlijk dat dit gebeurt als je baby's huid droog is en de neiging heeft te schillen. Dus zorg ervoor dat je je baby te geven het genot van een massage met warme olie perfect elke dag.


Baden optimale temperatuur:

Net zoals het is essentieel voor volwassenen niet om hun huid om het water te warm of koud bloot, het is even essentieel voor de huid van de kleine jongen ook. Droogte kan saaiheid en duisternis veroorzaken in de huid van je baby. Dus, verwen uw kleine engel met een bad van warm water. De temperatuur van het water ongereguleerde sparren uit het leven van baby's tere huid.

Kind Scrub:

Klink ik te ambitieus als ik zeg baby wassen? Als je denkt dat dat zo is, neem ik u mee door de grondbeginselen van de kinderopvang. Kinderen hebben het haar over het hele lichaam, inclusief het gezicht en de rug. Deze haren hebben wortels zwakker en lijkt misschien te onnatuurlijk. Een mooie mix van kikkererwten (besan), rozenwater, melk, baby-olie en gram puls gelijkmatig op de grond maakt een gaswasser kind. Op aanvraag dit mengsel scrub weg alle onzuiverheden en ongewenste haren uit de huid van de baby. Verhoogt de helderheid en verbetert de teint van de huid van je baby, het verhogen van de bloedcirculatie.

Milde Pakket Body:

De baby's huid is tien keer gevoeliger dan de huid van volwassenen. Omgevingsfactoren zijn volledig nieuw voor studenten na negen maanden warm te blijven in de baarmoeder. Cultiveren baby's huid super zacht met een zoete wrap een keer per week is een gezonde manier van zegen uw kind met een rijke glans en gelijkmatige toon heldere huid voor altijd. Maak een pasta van sandelhout, kurkuma, saffraan en melk en toe te passen op het lichaam van het kind. Laten drogen gedurende 10 minuten. Dit zal uw kind meer alleen te maken en zal ook de bescherming van hem/haar tegen huidinfecties.

Hydratatie:

Dit is een onvermijdelijke stap in de keten van perfecte huidverzorging van het kind. Gebruik de beste merken om elke vorm van irritatie te voorkomen. Toepassen om de 4 uur voor het beste resultaat. Dit zal de teint van het kind intact te houden. Het zal ook de droogte op afstand te houden.

Geen A Soap:

Gebruik nooit zeep op de huid van je baby. Zeep kan de huid schil, waardoor het saaie, droge en donkere plaats. In plaats van het gebruik van melk en rozenwater. U kunt de baby gebruiken glycerine bars en wassen rijke crème voor kinderen.

Gereglementeerde Sunbath:

En 'van essentieel belang om uw kind aan de zon bloot te stellen van tijd tot tijd, maar dit moet een kwestie geregeld. Het verlaten van je iets te lang in de zon kan de huid onherstelbaar donkerder. U kunt ook een rolstoel gebruiken om de baby te redden tegen direct zonlicht.

De Magic Siroop:

Oh ja meneer, er is een siroop die magie is zeker een schot manier om de huid van je baby is meer gewoon: is water! Uitdrogen nooit uw kleine, niet alleen leidt tot een aantal gezondheidsproblemen, maar droogt ook de huid ook.

Fruitsap:

Dit is een magische mantra voor kinderen vanaf 3 maanden. Het voeden van uw baby met de goedheid van druivensap verhoogt de helderheid van de opperhuid. Andere vruchten zoals appels en peren zijn ook goed voor de gezondheid van de huid van de baby van binnenuit.

Babydoekjes:

Tenslotte, borstelen en wassen van het kind hele tijd huiduitslag en droge huid. Het is altijd raadzaam om te gebruiken babydoekjes rijk aan glycerine en room. Het is een betere keuze om deze doekjes gebruiken om de mond van uw baby zo goed schoon te maken.

Aan het eind van de dag, het is allemaal een beetje 'meer liefde en een beetje' meer zorg. Een tip afscheid: nooit overdrijven, en douchen uw baby met liefde, ongeacht zijn/haar huid is!

Ik hoop dat je nu weet hoe je de lichte huid van de baby, natuurlijk maken! Je weet dat alle andere tips om duidelijke huid te krijgen voor de baby? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha