TOP 10 TIPS mode voor vrouwen met borsten SMALLTOP 10 TIPS mode voor vrouwen met borsten SMALL

Veel van de mode-advies voor vrouwen met kleine borsten lijkt te draaien om het maken van hun borsten groter lijken dan ze werkelijk zijn, in plaats van te omarmen het lichaam dat je hebt. Vrouwen met kleine borsten hebben eigenlijk het voordeel ten opzichte van grote kapotte meisjes, omdat ze kunnen kiezen uit een veel breder scala van verschillende stijl van de kleding. Als u op zoek bent om het meeste uit uw flat bovenlijf figuur te maken, dan zijn hier tien mode tips voor vrouwen met kleine borsten.

1. flash wat huid

Splitsing is niet de enige huid die er aantrekkelijk uitzien, dus wees voorbereid op een aantal andere gebieden van de huid bloot aan een prachtige look te creëren. Een meisje met kleine borsten moet niet zo veel zorgen over de riemen en ondersteuning, dus terug te gaan is geen optie is veel gemakkelijker. Top One-schouder en halster nek zijn een andere manier om wat huid glad dat een vrouw weg met kleine borsten te krijgen onthullen.


2. Benadruk leven

U kunt een opvallend silhouet dragen van kleding die je taille benadrukt creëren. Kies kleren clinch in het leven; Het lijkt verrassend en vrouwelijk, en maak uw buste groter lijken.

3. Draag hoge halslijnen

Er zijn veel beroemde mooie vrouwen geweest met kleine borsten en een daarvan was Jackie Onassis. Volg zijn voorbeeld en dragen breien roll, zoals nek bemanning of boothals. Top hoge nek trekken de aandacht op je gezicht, terwijl een V-hals top, zal de aandacht vestigen op uw buste.

4. Maar, kelderen decolletes kan ook geweldig uitzien!

Als je kleine borsten, terwijl de hoge halslijnen zien er cool en verfijnd, dan kunt u ook halslijnen dat veel andere meisjes niet kunnen trekken dragen. Probeer het dragen van jurken die echt pronken met de borst met bars die de hele weg te gaan leven, of voor de meer casual look, probeer shirts knoopte zeer laag.

5. Gebruik kleuren

De kleuren van de kleren die je draagt ​​kan een groot verschil te maken. Als u wilt uw bovenste helft groter lijken, dus kies kleren in felle kleuren voor de top en donkere kleuren onder de taille. Dit hek zal kleinere buste en de aandacht vestigen naar uw gezicht.

6. Draag brede strook

Een andere manier om het uiterlijk van de buste te verbeteren is het dragen van smalle, brede strook. Brede strook kan worden gedragen met alle soorten kleding, en als je ze trekken in de buurt, zullen ze een mooi silhouet te creëren en te benadrukken uw figuur trim.

7. Accessorize

U kunt de illusie van meer omvang toe te voegen aan de borst met toebehoren en het dragen van de top met ruches, plooien en rimpels. Je zou ook kunnen sjaals gelaagd over een eenvoudige top dragen om een ​​beetje 'volume toe te voegen, of draag grote verklaring halskettingen, opknoping neer aan de buste-line.

8. Probeer pure stoffen

Kleine borsten betekent ook dat je kunt pure stoffen dragen zonder te hoeven maken over bh-bandjes van een show. Het dragen van een beha verklaring onder zuivere stof, of een slip, is het ook een goed idee, of als u meer durf voelt, dragen niets onder en laat haar tepels zien door de stof.

9. Maak uw schouders en armen in de kijker

U kunt ook de aandacht weg van uw buste, waardoor armen en schouders in de schijnwerpers. Draag toppen die hoog halslijnen en hemdsmouwen, of T-shirts hebben, bijvoorbeeld, en de aandacht vestigen op het bovenlichaam, maar niet je borst.

10. Draag uitlopende broeken

Een andere manier om het leven te accentueren is om uitlopende broek te dragen. Een paar raketten, met een smalle taille, maak je leven lijkt nog dichter en grotere buste en je zal een evenwichtig silhouet te creëren.

Heb je andere mode-advies voor vrouwen met kleine borsten?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha