Top 10 Tatoeage Kits beschikbaar in IndiaMet een groeiende populariteit van de tatoeage kunst in het land, hebben veel tattoo artiesten in het gras de bandwagon gesprongen. Net als elke andere kunst, een set van essentiële instrumenten van belang voor grote tattoo kunst ook. Dus als je een beginner bent of een professional, en vroeg me af waar je het juiste gereedschap te vinden om in leven uw kunst te houden, moet de lijst van de top tien tattoo kit zijn van enig nut.

Top Tien professionele tattoo kits in India:

Inktribe Tattoo Kit 1:

Inktribe is de enige Indiase producent van tattoo-apparatuur met een focus op innovatief design, effectiviteit en duurzaamheid. Van Inktribe tattoo kit 1 is de eerste in hun reeks van high-end tattoo kit, die wordt geleverd met een tattoo machine high-end, een set van macht, één genomen chirurgisch staal, 20 naalden en wegwerp tips, 30 ml Starbrite Hecto inkt en carbonpapier onder anderen.


Prijs: 25.000 INR

Inktribe tattoo kit 2s:

Van Inktribe Tattoo Kit 2 is een high-end product-georiënteerde professionals die in het bedrijfsleven voor een tijdje zijn geweest '. Zoals alle producten Inktribe, van Inktribe tattoo kit 2 wordt geleverd met een levenslange garantie met vervanging garantie in geval van eventuele gebreken. Van Inktribe tattoo kit 2 bestaat uit een tattoo machine high-end, stel dan een voeding, 2 handgrepen chirurgisch staal, 20 naalden en wegwerp tips, 1 pak van 30 ml Starbrite Ink, 2 verpakkingen van 15 ml Starbrite inkt, carbonpapier Hecto en andere noodzakelijke items.

Prijs: 30.000 INR

Kings Tattoo Supply tattoo kit Kit 1-Tribal:

Kings Tattoo Supply is een belangrijke importeur en leverancier van tattoo apparatuur fabricage International in India. De kit is gericht op het tribal tribal tattoo kunst en tattoo machine bestaat uit een high-end set van basisvoeding, voetschakelaar, kabel clip basis, 20 assorti tattoo naalden, made in the USA zwarte inkt, een DVD-ontwerp en andere benodigde accessoires.

Prijs: 4600 INR

Kings Tattoo Supply Kit tattoo kit 2-base:

Deze tattoo kit is gericht op tattoo effectief alle redenen en basisontwerpen. Deze kit is een must buy houdend offertes Kings Tattoo Supply in apparatuur tattoo internationaal geproduceerd en deze kit is een verzameling van de beste tattoo apparatuur basis. Deze fundamentele kit bevat een tattoo machine high-end, een set van de macht, 50 assorti naalden, tattoo grips 2, de zwarte en rode inkt gemaakt in de VS, latex handschoenen, een dvd-ontwerp en andere noodzakelijke items.

Prijs: 6100 INR

Tattoo Kit Tattoo Gizmo basis:

Deze kosten handicap Borg tattoo machines maar effectieve Tattoo Gizmo heeft alle apparatuur die een beginner nodig heeft om de vaardigheden van tattoo art basis te verwerven, zoals een effectieve tatoeage machine, macht set, zwarte inkt en naalden assorti.

Prijs: 5900 INR

Tattoo kit Gizmo Hobby's:

Een andere tattoo kit beginners van Gizmo, is de kit geproduceerd door Hobby Tattoo Gizmo Company en is niet van elders. Het bevat alle benodigde apparatuur voor een tot de basisvaardigheden van de tattoo kunst beheersen. De Hobby Kit wordt geleverd met een zes-maanden garantie op spoelen.

Prijs: 10.800 INR

Kings Tattoo Supply Tattoo Learning Kit-3:

De Tattoo Leren van Kings Tattoo Supply Kit is gericht op degenen die willen de kunst van het tatoeëren leren. Deze tattoo kit bestaat uit 2 tattoo machines, gratis 1 voeding, rode en zwarte inkt gemaakt in de VS, de praktijk huid 5 stuks, instructie DVD, 100 stuks assorti naalden en latex handschoenen 8 stuks, onder andere benodigdheden.

Prijs: 9100 INR

Kings Tattoo Supply Hobby Kit-4:

De Hobby van Kings Tattoo Supply Kit is een andere beginners kit die is beetje 'duurder, maar met wat extra accessoires. De kit bestaat uit twee Hobby tattoo machines, een set van de macht, 200 kopjes inkt, huid praktijk twee stukken, instructie DVD en latex handschoenen, onder andere behoeften.

Prijs: 10800 INR

Inktribe Tattoo Kit 3:

Deze tattoo kit tussenproduct wordt geproduceerd in India, afgezien van de chirurgische messen roestvrij staal geïmporteerd. De kits Inktribe tattoo hebben een vervangende zekerheid honderd procent. Deze tattoo kit bestaat uit alle elementaire gereedschappen die nodig zijn voor de tatoeage.

Prijs: 35.000 INR

Inktribe tattoo kit 4:

Deze professionele tattoo kit wordt geleverd met een aantal add on accessoires die een integraal onderdeel van professioneel gebruik. Een beetje 'prijzig Inktribe scala van tattoo kit wordt geleverd met een levenslange garantie honderd procent, dat maakt het de moeite waard.

Prijs: 35.000 INR

Ik hoop dat je de eerste tien tattoo kits in India vond. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha