Top 10 Superfoods voor TandenThee

Zowel zwarten en groene thee bevatten verbindingen genaamd polyfenolen die interageren met de bacteriën die tandplak veroorzaken. Deze polyfenolen of te doden of te onderdrukken bacteriën, voorkomen dat ze groeien en zure tanden aanval te produceren.

Groene en zwarte thee bevatten ook holte bestrijdende eigenschappen. Dus, drank een of twee kopjes groene of zwarte thee regelmatig en gebruik honing in plaats van suiker als zoetstof indien nodig. Door te kiezen voor groene thee geeft je veel meer voordelen voor de gezondheid toegevoegd.


Gesponsorde links

Pure chocola

Donkere chocolade bevat cacao, die tannines die helpt voorkomen tanderosie en verval in de strijd tegen de ontsteking van het tandvlees bevat. Cacao vermindert ook de groei van plaque en lijkt de productie van zuur te verminderen.

Donkere chocolade kan ook de bloedsomloop te bevorderen in het tandvlees. Chocolade heeft veel ziektebestrijdende antioxidanten en fenolische verbindingen die combat celschade in de mond en in het lichaam. Daarna kunt u genieten van een stukje pure chocolade meerdere keren per dag.

Top 10 Superfoods voor Tanden

Poetsen, flossen, en andere praktijken van mondgezondheid zijn belangrijk voor tandbederf, gaatjes en tandvleesaandoeningen te voorkomen. Maar wist u dat het soort voedsel dat je eet ook een belangrijke rol spelen in de vraag of u een gezonde, mooie glimlach?

Ouders vertellen vaak hun kinderen: "Eet niet te veel snoep U zult holtes te krijgen.". Maar voor een optimale tandheelkundige gezondheid, niet alleen om slechte voedingsmiddelen te beperken. U zult ook willen om wat superfoods toe te voegen aan uw dieet.

De beste voeding voor tanden zijn die zuren, mineralen en vitaminen neutraliseren herstelbare tandglazuur verschaffen en speeksel te stimuleren. Volg deze eenvoudige tips om uw parelwitte tanden een boost geven en te voorkomen dat extra uitstapjes naar de tandarts.

Gesponsorde links

Hier zijn de top 10 superfoods voor je tanden.

Melk

Melk is een melkproduct, die calcium en fosfaat zorgt samen met vitamine D, die het lichaam helpt om volledig gebruik te maken van het voetbal te maken. Al deze voedingsstoffen zijn essentieel voor gezonde tanden en botten sterk.

Het drinken van melk regelmatig te versterken en te herstellen tandglazuur, evenals uw botten te versterken. Als u allergisch bent voor melk of lactose-intolerant bent, kunt u sojamelk die is verrijkt met calcium als een alternatief te drinken.

Kaas

Kaas is een uitstekende keuze van voedsel aan de tanden sterk en gezond te houden. Kaas is een ander speeksel-generator. Het bevat ook calcium en fosfaten die helpen neutraliseren zuren in de mond, en caseïne dat helpt versterken het oppervlak van uw tanden.

Degenen die gevoelig zijn voor holtes zouden er goed aan doen om een ​​klein stukje kaas te eten na een maaltijd om verval te voorkomen. Je kan het interessant te houden door te kiezen voor verschillende soorten kaas, zoals Romano, Zwitsers, part-skim ricotta, gepasteuriseerde Amerikaanse kaas, provolonekaas, part-skim mozzarella en cheddar kaas.

Appel

Het eten van appels verhoogt het speeksel in de mond en voorkomt de ophoping van de holte door het wassen van het oppervlak van uw tanden.

Bovendien zijn ze geladen met diverse vitaminen en mineralen die helpen bij algehele gezondheid. Probeer het eten van een appel na het diner te helpen bij het schoonmaken tussen de tanden.

Sinaasappels

Sinaasappels zijn een rijke bron van calcium, vitamine C en D, en andere voedingsstoffen die goed zijn voor de gezondheid van uw tanden.

Sinaasappelsap, natuurlijk de mond te reinigen, het elimineren van schadelijke bacteriën en helpen bij het voorkomen van tandbederf.

Sinaasappelsap is licht zuur in de natuur, borstel en floss, zoals aanbevolen na het drinken. U kunt ook combineren de sinaasappels met andere citrusvruchten om de gezondheid van uw tanden te behouden.

Yoghurt

Plain, magere yoghurt is een uitstekende bron van calcium en een goede bron van eiwitten. Het eten van yoghurt regelmatig zal tandheelkundige gezondheid te ondersteunen en kan een grote hulp zijn als u probeert om gewicht te verliezen.

Houd in gedachten, voor een betere gezondheid raden wij u aan yoghurt met weinig vet en suiker te kiezen. U kunt genieten van yoghurt zoals het is, roer er wat verse bessen voor een extra portie fruit, of zelfs proberen een yoghurt smoothie.

Noten

Verschillende soorten noten leveren essentiële vitaminen en mineralen voor je tanden. Bijvoorbeeld, pinda bevatten calcium en vitamine D; Amandelen bevatten hoge niveaus van calcium; cashewnoten helpen speeksel te stimuleren; en noten bevatten goede hoeveelheden vezels, foliumzuur, ijzer, thiamine, magnesium, niacine, vitamine E en B6, kalium en zink, die allemaal goed voor de tanden.

Tanden email kan de hardste stof in het lichaam, maar kan zeer kwetsbaar zijn zo grondig kauwen deze noten.

Top 10 Superfoods voor Tanden

Water

Water is van essentieel belang als het gaat om de mondgezondheid. En 'de belangrijkste component van speeksel, die deposito essentiële mineralen in je tanden. Het reinigt zelfs kleine voedselresten tussen de tanden, wat belangrijk is voor de gezondheid van tanden en tandvlees.

Het water houdt ook gehydrateerd tandvlees en helpt verval te voorkomen door het versterken van het tandglazuur. De meerderheid van leidingwater bevat ook fluor, een mineraal dat beschermt tegen tanderosie (ook gevonden in sommige tandpasta en mondwater).

Gesponsorde links

Dus om je tanden gezond te houden en verval gratis, altijd proberen om zoveel mogelijk water te drinken als mogelijk.

Suikervrije tandvlees

Verschillende studies hebben aangetoond dat het kauwen suikervrije kauwgom kan helpen bij het verbeteren tandheelkundige gezondheid. Kauwgom helpt schone tanden, het stimuleren van de productie van speeksel. Speeksel wast geproduceerd door bacteriën in de mond zuren en baden de tanden van bot versterking calcium en fosfaat.

Kauwgom helpt ook scrub tanden en dient als een oefening om je kaak te versterken. Dus pop in een stukje suikervrije kauwgom na het beëindigen van een maaltijd. U kunt suikervrije kauwgom in vele smaken om uw smaakpapillen te bevredigen.

Preventie is het beste medicijn voor uw glimlach. Dus eet een beetje 'van deze superfoods om tanden sterker en helderder te maken.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1877906

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha