Top 10 Streax haarkleuren beschikbaar in IndiaFeestelijke seizoen, dus als u op zoek bent naar een verandering, wat kan beter zijn dan de kleur van het haar? Haarkleur geeft je een compleet andere look. Maar het kiezen van de beste haar kan moeilijk zijn en dit schrijf-up zal helpen om de verwarring te verduidelijken. Vandaag ga ik presenteren 10 Streax haarkleuren India, dat is een bekend merk als het gaat om haarverzorging.

Top 10 Streax Hair Shades India

4 Streax Bruin Haar:

Als het donker is en op zoek naar een haarkleur die gaat die bij u past, dan is uw haarkleur van bruin Streax is voor u. Brown ziet er geweldig uit op bruin schoonheden. Bipasha Basu en Chitrangaha zijn donker en worden vaak gezien alleen met de kleur van bruin haar. Deze haarkleur ook reparaties beschadigd haar, dat is prijzenswaardig. Het zal niet worden beroven natuurlijke oliën van het haar en haaruitval te voorkomen. Kortom, dit is een revolutionaire haarkleur dat niet alleen de haarkleur, maar beschermt ook tegen beschadiging.


Streax Int.Red 66 Haar:

5 rood haar Streax is een rode bloed dat gaat om juiste medium huidtinten passen. Het is een haarkleur veilig als er geen schadelijke stoffen en ook reparaties haren bevatten als ze beschadigd. De haarkleur heeft een rijke romige textuur die zich gemakkelijk verspreidt op het haar, wat betekent dat je je haar alleen kan en kleur in huis. De haarkleur heeft eigenschappen Kera-Vits dat maakt de haarwortels sterk en voorkomt ook haar splijten en drogen. Het is een langdurige kleur en niet gemakkelijk vervagen.

Streax Hair - Natural Black No. 1:

Als u op zoek bent naar een zoektocht naar natuurlijke haarkleur zwarten, dan is deze zwarte schaduw natuurlijke Streax is voor u. Het is verrijkt met walnoot olie die voedt en hydrateert droog haar. Het zal allemaal de grijze haren en de kleur te dekken weg voor tijd, zodat u niet hoeft te maken over het vervagen. De haarkleur is gebaseerd op de technologie van conditionering Kera-vit zijn zwakke wortels versterkt en voorkomt dat ze verdere schade.

Streax 4 Walnut Bruin Haar:

Het is een variant van Brown, als u op zoek bent naar iets meer exotische.

Streax Honingblonde 3 Haar:

Honing blonde haarkleur is een goudbruine kleur die gaat perfect op alle huidtinten. Als je denkt dat je kunt deze kleur dan breng je moet zeker het proberen omdat het geen schadelijke chemicaliën bevatten. De haarkleur is gebaseerd op Vits Kera eigenschappen dat u de kleur van het haar glanzend en langdurig zal geven. Het zal ook je haar voedt en beschermt tegen schadelijke. De kleur van het haar een dikke consistentie en daarom applicatie is zeer eenvoudig.

Streax donkere 5 Haar:

Als je niet erg gedurfd als het gaat om haarkleur en kleur die u wilt een dun, licht bruin, dan moet het uw keuze. Streax tan kleur ziet er heel natuurlijk en zal ook geven u een stijlvolle look. Licht bruine tint zal goed op alle huidtypes kijken want het is een universele kleur. De kleur heeft een romige textuur die zich gemakkelijk verspreidt en is een permanente haarkleur, zodat u niet hoeft te maken over het vervagen. Het bevat geen schadelijke ingrediënten; daadwerkelijk beschermt je haar tegen beschadiging, en voorziet hen met vocht.

Streax 6 Rood Bruin Haarkleur:

Een kleurencombinatie rood haar en bruin zal zeer elegant en verschillende tegelijk. Als u op zoek bent naar dit combo voor enige tijd, dan is uw zoektocht kan eindigen met Streax licht bruine haarkleur. Deze combinatie zal goed op alle soorten huid er vooral op donkere huidskleur, omdat zij het meest zullen aanvullen. Als je bang bent om je haar te kleuren rood zijn, dan is deze combinatie bruin-rood is een goede keuze, want het is subtiel en draagbaar. De haarkleur bevat eigenschappen Kera-vit die het haar beschermen tegen schade. Het versterkt ook de wortels zwak.

Streax Burgundy kleur 16 Haar:

Haarkleur Bourgogne is de nieuwste trend en iedereen speelt deze trend haarkleur. Als u denkt dat u gemakkelijk kunt dragen deze trend, probeer dan Streax haarkleur bordeaux. Het is een langdurige haarkleur die niet gemakkelijk zal vervagen, waardoor het handig. Haarkleur Bourgondië is eigenlijk een kleur van rood haar, dat de kleuren paars heeft. Deze haarkleur bordeaux is niet erg sterk, en dus eenvoudig aan te passen aan alle tonen. De haarkleur niet schadelijke ingrediënten bevatten en zal je haar niet beschadigen. Ze voeden het haar en beschermt tegen beschadiging.

Streax 56 Mahonie Bruin Haar:

Mahogany Brown heeft een gouden tint die goed op de huid tinten met gele ondertoon zal zien, zoals zal worden aangevuld. Als je somber bent, zelfs kunt u gemakkelijk dragen. Als u niet vertrouwd bent kleur van het haar van goud, dan is deze haarkleur is voor u als het wordt gecombineerd met bruin, die ziet er echt elegant en subtiel tegelijk. Deze haarkleur streax India verbergen grijs haar volledig en zal lang duren.

Streax Cinnamon Red 66 Haarkleur:

Kaneel rode kleur is een zeer dunne rood haar heeft zwarte accenten. Het dragen van rode haarkleur is geen optie voor iedereen en als je onder deze, dan is deze haarkleur is voor u. Kaneel haarkleur rood licht zal rode kleur, dat is erg dun tonen. De haarkleur is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zal je haar niet beschadigen op geen enkele manier. Het zal verdere schade te voorkomen als het gebaseerd is op de eigenschappen Kera-vit.

Ik hoop dat je dit artikel op Streax tinten van haarkleur India interessant en nuttig gevonden. Deel uw gedachten mogelijk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha