Top 10 stijltangen Braun beschikbaar in IndiaKroezend, dof haar dempt altijd moreel als er geen projecten een verzorgde uitstraling. De keuzes zijn veel op de markt, maar ik ben er zeker van dat je integreert gezicht en haar te selecteren? Straight Poker is het "ding" nu en deze stijl past op alle haartexturen en gezicht structuren. Maak je geen zorgen, als je een rond, vierkant, hart of ovale gezichtsvorm; steil haar voor iedereen, elke lengte en draagt ​​bij aan de plot dat je kijkt een miljoen dollar van de dollar!

Top 10 Braun Hair Straighteners:


Een stijltang wordt gebruikt om de textuur en structuur van het haar met behulp van warmte wijzigen. Dit is een tijdelijke vorm van de stijl en de beste producten om de veiligheid beneden,

Braun ESS stijltang:

Een tool met de nieuwste functies van keramiek en een geschikte coating gebouwd, helpt om de afgeplatte en gepolijste look in een tijdsbestek van een paar minuten te perfectioneren. Zodra de temperatuur van de trigger niveau bereikt, de auto-off functie helpt om de kansen van haar verbrand te verminderen. Een duidelijke scheiding van warmte zorgt voor een gelijkmatige warmte-absorptie.

Braun ES3 stijltang:

Een specifieke ijzer voornamelijk gemaakt voor gekleurd haar, omdat de technologie opgenomen verbetert de haarkleur en sla de kleur tegen verbleken. Een kenmerk van de aanraking punt verse bespaart brandwonden en geïntegreerd geheugen kan u helpen bij de instellingen opslaan voor later gebruik. Goede structurering van de warmte krijg je in dit apparaat.

Braun ES2 stijltang:

Vanwege de grootte bekrompen en glans, het is draagbaar. Het past perfect in je reistas zonder rekening te veel ruimte. De functie van werking keramische ingebed in het systeem betekent dat dit product stilstaat materiaalkwaliteit. De juiste beweging van de moleculen keramische verhindert haar van kroezen.

Braun ES1 stijltang:

U kunt een professionele en een trendy look thuis te krijgen zonder ook maar een deel van het geld in de salons. De platen worden geïnstalleerd in de unit om ervoor te zorgen dat het zal werken met de nieuwste technologieën. Correct gepatenteerde zwevende platen zijn opgenomen waardoor nog segregatie en een snellere opwarmtijd wordt gezien.

Braun ZF-6022 stijltang:

Het beheer van dit materiaal en het bereiken van een professionele stijl is erg handig met dit model. Een digitale controle en temperatuurregeling helpt bij het verbeteren van de kwaliteit van haar. Het hecht niet aan het haar en oververhitting veroorzaakt geen schade veeleer helpt om de schade te minimaliseren.

Braun Toermalijn-keramische stijltang:

Dit apparaat beschikt over de meest geavanceerde technologie van de werking keramische. Het geeft specifieke informatie over de kracht en spanning. Een spontane toezicht en regulering van lood temperatuur goed behandeld. Het is zeer klein en licht. Het helpt bij het voorkomen van overmatige warmte absorptie door de manen.

Braun Satin Hair stijltang Kleur:

Deze tool is vooral afgestemd op de behoeften van gekleurd haar voldoen. Door de regulator van warmte, kan de hoeveelheid warmte aangepast volgens de structuur van het haar. Het helpt een individu te bereiken een poker steil haar glanzend. Droogte en ruwheid kan tijdens de styling proces worden behandeld.

Braun 2 in 1 stijltang en krultang:

Het is een twee in een ijzeren dat verschillende voordelen biedt. Geeft infraroodstraling styling glad en dun. Aangezien het een goed en een grote ruimte om het ijzer te houden, voorkomt handen brandwonden. Een warmte voorziening wordt door de eigenschappen van de automatische controlefunctie.

Braun 2 in 1 stijltang en krultang:

Het biedt een dubbel voordeel van curling en rechttrekken. Het heeft een gelijkmatige warmteverdeling rond het haar en panelen van aluminiumlegering. En 'vochtbestendige en ijzer-proof warmte die het individu om de glans in het haar te behouden helpt.

Braun Type 6011 stijltang:

Zeer populair in gebruik en past in elke textuur van het haar te wijten aan de regulering en controle van de warmte.

Dit zijn enkele van de beste Braun platen op de markt. SPORT een slanke hoge paardenstaart en markeer uw aanwezigheid. Stijl wordt opgemerkt, maakt niet uit hoe hard je ook probeert. Dus ga je gang en maak de wereld een koele plaats!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha