Top 10 Stichtingen voor huidskleur combinatieStichting, zich niet gedraagt ​​als een doek voor de rest van de make-up, maar verbergt ook oneffenheden en verenigt huidskleur om een ​​vlekkeloze afwerking. Gemengde huid is erg ingewikkeld en de keuze van een basis voor de gecombineerde huid kan namelijk zeer lastig zijn. In combinatie huid, sommige gebieden van de huid, vooral de wang regio droog is, terwijl de rest van het gezicht, vooral de neus en voorhoofd zijn vette en soms zelfs barsten.

Als het gaat om het kiezen van een fundament voor de gemengde huid, moet u een formule die dubbele plicht doet aan droge wangen houden van de olie-zone T hydrateren en glans gratis te vinden. Maar wat foundation het beste is voor de gecombineerde huid? houden op het lezen om erachter te komen!


De beste basis voor een gecombineerde huid

Clinique Even Better Makeup SPF 15:

Deze stichting heeft een romige textuur en biedt fatsoenlijke dekking zonder dat de huid er cakey. U kunt gemakkelijk mengen de randen om een ​​natuurlijke look te creëren. Zij stelt ook om uw huid gladder te maken en ouderdomsvlekken te verminderen binnen een paar weken.

Bourjois 123 Perfect Foundation:

Dit is echt een van de beste basis voor de gemengde huid. Het heeft een olievrije formule kleurcorrigerende pigmenten, uniforme dekking verschaft, waardoor de roodheid en littekens. De stichting is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren, variërend van China tot espresso, die een schaduw voor elk huidtype. De stichting biedt een ondoorzichtige kap zacht duurzaam absorberen overtollige olie en helpt om een ​​barrière tegen hitte en vochtigheid voor bijna acht uur te creëren.

Revlon ColorStay Make-up met Softflex:

Nog een geweldige uitvalsbasis voor een gecombineerde huid is Revlon ColorStay stichting. Het zeer lichte foundation en geeft medium dekking, die zeker kan worden gebouwd. Het egaliseert de huid toon en dekt vlekken en kleine onvolkomenheden. De stichting ziet er heel natuurlijk en geeft u de meest perfecte en gezonde huid. Het uithoudingsvermogen is ook goed en gemakkelijk kan langer duren dan 8 uur.

Rimmel Stay Matte Foundation:

Deze stichting is ideaal voor vrouwen met een gecombineerde huid die niet willen touch-up stof gebruiken de hele dag aan glimmende T-zone te bestrijden. In weerwil van het hebben van een consistentie lichtjes dicht, de foundation zich heel goed en wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de huid. Dit product hydrateert droge gebieden echt goed beheersen van glans en overtollige talgafscheiding. Dekking is ook aanvaardbaar en biedt een afwerking Dew zachte en gezonde huid.

MAC Studio Fix Fluid Foundation:

MAC Studio Fix Fluid Foundation is een op water gebaseerde vloeistof stichting die medium dekking biedt, het geven van een gezonde, satijn, matte uitstraling. De stichting is waterbestendig, duurzaam en huidverzorgende. Het niet Cakey kijken naar alle en geeft een gezonde glans aan de huid. MAC Studio Fix Fluid Foundation is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren en je zal zeker een match voor uw huid toon te vinden. Het is olie-vrij en geeft een natuurlijke matte afwerking aan de huid.

Chambor Sheer Delight Ultra Matte Oil Free Foundation:

Het is een licht dekkende foundation is dat geeft je een natuurlijke look voor dagelijks gebruik. Deze stichting is perfect voor uw huid toon als Indiase gele tinten en controleert de olie voor een lange tijd. Het product wordt geleverd in een slanke, Reizen Packaging vriendelijke die je gemakkelijk kunt glijden in uw tas. Het product is lang dragen en houdt goed, zelfs in hitte en vochtigheid.

Lakme Absolute White Skin Cover Intense SPF 25:

Dit is op basis van water, olie-vrije foundation en bevat vitamine B3, die helpt te verminderen donkere vlekken. Het is een lichtgewicht foundation en geeft een matte afwerking zaden. De stichting combineert heel goed en geeft een volledige dekking. De stichting krijgt niet droog of oneffen op een droge huid, waardoor het perfect voor de gemengde huid. Het maakt de huid niet oxideren en geeft een zachte gloed op het gezicht, het houden van de olie en glans vrij gezicht.

Vloeistof - L'Oreal - Onfeilbare stichting 16hr:

Het is een lang verblijf stichting die niet smelt of overdracht, zelfs in vochtige omstandigheden. Geeft verbluffende dekking en netjes verbergt alle gebreken en tekenen. Geeft een draagtijd van ongeveer 10 + meer uren die is geweldig als de meeste van de stichting nauwelijks verblijven voor 3 of 4 uur in de gemengde huid. De stichting zet erg snel en zorgt voor een matte afwerking. Geeft een goede dekking en lijkt niet helemaal cakey.

Lotus Herbals Purestay Foundation:

Deze stichting is een niet-vette, dat is zeer licht en geeft een perfecte dekking. Het product hydrateert de droge regio en vermindert de verschijning van fijne lijntjes en oneffenheden zonder de poriën te verstoppen. De stichting combineert gemakkelijk, zelfs op een droge huid en houdt de olie-vrije huid gedurende 8 + uur.

Maybelline Dream Matte Mousse Foundation:

Stichting Maybelline Dream Matte Mouse is op waterbasis foundation niet-comedogeen, die speciaal is ontwikkeld voor de vette huid. Het zorgt voor een piek gemiddelde dekking, egaliseert de teint en voelt niet helemaal cakey. De coating is niet volledig ondoorzichtig, maar geeft een satijnen afwerking. Het product blijft gedurende ongeveer 5 uur of zelfs langer.

Ik hoop dat dit artikel heeft me geholpen. Dit zijn 10 van de beste basis voor een gecombineerde huid die zal helpen een beter resultaat te bereiken en ook voldoen aan de behoeften van vrouwen met een grote verscheidenheid van de huid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha