Top 10 specerijen en kruiden die Brain Power BoostHet is waar dat er veel natuurlijke kruiden en specerijen aan ons geschonken door Moeder Natuur die kunnen helpen om een ​​goede gezondheid van het lichaam, de huid en zelfs de hersenen te behouden! Volgens de onderzoekers er enkele handvol kruiden en specerijen dat wat voor de hersenen en het geheugen doen als ze in de juiste dosis elke dag. Maar wat zijn deze kruiden? Zijn sommige exotische brouwsels, verkrijgbaar in supermarkten high-end? Nou, deze lijst kan gewoon verrassen!

Groene thee:

Ja, groene thee! Niets exotische erover, is er? Dit product gemakkelijk beschikbaar bevat een plant die is goed voor de algemene gezondheid van een persoon. De hoge niveaus van antioxidanten in dit kruid helpen om hersenen macht te verbeteren. De extracten is bekend dat eiwitten en lipiden beschermen het lichaam en aldus voorkomen dat de veroudering van de zenuwen in de hersenen. 2-3 kopjes groene thee per dag zal helpen afweren dementie en ook verscherp je hersenen!


Kurkuma:

Kurkuma is goed voor je hersenen! Hoe geweldig is dat? Eén van de meest gebruikte kruiden in Indiase keuken; de nederige kurkuma heeft vele voordelen voor het menselijk lichaam. Het voegt niet alleen een vleugje smaak en kleur aan uw maaltijden, maar helpt ook om de hersenen scherp en tevreden te houden! Curcumine is een van de chemicaliën die in kurkuma die ook helpt bij het voorkomen van de ziekte van Alzheimer. Daarnaast helpt het om het geheugen te verbeteren en heeft antidepressieve eigenschappen. Kurkuma helpt ook bij de behandeling van de schade veroorzaakt door alcohol op de hersenen.

Oregano:

Behalve het toevoegen van die subtiele smaak aan uw favoriete gerecht, Oregano is ook bekend om vrije radicalen aanwezig in de body.This vernietigen is vanwege de hoge niveaus van antioxidanten in dit kruid. Extracten van oregano zijn ongelooflijke producten die niet alleen verbetert de geestelijke gezondheidszorg, maar helpt je ook ontstressen en beter concentreren. U kunt ook gebruik maken van oregano voor aromatherapie - zeker een schot manier om de zenuwen te kalmeren.

Zwarte Peper:

Piperine is een van de stoffen in de kruiden die beroemde kennen als zwarte peper. Deze chemische stof helpt bij het versterken van de stimulatie van beta-endorfine, dat bekend staat om wonderen te werken aan onze cognitieve vaardigheden. Het helpt ook het lichaam en geest te ontspannen. Zwarte peper wordt ook gebruikt voor de behandeling van stemmingsstoornissen. Dus, maak je humeurig, sombere dagen met zwarte peper!

Ginseng:

Volgens professionals, ginseng heeft eigenschappen die kunnen helpen genezen zwakzinnigheid. Ginseng extracten, wanneer genomen in de juiste dosering, helpt bij de versterking van geheugen, evenals activatie van de activiteit van neurotransmitters in de hersenen, waardoor de kracht van de hersenen verbeteren.

Kaneel:

Alzheimer is een psychische stoornis en de meest voorkomende vorm van dementie. Er is geen bekende remedie voor deze vreselijke ziekte. Dus, als het gaat om de ziekte van Alzheimer, preventie is de enige manier. Kaneel bevat een stof die ervoor zorgt dat dit hartverscheurend aandoening op de baai. De verbindingen ook helpen om de tau-eiwit in het lichaam die leidt tot de stabilisatie van microtubules activeren. Deze helpen om de hersenen gezond en geven u een sterk geheugen.

Sage:

De International Association Herb bekroonde 'Sage' de titel van Herb jaar, 200 Met zijn zoete en zoute en tal van voordelen voor de gezondheid, salie is een hot favoriet onder mensen die hun kruiden kennen . Sommige van de werkzame ingrediënten van Sage verbeteren signaaloverdracht in de hersenen. Deze chemicaliën ook helpen om de degeneratie van de zenuwen te voorkomen en helpt om het stroomverbruik van het geheugen en de hersenen te verbeteren. Dus brouwen een kopje salie thee, en drink uw weg naar een betere hersenen!

Nootmuskaat :

Dit is een gras op onze lijst die exotische mate kan worden genoemd! Nootmuskaat is een specerij zeldzaam, niet vaak gebruikt in de Indiase keuken. Myristicine is een stof die aanwezig is in deze specerij die goed werkt voor hersenen macht is. En 'bekend om de niveaus van geheugen te verbeteren en vermindert ook vermoeidheid en stress. U kunt ook gebruik maken van olie van nootmuskaat en krijgen dezelfde voordelen.

Basil:

Basilicum bladeren zijn een opslagplaats van medicinale voordelen. Dit kruid heeft een religieuze betekenis volgens vele culturen en is ook belast met de voordelen voor de hersenen, als het gebruikt wordt op de juiste manier. Methanol uittreksels van dit kruid kan alle soorten schade aan de hersenen te verminderen. Basilicum olie kan ook worden gebruikt in de aromatherapie en helpen bij het verbeteren concentratieniveaus.

Saffraan:

Deze specerij heeft alle eigenschappen van een antidepressivum. Met behulp van saffraan om depressie te verlichten is een veel betere gok dan anti-depressivum pillen! Dit kruid helpt ook om de hersenen scherp te houden en verbeteren van de hersenfunctie.

De meeste van de hierboven genoemde kruiden zijn gemakkelijk beschikbaar. Het gebruik ervan op de juiste manier kan helpen de hersenen jong blijven en scherp. Dus de volgende keer dat u vergeet uw autosleutels, bedenk dan dat snuifje kurkuma, een vleugje saffraan u!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha