Top 10 smakelijke en gezonde zelfgemaakte vegetarische recepten die je moet proberenHet is leuk om een ​​vegetarisch te zijn deze dagen. Maar, betekent veel meer dan alleen het volgen van een rage als vegetariër. Vegetarisme heeft vele voordelen voor de gezondheid die ermee verbonden zijn. Voorkomt hartziekte, vermindert het risico op kanker en onderhoudt een slank en fit.

Er zijn tal van gezonde vegetarische recepten zelfgemaakte, kunt u proberen thuis. Hier zijn de top 10 gezonde vegetarische recepten datum om thuis te proberen.


Makkelijk Zelfgemaakte vegetarische recepten

Gezonde zelfgemaakte Hummus:

Via pinterest

Dit is de eenvoudigste van alle vegetarische recept. N vereist dit gebied. Je hoeft alleen maar een paar kikkererwten, tahin plakken en knoflookteentjes om dit recept te bereiden. Bevat 5g eiwit, 1 gram vet, 6g vezels, suiker 3g en 0,5 g zout per portie.

Snel feta en Aubergine pizza's:

Via pinterest

Dit is een van de recepten vegetarische pizza thuis, dat is ongelooflijk eenvoudig en snel te bereiden. Je hebt alleen een paar plakjes pitta brood (bruin of wit), geroosterde aubergine en feta kaas om dit gerecht te maken. Bevat 11g eiwit, 19g vet, 3g vezels, 5g suiker en zout in het, per portie.

Mixed-bean Chili wedges:

Via pinterest

Het is een heerlijke plaat van comfort food zonder vlees. De belangrijkste ingrediënten van dit recept zijn aardappelen, gele paprika, tomaten, bouillon en donkere chocolade. Dit heerlijke recept bevat 16g eiwit, 8 g vet, 12 g vezels, 12g suiker en 0,35 g zout per portie.

Knapperige feta en munt Salade:

Via pinterest

Dit recept is perfect als een gezond ontbijt of lunch. De belangrijkste ingrediënten zijn wortelen, bieten, knoflook, knapperige sla of witlof, feta kaas en een bos van mint. U kunt zelfs sommige noten of geroosterde amandelen toe te voegen in het. Het biedt 10g eiwit, 19g vet, 5g vezels, 14g suiker en zout 07G per portie.

Champignons en kikkererwten Burgers:

Via pinterest

Vegetarische hamburgers zijn echt heerlijk en gezond. Deze hamburger is rijk aan vezels en weinig vet waardoor het een zeer gezonde keuze te eten maakt. De belangrijkste ingrediënten zijn champignons, lente-uitjes, kikkererwten, volkorenbrood kaas, tomaten en een paar kruiden. Bevat 15g eiwit, 7 g vet, 6g vezels, suiker en zout 4g 13g per portie.

Rokerige Maïs en Avocado Salsa:

Via pinterest

Sauzen zijn geweldig. U kunt eten op hun eigen of als bijgerecht, zijn altijd gezond en lekker. De belangrijkste ingrediënten van dit gerecht saus zijn maïskolven van zoete maïs, paprika, uien, tomaten, avocado en een aantal kruiden. Het biedt 5g proteïne, 9g vet, 7 g vezels, 9g suiker en 0,1 g zout per portie.

Japanse Salade met Ginger Soy Dressing:

Via pinterest

Dit is een uitstekende gezonde salade, ideaal voor ontbijt of lunch. Alle groenten als gezonde sla, soja, radijs, aanwezig zijn in deze salade uien, enz. Het biedt 8 g eiwit, 8 g vet, 5g vezels, 19g suiker en zout 07G per portie.

Wortel en koriander Soep:

Via pinterest

Het is een soep zeer gemakkelijk te bereiden en gezond. Het is een perfect gerecht voor een diner of een eenvoudige lunch. De belangrijkste ingrediënten zijn uien, aardappelen, wortelen en een groentebouillon. Het biedt eiwit 3g, 4g vet, 5g vezels, 12g suiker en 0,46 g zout per portie.

Gedroogd fruit Energie Nuggets:

Via pinterest

Deze prachtige en heerlijke lekkernijen om een ​​echte boost aan energie geven. Dit zijn natuurlijk en perfect uitgebalanceerd dieet zonder gluten. Alles wat je nodig hebt is wat gedroogde abrikozen, gedroogde dadels en wat gedroogde kersen aan deze nuggets maken. Het biedt eiwit 2g, 3g vet, 2g vezels, 18g suiker zonder zout erin, per portie.

Gevulde tomaten:

Via pinterest

Het is een mooie en gezonde start. U kunt ook eten als bijgerecht bij het hoofdgerecht. Alles wat je nodig hebt is een paar sneetjes brood per dag, gehakte tijm, tomaten, grove mosterd, peterselie en een paar teentjes knoflook. Het biedt eiwit 2g, 4g vet, 2g vezels, 4g suiker en 0,35 g zout per portie.

We hopen dat u deze gezonde vegetarische recepten thuis heel interessant om te proberen hen. Zodra je dat doet, zul je beseffen dat vegetarisch eten kunt proeven zo goed, zo niet beter dan alle niet-vegetarisch gerechten die er zijn.

Voel je vrij om je antwoorden te versturen via de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha