Top 10 slogans op gezond voedselZe zeggen "je bent wat je eet" en onnodig te zeggen, is absoluut waar. Onze gezondheid is niets anders dan een duidelijke weerspiegeling van ons voedsel gewoonte. Als je eet gezond voedsel en een evenwichtige voeding, zullen we zeker weer gezond en fit te blijven. Maar soms, de advertenties aansprekende en kleurrijke verpakking van verwerkte voedingsmiddelen ongezonde de-motiveren ons en stuur ons gezonde eetgewoonten in een spin. In dergelijke situaties moeten we inspiratie uit verschillende bronnen om onszelf gaan houden. Herinneren of gelezen populaire slogans op gezonde voeding en het belang ervan kan een van de beste manieren om onze gezonde eetgewoonten te houden als alles mis gaat. Woorden zijn krachtige wapens, wanneer behoorlijk uitgeoefend!

Dit bericht is al die motieven citaten, die kan functioneren als de perfecte stimulans voor ons om gezond te eten en in leven te blijven en goed. Niet alleen vindt 10 beste slogans op gezonde eetgewoonten, maar ook een paar prachtige citaten over het zelfde. Kijk eens!


Top 10 slogans op gezonde voeding:

Motivatie is belangrijk, het maakt niet uit wat uw doel! Als het gaat om het eten van gezonde, motivatie wordt nog belangrijker, immers, de andere kant, wachtend voor ongezond voedsel, maar heerlijk! Hoe maak je de verleiding afhouden? De beste manier om uit de buurt van het zondig heerlijke eten te kijken is om te onthouden, omdat je gezond eet. Wilt u een gelukkig en gezond leven te leiden, moet u de wilskracht hebben. Laat ons u helpen! We hebben 10 inspirerende slogan op gezond voedsel en eten dat je kunt motiveren om de juiste voeding te kiezen als nooit tevoren samengesteld. Daar gaan we:

"Een appel per dag doet houdt de dokter weg." - Adage Britse

"Moet de wijze man van mening dat de gezondheid is de grootste van de menselijke zegeningen Laat voeding je medicijn zijn en medicijn uw voeding." -. Hippocrates

"Als je blijft het goed eten in de koelkast, je eet goed eten." - Errick McAdams

"Als voor boter versus margarine, ik vertrouw koeien meer dan chemici." - Joan Gussow

"Een dieet is de straf die we betalen voor het overschrijden van de grens van de macht." - Onbekend

"Eten is een noodzaak, maar intelligent eten is een kunst." - La Rochefoucauld

"Ik heb op een dieet voor twee weken en alles wat ik heb verloren is twee weken." - Totie Velden

"Je hoeft niet te fancy of ingewikkelde meesterwerken koken -. Gewoon goed eten met verse ingrediënten "- Julia Child

"Hij die medicijnen neemt en verwaarloost dieet afval van de vaardigheden van de arts." - Chinees spreekwoord

"Degenen die denken dat ze geen tijd hebben voor een gezonde voeding, vroeg of laat moeten de tijd voor de ziekte te vinden." - Edward Stanley

Wat meer inspirerende slogan op gezonde voeding:

Naast deze top 10 slogans gezonde voeding, zijn er vele andere slogans die gebaseerd zijn op gezonde voeding en eetgewoonten. Te pompen tot een evenwichtige voeding, hebben we een aantal kreten meest inspirerende hieronder verzameld:

  • "Het eten van een evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging en lifestyle management spelen een belangrijke rol in de preventie en bestrijding van vele ziekten."
  • "Eet goed, zijn briljant."
  • "Eet je groenten, hebben minder wedgies."
  • "Je bent wat je eet van top tot teen."
  • "Je maag moet een mandje 'leven' niet zijn."
  • "De appels zijn rood, de bessen zijn blauw, peren zijn lief en ze zijn allemaal goed voor je."
  • "Eet gezond, zijn voeding rijk."
  • "Het geven van junk food starten en schakelen naar fruit."
  • "Gezonde eetgewoonten bevorderen leven."
  • "Een gezonde voeding voor een rijke stemming."

Ik hoop dat je gemotiveerd zijn voor een gezonde voeding, na het lezen van deze slogans verrassend. Herinner me deze slogans in uw boek of neem een ​​print en plak het waar het is goed zichtbaar, houd jezelf te herinneren aan waarom u bereiken voor de sla en niet dat heerlijke stuk pizza!

Heb wat meer inspirerende slogan over gezonde voeding in uw collectie? Neem dan met ons te delen door hieronder commentaar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha