TOP 10 schoonheid van de zomer is er te weten overTOP 10 schoonheid van de zomer is er te weten over

De zomer is hier weer, hoera! We kunnen gaan en genieten van het weer, een duik nemen of uit te gaan al die kleren kleurrijk eindelijk. Dan weer, zou je uiteindelijk uitzien als een kreeft vers gekookt met kroeshaar en make-up los, als we de juiste dingen doen. De winter is al erg genoeg, maar de zon zomer brengt zijn eigen uitdagingen en beauty make-up met het, dus hier zijn tien beauty tips die u moet weten, net voor de zomer:

1. Gebruik elke dag een zonnebrandmiddel!

Eerste en één van de belangrijkste beauty tips zomer - vergeet niet om zonnebrandcrème te gebruiken. U hoeft niet op een strand te liggen, zonnen te veel van deze schadelijke stralen te krijgen. Zonlicht is een belangrijke oorzaak van voortijdige veroudering van de huid, om verspreid over wat zonnebrandcrème, elke dag, in de zomer om ervoor te zorgen dat u beschermd blijven.


2. Zorg voor je haar

Een andere goede beauty tips zomer is - zorgen voor je haar. Haar te kunnen gemakkelijk worden beschadigd door de zon. Als u van plan om de hele dag buiten in de zon, dan draag een hoed om je haar te beschermen en te conditioneren diepe sloten een keer per week in de zomermaanden naar die glanzende, gezonde look te houden.

3. Niet je voeten te vergeten

De warmte kan ravage spelen met je voeten uit gênant zweetvoeten schimmelinfecties en eczeem. Houd je voeten zo droog mogelijk, open sandalen draagt ​​als je kunt, en vergeet niet dat je voeten te kunnen branden, dus gebruik zonnebrandcrème daar ook.

4. Verlicht je look

De zomer is de tijd om je natuurlijke schoonheid glans, zodat onze volgende zomer schoonheidsuiteinde - verlichten de truc voor het graven van de fundering en te vervangen door een schot van transparante poeder of bronzer in plaats daarvan, dus dat je er niet uit als je in crisis onder de middagzon.

5. Let op je voeding

Gehydrateerd te houden in de zomer is het meer dan ooit belangrijk. Het houdt de huid gloeien en haren op zoek naar mooie, dus zorg ervoor dat je je acht glazen per dag en vergeet niet langs een fles water mee te nemen met u wanneer u rond. Veel groenten en fruit zal ook te helpen en geven u de voedingsstoffen en antioxidanten die u nodig hebt om te blijven kijken langs je best de hele zomer.

6. waterproof mascara

Als u van plan bent om mascara te dragen, dan is één van de grootste zomer schoonheid advies is - vergeet niet om naar de waterdichte type voor de zomermaanden. Ongeacht of je gaat voor een duik, zal waterproof mascara stoppen wasbeer ogen te verschijnen, als je zweet.

7. De insecticide

Als u niet wilt dat de vlekkerige huid en rode bultjes dan spuiten is het een goed idee, zelfs als je venturing mokkend in het land. U kunt nu twee in een, zonnebrandcrème en muggenspray, wat ideaal is voor lange, hete wandelingen.

8. Laat de zon hoogtepunten in je haar te zetten

Een van de grote schoonheid tips zomer is dit - je kunt krijgen dat zonovergoten, niet ver van het strand look, natuurlijk spritzing haar met een beetje 'sap. Citroensap voor blondines aan brunettes en cranberry sap, en in combinatie met zonlicht, zal het natuurlijke highlights toe te voegen aan je haar.

9. Kijk uit voor de lippen

Je lippen hebben geen natuurlijke bescherming tegen de zon, omdat, in tegenstelling tot de rest van je huid, niet bruinen. Toepassing van een lippenbalsem bescherming altijd in de tijd zeer zonnig, om te voorkomen dat ze worden gekraakt en pijnlijk.

10. Wat te doen als je verbrandt?

Als je gepakt wordt in de zon zonder bescherming, zodat Aloe Vera behandelingen zijn het beste voor kalmerende zonnebrand en koeling. 'S nachts, van toepassing een zalf met zink en die zullen helpen de branden om sneller te genezen.

Heeft u andere tips om schoonheid zomer delen?

Voel je vrij om dit te doen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  2   2
Oktober 11, 2015 | 22:59:36 | later 4 uur

I love it!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha