Top 10 sappen die verder de groei van haar te helpenJe weet dat het sap van verse groenten en fruit een belangrijke impact op de gezondheid van het haar kan hebben? Ja, met inbegrip van deze sappen in uw dagelijkse voeding kan eigenlijk aan al uw haarverzorging behoeften.

Het residu van vers fruit en groene bladgroenten bieden je lichaam met voldoende voeding en helpt ook de groei van de manen. Vers fruit en groentesappen zal de kans op haarbreuk te verlagen en daarmee helpen bevorderen van de haargroei. De voeding van sappen krijgen geabsorbeerd in het lichaam snel en het resultaat zal sneller zijn. Hier zijn een aantal sappen effectief voor de haargroei.


Top 10 Sappen voor de haargroei

De onderstaande sappen, indien regelmatig ingenomen, helpt het probleem van haaruitval en haarverlies overwinnen. Dus laten we beginnen.

Aloe Vera:

Het sap van de aloë vera plant helpt bij het voorkomen van haaruitval. De vitamines gevonden in aloë vera helpt om uw haar sterker en minder gevoelig voor breuk te maken. De enzymen die aanwezig zijn in dit sap hulp voedende en hydraterende de hoofdhuid. Aloë Vera helpt om zich te ontdoen van roos en jeukende hoofdhuid. Een toepassing van aloë vera sap op het haar helpt om een ​​haar glanzend en zacht te bereiken. Dit is de beste sap voor de haargroei.

Kiwi Juice:

Kiwi sap wordt sterk verrijkt met vitamine E, die helpt om de groei van de manen verbeteren. Een adequate inname van vitamine E leidt tot haargroei sneller. Sinds kiwi versterkt het immuunsysteem, een sterk immuunsysteem minimaliseert haaruitval. Het fungeert als een reinigingsmiddel dat helpt bij het reinigen van het haar en moet worden verdund voor gebruik.

Ui Juice:

Omdat het een gezonde plant, de toepassing van de ui sap direct op de hoofdhuid bevordert de groei van de manen en voorkomt het verschijnen van witte haren. Uien hooggeconcentreerde met zwavel, levert voldoende voeding en stromen naar de follikels. De verontreiniging en parasieten vernietigd door de toepassing van dit sap voor haargroei.

Spinazie Juice:

"Hogelijk verrijkt met verschillende mineralen, vitaminen, ijzer etc. die zeer gunstig voor de huid en haar. Het dunner manen en jeuk van de hoofdhuid kan worden vermeden met de spinazie sap. Spinazie is zeer geconcentreerd met vitamine B herstelt de glans en bevordert de groei van manen.

Guava Juice:

E 'sterk geconcentreerde antioxidanten en verschillende voedingsstoffen zoals calcium, ijzer, zuur follic etc. Om de maximale voordelen van guave ontlenen, kan zowel rauw gegeten worden of kunnen worden dronk in de vorm van sap. Onthouden van haaruitval, kunnen de bladeren van de vruchten gekookt worden voor een periode van 20 minuten en toegepast.

Knoflooksap:

Behandeling met knoflook is een behandeling die in historische tijden. Het helpt om de kwaliteit van het haar en levert voeding herstellen naar de follikels. Het residu wanneer toegepast verhoogt de bloedstroom naar de hoofdhuid. Dit verschaft een lusture aan het haar en maakt het haar glad.

Komkommer Juice:

De komkommer sap helpt bij een goede groei van haar en verbetert de haarkwaliteit. Enzymen helpen voorkomen haaruitval en verbetering van het verkeer van hemoglobine de cellen en haarfollikels. Een glazen elke dag helpt traktatie haarproblemen.

Koriander Juice:

Koriander ook algemeen bekend als koriander, helpt bij het verbeteren van de haargroei en vecht tegen haaruitval. Het is uiterst nuttig en kan worden doodgeknuppeld met een andere drank naar een smaak toe te voegen aan het. De bladeren kunnen worden vermalen en verdund vóór toepassing. De pasta moet worden toegepast voor een uur en daarna gewassen met koud water.

Wortelsap:

Wortelen blijken een uitstekende voedingswaarde sap en zijn sterk verrijkt met beta-caroteen, die lusture en goede kleur geeft aan het haar. De haarzakjes hebben de neiging om te versterken en het herstel van de kwaliteit van het haar. Vitamine C helpt om voeding te leveren aan de hoofdhuid.

Aardbeiensap:

Vitamine C helpt bij de toename van eiwitten in het lichaam, die op zijn beurt stimuleert de haargroei het haar bestaat uit eiwitten. Toepassing van gemalen aardbeien aan het haar, verleent lusture en eiwitten aan het haar.

Na het lezen van de verschillende voordelen van deze sappen, ik weet zeker dat je niet weg te blijven van het gebruik ervan. Gewoon houden aan dit in uw routine zijn genoemd sappen om het beste van te maken! Het zal je haar glanzend tijd die zeker veel afgunst u te maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha