Top 10 Samurai Tattoo DesignsWat een betere manier om te pronken met dat lichaam kunst door middel van tatoeages. Tatoeages zijn de opkomende trend in de body art, zowel onder de jongeren en de oudere generatie, want ze zijn zeer aantrekkelijk. Zij worden gemaakt door het injecteren van bio-inkt onder dermis laag van de huid en niet operatief verwijderd, ze lang leven. Zij kunnen in zwarte inkt of gekleurde, of zelfs in de UV inkt die gloeit in het donker.

Samurai Tattoo Designs:

De meest gangbare definitie van een Samurai is een Japanse krijger. Populaire anime en manga comics, zijn een trend in tatoeages woedt wereldwijd. Ze zijn meestal genoemd bushi of Buke in het Japans, en is ontstaan ​​in de militaire adel tijdens de Middeleeuwen in Japan. Dit was het Japanse concept van de ridders, als ze aanwezig bij de koning en edelen te leggen. Hun grootste invloed was op de martial arts, met een samurai zwaard op de stijging als het wapen handtekening. Films als Kill Bill is een opleving van belangstelling voor cultuur Samurai veroorzaakt. Hier zijn een aantal tattoo ontwerpen Samurai:


Het ontwerpen van Samurai Hoofd Tattoo:

Via pinterest

Dit is een zwart-wit met rode accenten. Het toont een samurai hoofd met een baard en een speer. Hij is gekleed in vloeiende gewaden en met een gevederde dreamcatcher in zijn andere hand. De achtergrond van de foto is het bewolkt en gemarkeerd met grijze inkt. Het gezicht van de samurai is gemarkeerd met rode inkt, misschien om woede te tonen.

Ontwerpen Samurai Skull Tattoo:

Via pinterest

Deze tattoo is volledig zwart en wit, en niet strikt een Japanse tatoeage. Echter, de tatoeage toont het gezicht van een samurai. De Samurai armor hoofd; bestaat uit twee hoorns en neergestreken boven de horens, is een menselijke schedel. Het gezicht van de samurai is woedend en is zijn tanden baring.

Het ontwerpen van Vrouw Tattoo Samurai:

Via pinterest

Deze tattoo is zwart en wit met oranje accenten. Japan heeft een patriarchale samenleving; derhalve een vrouw samurai voorbeeld uiterst zeldzaam. Echter, dit is een tatoeage van een vrouw samurai. Het toont alleen maar zijn gezicht is half verborgen door de strengen van het haar recht. Zij houdt een zwaard in de buurt van zijn gezicht en druppels bloed kan worden gezien als een residu op het zwaard.

Ontwerpen Mediteren Samurai Tattoo:

Via pinterest

Deze tattoo in zwarte inkt en betekenis voor de rug. De top heeft Japanse kanji of letters, en de bodem toont een samurai, mediteren. Hij zit op zijn knieën met zijn handen op hen, en de ogen zijn in meditatie en concentratie gesloten. Het lijkt te zitten op een verhoogd platform.

Fighting Samurai Ontwerp Tattoo:

Via pinterest

Deze tattoo is in rood en bruintinten inkt. Het toont een samurai in het midden van een gevecht. Hij is in harnas en zijn lichaam is zwaar afgeschermd. Hij heeft een zwaard in zijn hand, richtte hij, als over te slaan en zijn voet lijkt te gaan met de verhuizing. De achtergrond heeft rode strepen.

Traditioneel ontwerp Samurai Tattoo:

Via pinterest

Deze tattoo kleur en een schilderij. Het toont een samurai, met een geschoren hoofd en een dunne, ongeschoren. Hij kleedt zich in beige en gebonden met een gele band riem. Hij houdt een samurai zwaard dodelijk en is op zoek naar zijn kant.

Japanse paard gemonteerd Samurai Barcode Tattoo Design:

Via pinterest

Samurai soms vocht op paarden, en dit is een representatie van dezelfde. Deze Japanse samurai tattoo toont het paard, met het hoofd in focus als galop. Zittend op zijn rug is de samoerai, zwaaiend met zijn zwaard, gekleed in vol ornaat van zijn metalen harnas.

Samurai met bloemen Tattoo Design:

Via pinterest

Deze tattoo in zwarte inkt en de bloemen zijn in rode inkt. Het toont de kant profiel van een samurai die zich met zijn hoofd gebogen, in metalen harnas. De rode bloemen die in de herfst lijken te blazen hem.

Minimalistisch design Samurai Tattoo:

Via pinterest

Deze tattoo in zwarte inkt, en relatief eenvoudig en minimalistisch. Het toont de samurai naakte lichaam met haar rug gebonden en zijn kleren, stroomt. Hij houdt een zwaard.

Vrouwelijke samurai tattoo ontwerp:

Via pinterest

Deze tattoo is van een vrouw door een samoerai manga comics. E 'in een wit gewaad en met een zwaard. Dit dient ook als een tatoeage arm.

Ik hoop dat je deze tekeningen samurai tattoo vond. We komen terug met meer!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha