Top 10 Ring Tattoo DesignsTatoeages zijn een vorm van kunst werk dat gedaan wordt op de huid met onuitwisbare inkt. De inkt wordt geïnjecteerd in de huid en is een permanente creatie. Een tatoeage kan alleen worden verwijderd door chirurgische procedures. Deze kunnen zwart of andere kleuren.

Aanvankelijk werden tatoeages als vorm tonen kracht en mannelijkheid. Maar vandaag hebben ze een geheel nieuwe betekenis genomen. Deze dagen, zijn tatoeages gebruikt om verschillende emoties zoals liefde, geloof, inspiratie en nog veel meer te beschrijven.


Ring Tattoo Designs:

Ringen zijn een teken van betrokkenheid bij een geliefde, maar ook een mode-accessoire. In plaats van meer te zijn dan staal, kan ringen nu worden gemaakt met inkt en een leven lang meegaan. Een van de meest voorkomende en populaire van de eeuwige liefde en toewijding is een band van de echtgenoten. Met de populariteit van tatoeages, kunnen deze trouwringen een permanente teken van liefde zijn.

Wedding Date Tattoo Design:

Deze tattoo op de ringvinger is in zwarte inkt. En 'onconventionele en toont de huwelijksdatum getatoeëerd waarin de ring wordt over het algemeen geconsumeerd. Dit is een perfecte manier om de speciale datum voor altijd beïnvloeden. Het is ook goed voor degenen die niet ringen kunnen dragen om verschillende redenen.

Het ontwerpen van Skull Ring Tattoo:

Deze tattoo in zwarte inkt. Het toont een schedel die werd gemaakt als een ring. Het gezicht van de schedel wordt gedetailleerd beschreven in zwarte inkt en grijs. De inkt helpt om de deuken in de schedel markeren. De oogkassen zijn gearceerd om ze te laten kijken leeg.

Het ontwerpen van het Hart Ring Tattoo:

Deze tattoo in zwarte inkt. Hartvormige ringen zijn populair bij het vrouwelijke geslacht. Deze tattoo is de omtrek van een hart. Het is gemaakt met zwarte inkt. De functies werden gebruikt om het hart af te bakenen.

Boog ring Tattoo Design:

Deze tatoeage wordt gedaan in roze inkt. Bogen zijn enkele van de meest populaire ontwerpen tatoeages, vooral bij meisjes. Deze tattoo wordt gepresenteerd met een roze strik gebonden rond een vinger. De boog is klein en netjes. Beide cycli zijn even groot. Het is een zeer vrouwelijk en delicaat tattoo.

Top Design Tattoo:

Deze tattoo in zwarte inkt. Het ontwerp is dat van een kroon. En 'vrij gedetailleerd en toont de Victoriaanse stijl van de kunstvorm. De ring kroon tatoeage is gevuld met zwarte inkt zodat het lijkt aantrekkelijk.

Het ontwerpen van Diamond Ring Tattoo:

Deze tattoo is zeer eenvoudig en minimalistisch. En 'zacht en bestaat voornamelijk uit contouren. De tip van zwarte inkt gebruikt om deze tattoo te creëren is erg dun. De tekening toont een diamant met een geometrisch overzicht, meer dan een slanke band maakte. De vele facetten van de diamant zijn zorgvuldig geïnkt op met een fijne punt. De diamant wordt op een band in zwarte inkt.

Nautische trouwringen tattoo ontwerpen:

Het is een kleurrijke en leuke tattoo en maakt gebruik van veelkleurige inkt. Beide tatoeages zijn nautische religies. De eerste is een kompas, terwijl de tweede is het roer van een boot. Laatstgenoemde wordt aangezogen zwarte inkt en gevuld in bruin. De eerste tattoo, het kompas, is in blauwe inkt. De regeling is in donkerblauw en roggen zijn verdeeld. Het hoesontwerp is bedoeld voor het meisje, terwijl het roer is voor de jongen. Dit is bedoeld als een tekening van een paar.

Ontwerpen Infinity tattoo:

Deze tattoo is een ontwerp minimalistisch trouwring. Het toont de oneindige, naar de liefde die eeuwig duurt betekenen.

Lock and Key tattoo ontwerp:

De tattoo ontwerp slot en grendel is een van de oudste, de makkelijkste en meest populaire als het gaat om een ​​liefde tatoeage. De blokvorm hier en realiseerde in roze hart. De sleutel is zwart en in het slot wordt gestoken. Deze tattoo is synoniem met liefde voor het leven.

Oneindige Liefde Tattoo Design:

Deze tattoo ring in zwarte inkt en maakte een cursief lettertype. Het toont de letters L en E van het woord liefde. Het is gemaakt op twee vingers. Naast de brieven zijn de tekenen oneindigheid symboliseert eeuwige liefde.

Ik hoop dat deze ontwerpen tatoeage op de ringvinger waren heel indrukwekkend. Dus wilde hij een aantal van hen ingeschreven hebben op de huid? Deel uw mening met u door opmerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha