Top 10 redenen voor rugpijn

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 5, 2015 Admin Schoonheid 0 1


Rugpijn kan veranderen in een nachtmerrie, soms uit de hand. De oorzaken van rugpijn variëren sterk van patiënt tot patiënt, maar alle soorten zijn pijnlijk pijnlijk. Terwijl sommige omstandigheden levensstijl kan weer leiden tot pijn in de loop van de tijd, een aantal medische aandoeningen zijn verantwoordelijk als de bron van pijn in de rug. Als je iemand die heeft geleden onder rugpijn weten, moet je het hebben van een idee hoe pijnlijk het kan zijn. Het is belangrijk te weten hoe de pijn gegenereerd als je begon te voelen rond de wervelkolom in de afgelopen tijd. Hier zijn enkele van de fundamentele oorzaken van rugpijn die worden gemeld voor te komen onder de meerderheid van de patiënten van de pijn in de rug.

Top 10 Rugpijn redenen:

Letsel of vervorming:


Het vreemde feit van vervorming of dwarslaesie is dat je niet onmiddellijk kan voelen de wond. U kunt verblijven in een toestand onderdrukt voor een lange tijd en beginnen met haar bestaan ​​plotseling zonder specifieke oorzaak. Als u op de hoogte van de oude wond waren, kunt u het gevoel verbaasd over hoe de pijn werd veroorzaakt. Echter, de oude wonden en vervormingen worden gevonden om de meest voorkomende oorzaak van pijn in de rug zijn.

Hernia:

Hernia spinale aandoeningen die worden veroorzaakt als gevolg van het falen van de wervelkolom. De gemeenschappelijke term voor hernia is de glijdende schijf, het plukken elke bepaalde zenuwen in het ruggenmerg. Anders vervorming van de wervelkolom, kunt u meteen het gevoel dat dit soort pijn. Rugpijn door hernia vaak gediagnosticeerd met röntgenstralen of MRI.

Breuk:

Breuk van de wervelkolom kan een leider als een belangrijke oorzaak van pijn in de rug zijn. Het effect van de breuk kan dit bij het kind, maar het kan scherpe pijn genereren wanneer de breuk ernstig. Patiënten met breuken van de wervelkolom vaak chronisch patiënten rugpijn, zelfs na een operatie of behandeling.

Artrose:

Artrose is een probleem van de botleeftijd media, vooral bekend onder vrouwelijke patiënten. De voorwaarde is vergelijkbaar met degeneratieve aandoening disc of inter-vertebrale degeneratie, die optreedt wanneer de schijven in het ruggenmerg beginnen te verzwakken met de leeftijd.

Zwangerschap:

Tijdens de zwangerschap, rugpijn een gemeenschappelijke ervaring. Als gevolg van overmatige druk op de wervelkolom, rugpijn komt vaak met veel zwangere vrouwen in de gevorderde stadia van de zwangerschap.

Fibromyalgie:

Een andere top factor voor rugpijn kan pijn in de ligamenten, spieren en pezen hele lichaam. Het belangrijkste symptoom van fibromyalgie is vermoeidheid. Verschillende soorten behandelingen zijn beschikbaar voor dit type pijn.

Obesitas:

Als je zwaarlijvig bent, is het zeer waarschijnlijk dat u last heeft van pijn in de rug. De toenemende hoeveelheid lichaamsvet loopt de druk op de wervelkolom te maken. De enige oplossing voor dit soort rugpijn is het gewichtsverlies.

Angst en stress:

Moderne dagelijkse leven is omwikkeld met angst en stress. Stress is aanwezig in alle hoeken van het leven van huis naar kantoor. Bovendien, onregelmatige levensstijl, slechte voeding, gebrek aan rust, alles per se bevallen van meer dan een handvol van ziekten, met inbegrip van pijn in de rug. Dit treedt op wanneer de zenuwen in de wervelkolom niet de levering van voldoende hoeveelheden zuurstof door overbelasting. De effecten op uw geest zal ook leiden tot een tegenslag voor de rug en maken u last heeft van pijn in de rug.

Oneigenlijk slaaphouding:

Het is raar maar waar dat soms, vreemde houdingen slaap kan een van de oorzaken van pijn in de rug zijn. Slapen op je buik is schadelijk voor de rug, want het brengt zo veel druk op je rug. Gelukkig zijn deze pijnen zijn van tijdelijke aard. Echter, het kan wenden tot permanente tenzij u de houding van de slaap te veranderen.

Uitgebreid de tijd doorgebracht in een zittende positie:

Je bent in de gewoonte van de uitgaven te veel tijd zitten in dezelfde positie? Velen van ons meer dan de helft van de dag door te brengen in de voorkant van de computer in het kantoor of thuis. Dit kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid van de wervelkolom. Je moet pauzes te nemen gedurende tenminste 10 minuten per uur en beweging.

Nou ja, kunt u deze oorzaken van pijn in de rug te overwinnen door het beoefenen van een goede gezondheid gewoonten en levensstijl. Ik hoop dat je vond dit artikel informatief. Verlaat hieronder je reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha