Top 10 producten voor lichaamsverzorging dat je altijd moet dragenWe noemen het de verzorging van de huid, maar dan wat de meesten van ons te zeggen is de remedie voor ons gezicht, is het niet? Nou ja, natuurlijk heb je een goede remedie voor ons om ons best te kijken en ons gezicht is de eerste indruk. Maar onze huid op de rest van ons lichaam voor dezelfde mate van slijtage. Dat maakt het noodzakelijk evenveel zorg.

Maar routines steeds veeleisender in de wereld van vandaag maakt het moeilijk. De eenvoudigste oplossing voor dit is het gebruik van de juiste producten voor lichaamsverzorging. Het resultaat is dat je een mooie huid na de invoering van een minimale inspanning.


Dus hier zijn onze top 10 keuzes voor lichaamsverzorging producten:

De inname van het water:

In ons drukke leven niet echt de tijd om na te denken over het houden van onze huid. We zijn totaal geen rekening met de hydratatie nodig is voor onze huid. Aangezien het uitstekende deel van onze huid wordt blootgesteld aan verontreiniging, neigt drogen gemakkelijk. Dus, om dit te voorkomen moet je veel water per dag, die u zal helpen een gezonde en stralende huid te bereiken nemen.

Natuurlijke of organische zepen:

De zepen zijn echt nodig om de huid fris en vrij van vuil en olie te houden. Hoewel de keuze van een zeep die meestal afhankelijk merken. Meestal zeep strips de huid van haar natuurlijke oliën en maakt ze droog en strak vanwege de chemische inhoud. Dan, met behulp van natuurlijke of organische zepen die weinig of geen chemische inhoud hebben helpt bij het handhaven van een gezonde huid. Je moet altijd bijzondere aandacht besteden om ervoor te zorgen dat u koopt de zepen die zijn hydraterende en geen schadelijke parabenen bevatten.

Lichaam boters:

Lichaam boters zijn de nieuwste mode in India en vele merken proberen om de groeiende vraag naar hen te ontmoeten. Lichaam boters zijn rijk, luxe crèmes verrijkt met shea boter. Helpt bij verzachtende, hydraterende, verjonging van de huid en sloten ook vocht voor langer. De meest geprefereerde merken voor body butters zijn 'Bath and Body Works' en 'The Body Shop'. Deze zijn verkrijgbaar in alle smaken en geuren het aan een van deze binnenkort. Dit is het product voor lichaamsverzorging nodig in tijden van vandaag.

Zonnebrandcrème lotions:

Ze verstoppen zich thuis in de hoop dat dit u zal redden van de effecten van UVA en UVB? Waarom niet een goede zonnebrandcrème plaats te nemen. Je gezicht is de eerste van schuim op dit maar uw handen, voeten of een ander deel van het lichaam dat zal worden blootgesteld bescherming nodig ook! Zorg ervoor dat u het vereiste bedrag en correct toe te passen.

Etherische oliën:

Etherische oliën zijn een geweldige manier om je huid jong en ontspannen te houden en te kalmeren de dag-tot-dag spanningen. Etherische olie zoals lavendel olie, olie van kruidnagel en eucalyptus olie te helpen verlichten van stress, voeden de huid en maken het er stralend uit. Het kan worden gebruikt om vele pakketten maken vriendelijke huid en zelfgemaakte mixen ook.

Anti striae producten:

Het lichaam van een vrouw gaat door veranderingen in de tijd en de veranderingen laten vaak lelijke striemen op de huid. Striae producten helpen de huid te behouden zijn elasticiteit en vermindert de zichtbaarheid van striae. Producten zoals lotions, crèmes en boters helpen om het vertrouwen van het dragen van niets te herwinnen.

Body scrubs:

Wij zijn ervan volgt het ritueel wassen ons gezicht, maar we doen het voor ons lichaam dat vaak? Tegen de tijd dat onze huid lichaam accumuleert ook dode cellen. Deze cellen moeten worden verwijderd om de nieuwe cellen te ademen. Dit vereist een goede scrub en was uw huid elke week is een must om een ​​stralende huid te krijgen.

Crèmes voor de handen:

Handen en voeten gaan door veel activiteit op een dagelijkse basis en, natuurlijk, de neiging om saai en droog met blootstelling aan lucht worden. Een goede handcrème helpt om dit probleem op te drogen en saaiheid te pakken. Handcrème is geformuleerd om je handen gehydrateerd zonder ze te vettig of plakkerig te houden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende geuren anders en daarom zal geliefd worden door iedereen. Bovendien voet crèmes en lotions helpen om uw huid te blijven staan ​​door schilfering.

Badzout:

Veel mensen verkiezen een warm water bad na een lange dag. In feite is de beste manier om stress te verlichten. Dus, voor degenen die liever een meer ontspannen baden ervaring hebben, een zoutbad kan een geweldig idee. Deze helpen om stress te verlichten en hebben ook een kalmerend effect op de huid. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende geuren ook de behoeften.

Lichaamsversteviging producten:

Dit lichaam verstevigende producten daadwerkelijk helpen herstellen wat de huid heeft verloren na verloop van tijd het niveau van hun totale aanbod co-enzym Q10 de huid te helpen de huid te blijven compact, helderder en meer jeugdige. Een andere duidelijke behoefte als het gaat om producten voor lichaamsverzorging voor vrouwen.

Dat waren dus de 10 producten voor lichaamsverzorging schoonheid top. Wees niet te in uw suggesties vallen. Wat denk je voelt is het belangrijkste element?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha