Top 10 producten van Abbott NutritionMet mensen uit alle lagen van het leven becomingly steeds meer gezondheidsbewuste, heeft het concept van gezond eten en gezond leven erg belangrijk geworden vandaag. Oefen een gezonde levensstijl en de prioriteitenlijst van ieder individu gezonde handhaven van een evenwichtige voeding top. Dit stelt u in staat om in vorm te blijven, het doel en ziektevrije voor het leven.

Echter, na een evenwichtige voeding, met alle vitale voedingsstoffen voldoende verrijkt is een moeilijke baan in deze drukke leven. Abbott Nutrition Company, met zijn uitgebalanceerde maaltijden en voedingssupplementen, heeft ons geholpen om deze moeilijke taak te bereiken vanaf 190 Dit bedrijf uit de gezondheidszorg, met zijn jaren van onderzoek, wetenschappelijke technieken en enorm hard werken, heeft geproduceerd snijden nutritionele oplossingen voor 'voorhoede. Van baby's tot volwassenen in zijn hoogtijdagen, Abbott Nutrition India heeft producten die voldoen aan de voedingsbehoeften van alle. Sommige van veelgeprezen van deze dieetproducten zijn:


Abbott Nutrition Producten

We proberen een goed begrip van enkele van de beste producten Abbott Nutrition hebben:

PediaSure:

Abbott PediaSure is een maaltijd evenwichtige voeding om complete voeding te bieden voor kinderen van 1 tot 13 jaar tussen de leeftijd. Dit product is klinisch getest en goedgekeurd pediatrische bevordert de groei en all-round ontwikkeling van kinderen. PediaSure is zowel vezelachtige en niet vezelachtige vormen van formuleringen die geschikt zijn voor de buis en inslikken.

Zorgen voor compleet:

Een eenvoudige keuze, maar ideaal voor diegenen die een complete voedingsbron, zorgen voor volledige verbetert bot, hart, spieren gezondheid en immuniteit. Dit eiwit, omega 3, selenium, vitamines en calcium verrijkte producten, zoals de naam, zorgt de goede gezondheid van het individu en totale welzijn.

Beter Mama:

Deze kuur moeder Abbott Nutrition product in zijn vanille en chocolade smaken is een evenwichtige voeding lekker en aangenaam om vast te houden en zogende moeders. Mama Beste bevat een uitgebalanceerde mix van alle essentiële voedingsstoffen die tijdens en na de zwangerschap nodig voor de groei en het welzijn van zowel moeder als kind zijn.

Pedialyte:

Het is een elektrolytische oplossing therapeutisch, oraal, die wordt verbruikt voor de behandeling van diarree, dehydratatie en braken bij kinderen. Helpt om de voedingsstoffen voor het lichaam die verloren tijdens diarree etc. Het bevordert de opname van vloeistoffen en helpt vochtniveau van het lichaam.

Prosure:

Dit product is speciaal ontworpen voor mensen die lijden aan kanker en gewichtsvermindering van de geïnduceerde kanker. Dit is een complete evenwichtige voeding die de juiste mix van essentiële eiwitten, omega-3 en andere anti-oxidanten die het lichaam te versterken en zorgen voor life support tijdens chemotherapie bevat.

Glucerna SR:

Dit globaal plan voor geavanceerd beheer van diabetes helpt diabetici om hun bloedsuikerspiegel te beheren. Het ondersteunt ook de gezondheid van het hart en verhoogt de immuniteit. Het product bevat een speciaal mengsel van koolhydraten die gemakkelijk verteerd en helpen om glycemische respons in het lichaam te verminderen. Glucerna geeft kracht aan het lichaam en helpt te beschermen tegen ziekten.

Nepro met carb constante:

Dit product is een voedingstherapie ontworpen om de nutritionele behoeften van mensen met een nierziekte en dialyse ontmoeten. Nepro bevat een hoog gehalte aan eiwit en laag in natrium, kalium en fosfor, die helpen om de nutritionele behoeften van deze patiënten in evenwicht te brengen. De constante formule van koolhydraten, een speciaal mengsel van koolhydraten, helpt om de bloedsuikerspiegel te beheren in het lichaam.

Similac Advance:

Dit voedsel kind met zijn ijzer-verrijkte zuigelingenvoeding is een afwisselende en de aanvulling op de borstvoeding. Het is een gezond product dat complete en uitgebalanceerde voeding zorgt voor de kinderen. Luteïne, calcium, carotenoïden, prebiotica etc. aanwezig in Similac Advance Compleet steun in de groei en ontwikkeling van het kind. Het helpt om de functies van botten, Ophthalmology, spijsvertering, immuniteit en de hersenen van het kind te versterken.

EAS Myoplex 30 bars:

Ideaal voor sporters, bodybuilders en een fitnessruimte gangers, deze bar voeding draagt ​​bij aan de groei van de spieren te verbeteren. Verpakt met 30 gram eiwit met koolhydraten, mineralen, vitamine B, C en E en selenium, deze bar verhoogt eiwitsynthese, immuniteit en lichaam weerstand. Het is een bar die voldoende is om de volledige voedingsbehoeften van het orgaan.

Vital 5 cal:

Deze unieke bron van voeding upplement Abbott is een voedings-gebaseerde therapeutische peptiden die helpt om de GI tolerantie in individuen te verbeteren. Hoogcalorisch dit product helpt bij de behandeling van mal-digestie, mal-absorptie en andere die de doelmatige maagdarmfunctie belemmeren. Vital 5 cal moeten worden genomen op advies van een arts.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha