Top 10 prenatale/prenatale oefeningen en hun voordelenDe negen maanden van de zwangerschap zijn buitengewone voor elke vrouw. Als je door deze fase nu, moet je beseffen hoe bijzonder.

Zijn bezorgd over deze specifieke fase is heel normaal, dus als je nerveus voelt, ontspannen! Om uw rusteloosheid of angst te verlichten, kunt u proberen een aantal eenvoudige oefeningen. Deze ook helpen uw algehele welzijn. Verschillende studies hebben aangetoond dat het uitvoeren van oefeningen prenatale tijdens de zwangerschap veilig is voor zowel de moeder als het kind.


Echter, moet u met uw arts te raadplegen voordat u begint met een oefening. Vergeet niet dat u zich niet uit te oefenen. En als je het gevoel enige vorm van ongemak of kortademigheid, stoppen en onmiddellijk uw arts te raadplegen.

Voordelen van prenatale oefeningen:

  • Regelmatige lichaamsbeweging tijdens de zwangerschap zal je fysiek en mentaal voor te bereiden op de bevalling.
  • Uit te werken is een geweldige manier om te gaan met nervositeit en stemmingswisselingen overbodig.
  • Prenatale oefeningen zijn best om de zwangerschap-gerelateerde gewichtstoename te ondersteunen.
  • U voelt zich energieker en ontspannen elke keer na het sporten.
  • Prenatale oefeningen zijn nuttig normaal lichaamsgewicht te herstellen na de bevalling.
  • Deze oefeningen zijn ook nuttig voor het voorkomen van zwangerschap hunkeren, verstuikingen en pijn.
  • Werkt geweldig om u een goede en rustgevende slaap te geven.

De 10 oefeningen prenatale

Wandelen:

Foto: Shutterstock

Geen oefening is effectief als wandelen. Stevig wandelen helpt om je verblijf in goede gezondheid zonder dat de sterkte van de enkels en knieën. Wandelen is ook goed voor je hart. Probeer ten minste lopen een half uur per dag. Vroeg in de ochtend is het ideale moment om een ​​wandeling te maken.

Zwemmen:

Foto: Shutterstock

Na het wandelen, zwemmen is de tweede beste prenatale oefening. Zwemmen geeft uw hele lichaam een ​​fantastische workout. Als je buik groeit met je kind, zal je meer gewicht in het water voelen. Echter, niet over-benadrukken jezelf.

Yoga:

Afbeeldingen: getty

Yoga is een complete workout voor lichaam en geest, door alle fitness-experts over de hele wereld geaccepteerd. U kunt veilig yoga thuis oefenen. Aangezien het heeft geen bijwerkingen, is een ideale oefening tijdens de zwangerschap.

Sit-ups met de bal:

Foto: Shutterstock

De bal zal bijstand en balans te bieden, terwijl het proberen om uw sit-ups doen. Dit is een goede manier rekken en helpt om pijn die kunnen optreden als gevolg van de zwangerschap te verminderen. Probeer dat maar 3 sets van sit-ups per dag, elk met vijf herhalingen.

Suryapranam:

Foto: Shutterstock

Suryapranam oefenen twee keer per dag kan helpen om andere prenatale oefeningen springen. Deze bijzondere manier van werken is bijzonder nuttig tijdens de zwangerschap.

Fitness bal oefeningen:

Foto: Shutterstock

Hef je benen en houd ze op een fitness bal. Rolt nu de bal langzaam. Deze oefening is nuttig voor het verhogen van de balans en kracht van de heupen en onderbuik.

Stretching:

Foto: Shutterstock

Freehand stretching is nuttig tijdens zwangerschap, aangezien het helpt om het risico van krampen en verstuikingen verminderen.

Dans:

Foto: Shutterstock

Zwanger zijn betekent niet dat je niet kan dansen. Tenzij uw arts zegt dat dat zo is, kunt u zeker te dansen door de zwangerschap, natuurlijk, zorg ervoor dat uiterst voorzichtig te zijn. U kunt elk model van de dans, die matige bewegingen omvat kiezen. Vermijd scherpe bochten, liften, springt, of krullen. Men kan de dans thuis oefenen, of als alternatief voer een dansles.

Meditatie:

Foto: Shutterstock

Naar complete rust van lichaam en geest, probeer meditatie gedurende tien minuten per dag. Dit is een geweldige manier om de geest te kalmeren en helpen om een ​​algemeen gevoel van rust bieden.

Aerobics:

Foto: Shutterstock

Aerobic oefeningen zijn lage impact prenatale dat leuk om te doen zijn en zal de nodige opleiding te geven.

Met deze eenvoudig te prenatale oefeningen te maken, moet u de gezondheid van het instrument tijdens de zwangerschap te houden. Al het beste en nogmaals gefeliciteerd!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha