Top 10 Populaire Nail Art Stencil In IndiaNail art is een groeiende trend in de mode-industrie. Dit kan gedaan worden op de nagels lang of kort, en ziet er erg slim. Nagel kan worden gemaakt in diverse kleuren en ontwerpen vrije hand of met behulp van sjablonen op de markt.

Stencil voor nail art zijn voor eenmalig gebruik, of ze kunnen ook herbruikbaar zijn, afhankelijk van de kwaliteit. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen voor alle formaten nagels. Ze nagel verf een werk eenvoudig en interessant. U kunt nail art gemaakt door een professionele nagelsalon te krijgen of doe het thuis. Lees verder om te weten hoe deze gebruikt kunnen worden, en een aantal populaire ontwerpen en gemeenten die de komende trend.


Hoe gebruik Nail Art Stencil?

Via pinterest

Hier is een kleine demo van hoe je stencils nail art kan gebruiken om een ​​eenvoudig model te maken.

  • Reinig je nagels en breng de basis - een donkere jas van roze nagel verf en laat drogen.
  • Neem de fantasie nail art stencil en zet het in het midden.
  • Schilder nu de lichtere tint van roze nagellak op de ruimte boven de stencil. Laat drogen.
  • Verwijder de sjabloon en plak weer, waardoor alleen de punt van de nagel.
  • Verf de lichtere tint van roze of naakt naar de gewenste nail art te krijgen.
  • Als alternatief kunt u ook schilderen in een omgekeerde combinatie, met behulp van de lichtste kleur en dan de donkerste. (Zoals getoond in de foto, die op de ringvinger)

Hieronder staan ​​een aantal funky nail art ontwerp stencils en modieuze die zeer gemakkelijk te gebruiken. U kunt online bestellen. De meeste van deze zijn herbruikbaar en geven een zeer trendy look. Alles wat je nodig hebt is een fantasie.

Populaire Nail Art Stencil Designs

Animal Print

Via pinterest

Animal zijn in; Dit stencil kan gebruikt worden met gemak voor het bedrukken van dierenprints creatieve nagels.

Hearts:

Via pinterest

De harten zijn een favoriet onder vrouwen; Dit stencil heeft harten getrokken in alle soorten en maten. Kan worden gebruikt in meer dan een manier om een ​​ander patroon te geven elke keer.

Pauwenveren

Via pinterest

Peacock veren kan worden gemaakt met ongelooflijke klank, en met het gebruik van deze stencils hebben verschillende types van pauwenveren, het werk wordt makkelijker.

Pak Van delicate tekeningen van Revlon:

Via pinterest

Stencil door Revlon packs komen in verrassende vormen. Dit zijn delicate als je klaar bent en je kunt hun creativiteit gebruiken om het kleurrijker maken.

Patronen:

Via pinterest

Sjablonen op de nagels zijn populair sinds de tijd kwam nail art mode. Met deze stencils, is het gemakkelijker te maken.

Patronen voor French Manicure:

Via pinterest

Frans gemanicuurde nagels kunnen interessanter worden gemaakt met het gebruik van deze schattige nail art stencils. Afhankelijk van de grootte van de nagel kunnen deze derhalve worden gebruikt.

Paw Prints:

Via pinterest

Paw prints op zoek schattig en aantrekkelijk. Gebruik neon-gekleurde pootafdrukken op matte lak nagel om het leven toe te voegen aan de nail art.

Alfabetten:

Via pinterest

Schrijf je naam op de nagels, met behulp van deze creatieve alfabet stencil. Deze zijn zeer aantrekkelijk, en het gebruik van een dikke verflaag zouden bijvoorbeeld 3D effect ook.

Tekeningen van vakantie

Via pinterest

Dit wiel ontwerp heeft veel ontwerpen herbruikbare vakantie creatief voor uw nagels. Het is eenvoudig in gebruik en is verkrijgbaar in verschillende modellen.

Sterren:

Via pinterest

sterren kunnen worden gebruikt in meer dan één manier om een ​​ontwerp nail kunstwerken. Dit stencil stervormige is gemakkelijk om te werken en kan worden hergebruikt.

Degenen die zijn fans van nail art kan ook gaan voor ontwerpen nail art de hand geschilderd om te zeer stijlvol uitzien. Alles wat je nodig hebt is een veel oefening en geduld, samen met een zeer creatieve geest. Maar aan het eind van de dag, al het harde werken loont als je een resultaat van de mode.

Hier is een grote collectie van de gemeenschap gedeelde ideeën nail art applicatie voor je Android-telefoon.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha