Top 10 Phoenix Tattoo DesignsDe Phoenix, een vogel uit de Griekse mythologie is een symbool van wedergeboorte en regeneratie. Dus als je een nooit-zeggen-die houding en kies je elke keer dat je valt, het is alleen geschikt om verder te lezen op deze meesterwerken van tattoo kunst, geïnspireerd door de phoenix. Deze eerste tien phoenix tatoeages zijn zeker diep te hebben geïnspireerd.

Top Tien Phoenix Tattoos:

Phoenix Back Tattoo:

Als u op zoek bent naar een briljante stuk van kunstwerk om het hele bovenrug dekken, dit phoenix tattoo is de bevinding perfect voor je. Te nemen van hoe de vleugels versierd met betrekking tot de uitgestrektheid van de rug en de delicate veren van de staart reikt tot de taille. Krijg je een expert tatoeage kunstenaar om dit te repliceren en je hebt een winnaar tattoo te pronken!


Phoenix Tattoo Midriff:

Deze tattoo leven, voorstellende een phoenix in de vlucht, is een tattoo diafragma passend dat enige marge en sex-appeal om uw heupen toevoegt. Let op de ingewikkelde details van de wachtrij en goed in de gaten als je komt rond de achterkant. Trouw te blijven aan het ontwerp en het concept zoals hier getoond. Schakel de diensten van een ervaren tatoeëerder om dit te repliceren.

Silver Phoenix Tattoo Miniatures:

Deze miniatuur ontwerp phoenix tattoo zilver effectief kan worden ingeschreven op de hals, polsen en enkels of achter de oren. Maar hou het klein en blijven trouw aan het ontwerp zoals hier getoond.

Ontvangen Phoenix Tattoo:

Deze abstracte phoenix tattoo is voor mensen met een affiniteit voor de abstracte kunst. Merk op hoe de tatoeage werd hoofdzakelijk aangemaakt met gebogen lijnen. Laat de vleugels niet missen en de staart in de vorm van de grote redenen veer enkelvoud. Slank en aantrekkelijk, is deze tattoo beste gerepliceerd door een tatoeëerder expert.

Tribal Phoenix Tattoo:

Deze tattoo phoenix, sterk geïnspireerd door tribale kunst vormen, het is een genot voor het oog nauwkeurig. Let goed op als deze tattoo is een reeks van gebogen lijnen die effectief verbeelden een feniks. Kijk naar de ingewikkelde details vleugels en staart, en bent u zeker wilt dit gegraveerd op uw huid. Het is echter beter om dit gerepliceerd door slechts een ervaren tatoeëerder.

Fierce Phoenix Tattoo:

Als je een vechter en heeft vele veldslagen moeilijk om te slagen in het leven won, dit woeste phoenix tattoo is het vinden van perfect voor je. Merk op hoe de feniks is klaar om aan te vallen en zijn felle expressie. Deze tattoo is voor de jacht in u.

Phoenix Belly Tattoo:

Deze tattoo zou moeilijk te repliceren werken. Echter, als het goed gedaan, kan een knaller kluis met immense sex-appeal zijn. Blijf trouw aan het concept zoals hier getoond. Gebruik maken van de diensten van een ervaren tatoeëerder en u kunt een stuk van kunstwerk briljante ingeschreven op de huid hebben.

Gekleurde Phoenix Tattoo:

Deze tattoo, voorstellende een phoenix in een lichte tint oranje, heeft een focus, kwaliteit onverslaanbaar. Beantwoord deze tattoo kan uren van zorgvuldige werk van de kunst te betrekken. Hiervoor zou je de hulp van een ervaren tatoeëerder met een indrukwekkend portfolio van de grootste kunstwerken van het leven nodig hebben.

Oranje Phoenix Back Tattoo:

Hier is nog een tattoo ontwerp phoenix die effectief dekt de uitgestrektheid van de bovenrug. Dit is beschreven in een schaduw van heldere oranje. Deze tattoo is de kunst van pure genialiteit, en het zou alleen nog een genie te zijn om dit te repliceren.

Dunne Phoenix Tattoo:

Indien u wenst te laten inspireren door een elegante en subtiele phoenix tattoo, is dit perfect voor u om te ontdekken. Blijf trouw aan het concept. Echter, je bent vrij om te experimenteren met de kleur of de keuze van waar u wilt dit kunststuk ingeschreven op je lichaam.

Ik hoop dat je deze ontwerpen phoenix tattoo vond. Vermijd het verlaten van een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha