Top 10 Parfums Creed beschikbaar in IndiaCREDO is een bedrijf van luxe parfum uit Londen. Dit werd in 1760 opgericht door James Henry Creed. Momenteel, Olivier Creed, de zesde lijn van de familie van het geloof en zijn zoon 30 jaar, Erwin bieden hun expertise wereldwijd, waardoor parfums gemaakt van ingrediënten van olie en grondstoffen van de hoogste kwaliteit. In dit artikel een overzicht van de top 10 parfums Creed in India.

Top 10 Parfums Creed

Neem een ​​kijkje op deze Creed Parfums gemaakt op basis van het huis van CREDO, gevestigd in Londen.


CREDO Royal Water Eau de Toilette:

CREDO Royal Water Eau de Toilette is een ideale geur voor mannen. Dit heeft citrus noten van bergamot en mandarijn verbena; hartnoten en basisnoten van komijn, basilicum, en jeneverbessen.

Creed Green Irish Tweed Eau de Toilette:

Creed Green Irish Tweed Eau de Toilette is een ideale geur voor mannen. Groene Ierse Tweed door Creed is een klassieke geur varen. Dit is één van de best verkopende van het merk parfums Creed. Dit is ook erg populair bij vele beroemdheden. Deze geur heeft een frisse, sportieve, rijk en onvergetelijk. Het heeft noten van iris en verbena; hartnoten van violet bladeren.

Creed Vetiver Fragrance Spray:

Creed Vetiver Fragrance Spray heeft een perfecte geur voor mannen. Dit maakt je ontspannen en fris aanvoelen. Het omvat geur van gember, koriander, vetiver uit Haïti, Mandarijn, Italiaanse bergamot, witte peper en Indische sandelhout.

Original Santal Fragrance Spray:

Original Santal geuren Spray heeft een houtachtige oriëntaalse geur die het best geschikt voor mannen. Dit is de echte spirituele en India met zijn warme, kruidig, zoet, en geur rustig. Dit heeft topnoten van Sinmn, aromatische koriander, Indische sandelhout, jeneverbessen; midden noten van Ornj boom, rozemarijn, lavendel en gember, en merkt op basis van vanille en tonkaboon. Dit parfum werd gelanceerd in 2005 en is perfect voor gebruik op elk moment.

Spring Flower Creed voor vrouwen:

Spring Flower Creed voor vrouwen is de handtekening geur van talloze legendes van de cinema en mode-iconen. Dit heeft een geur die is mooi, vrouwelijk en fresh.This heeft topnoten van perzik, meloen en appel; hartnoten van jasmijn en roos; en een basisnoot van muskus en amber. Deze geur werd gelanceerd in het jaar 200

Creed Millesime Imperial van Creed voor mannen:

Creed Millesime Imperial van Creed voor mannen heeft een lichte geur en verfrissend. Dit is ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Het omvat geur van citrusbomen en weelderige tuin van het gebouw in Sicilië. Het is een veelzijdige geur die gedragen kan worden voor speciale gelegenheden, kantoren of voor 's avonds.

Himalaya Door Creed voor mannen:

Himalaya door Creed voor mannen is een frisse geur en citrus. Dit omvat topnoten van bergamot, citroen, grapefruit; hartnoot van sandelhout en merkt op basis van muskus, cederhout en amber.

CREDO Fleurs De Bulgari Parfum Spray:

Fleurs De Bulgari Parfum spray heeft de geur meer elegante, sensuele en klassiek. Dit is geschikt voor vrouwen om te dragen voor elke gelegenheid, maar het is het beste voor de dag. Het heeft noten van roos, muskus en amber.

Angelique Encens Creed voor vrouwen:

Angelique Encens Creed voor vrouwen is het Credo Privé-collectie die aroma's speciaal voor klanten om bekendheid heeft. Deze geur is verkrijgbaar in 250 ml glazen flessen en bedekt en afgesloten met een gouden draad. Dit brengt het klassieke, echte en tijdloos. Dit heeft noten van tuberoos, roos, jasmijn, engelwortel, amber, vanille en wierook.

Les Floraliën Creed voor vrouwen:

Les Floraliën heeft aroma's van de Japanse theeceremonie. Het heeft een topnoot van chrysant, Aziatische ster magnolia bladeren; midden noten van jasmijn, Japanse thee en Aziatische lila; en een basisnoot van Bulgaarse roos en pruimenbloesem. Les Floraliën werd gelanceerd in het jaar 200

Ik hoop dat je vond dit artikel informatief en interessant. Dus welke van deze parfums Creed ga je nemen? Deel uw mening met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha