Top 10 Palma Tattoo DesignsHandpalmen symboliseren liefde, vrede, waarheid, eer en waarde onder andere dingen. Echter, kan de populariteit van palm tatoeages worden gekoppeld aan het feit dat de palmen vaak mensen van strandvakanties en vakantie te herinneren. Ze hebben een kalmerend effect te duidelijk. Deze tien palmboom ontwerpen beste tattoo zou een echte geheugen van uw laatste vakantie zijn of zijn geïnspireerd om te gaan op uw volgende.

Top Tien Palma Tattoos:

Palma Onderarm Tattoos:

Deze tattoo afbeelding van een enkele palm boom valt op door zijn eenvoudige en elegante conceptualisering nog steeds lineair. Maak een mentale notitie van de rechte stam en takken die precies de juiste kleur groen zijn. Deze eenvoudige tatoeage kan gemakkelijk worden gerepliceerd, maar zijn best om een ​​deskundige tatoeëerder om dit kunstwerk te maken op je huid te raadplegen.


Gekleurde Palm Tree Tattoo:

Deze kleurrijke tattoo toont een scène uit de zee met een zandstrand en palm boog. En 'het noodzakelijk dat u een nota van hoe deze tattoo bedekt de zijkant van het bovenlichaam en het gebruik van rustgevende kleuren maken. Als u een strand persoon en wil uitdrukken dat door de kunst van het tatoeëren, dit is de tatoeage voor u.

Onderste ledematen Palm Tree Tattoo:

Een ander strand scène met palm boog, let op de prachtige ondergaande zon op de achtergrond. Als tatoeages palm herinner me een welverdiende vakantie, evenals meestal is dit het belangrijkste doel.

Palm Tree Bloemen Tattoo:

Deze tattoo palmboom met bloemen valt op door zijn briljant en uitbundige uitstraling. Let op de stralen van de rijzende zon en de vogels aan de horizon. Deze tattoo is zeker te infecteren met heimwee naar de goede tijden u uw laatste vakantie heb gehad.

Classic Palm Tree Tattoo:

Als u wilt dat een palmboom tatoeage die is vet en zwart en zeker onmogelijk te negeren, is de bevinding perfect voor je. Houd het simpel en zwart. Elke lokale expert tatoeëerder moet niet veel van een probleem te repliceren dit.

Miniatuur Palm Tree Tattoo:

Deze palm tattoo heeft een hoge schattigheid factor en trend. Kijk naar de heldere kleuren en uitbundige ontwerp eenvoudig maar toch trendy en er is een goede kans dat dit kan een beroep op u. Het is belangrijk dat je je houdt aan het concept van het ontwerp hier afgebeeld. Echter, kunt u experimenteren op welke u wilt hebben deze tendens miniatuur tattoo ingeschreven.

Miniatuur voet Palm Tree Tattoo:

Miniatuur tatoeages met hun uiterlijk bijna onopvallende hebben een beroep op hen en hetzelfde geldt met deze trendy miniatuur palm tatoeages ook. Hou het klein en zwart. Echter, je bent vrij om te spelen waarmee je wilt deze miniatuur palm tatoeages te plaatsen op je lichaam.

Arm Palm Tree Tattoo:

Deze palm tattoo is zeker te veel voor zijn eenvoudige concept van de palm wordt geblazen in de wind. Neem een ​​korte blik op hoe de kunstenaar creëert het realistische effect van palmtakken door de wind wordt geblazen door shading mild. Het is beter om dit te laten in de handen van een briljante tatoeëerder tattoo expert te zijn om te repliceren op uw huid.

Palm Tree Pols Tattoo:

Kleine, maar effectieve, deze palm pols tattoo staat voor miniatuur nog ingewikkelde details. En 'alleen verstandig dat u de diensten van een ervaren tatoeëerder in dienst om effectief te repliceren deze tattoo zoals hier afgebeeld op de polsen.

Samoa Palm Tree Tattoo:

Palmbomen zijn een belangrijke reden Samoaanse tattoo kunst en deze palm tattoo is een goed voorbeeld van. Het is beter om de diensten van een ervaren tatoeëerder gebruiken om dit kunstwerk te repliceren op andere lichaamsdelen.

Ik hoop dat dit artikel over de top 10 ontwerpt palmboom tatoeages interessant. Dus waar wacht je nog voor het kiezen van uw project en krijgen het gedaan door een professional. Gelieve te laten vallen in uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha