Top 10 pakketten bruids make-up in IndiaBruiloften zijn levensveranderende gebeurtenissen die leven vol herinneringen te bieden. Indiase bruiloften zijn wereldwijd bekend om hun grote en uitbundige rituelen variërend van Haldi in Mehendi, Sangeet, Sagai (inzet), Shaadi (huwelijk) en ontvangen. En dit royale affaire heeft wat extra werk aan de voorkant truc! En het is hier dat de pakketten make-up komen tot de redding.

10 beste bruids pakketten in India:

Elk meisje wil de schoonheid, de dag van haar huwelijk belichamen. Neem een ​​kijkje op 10 populaire bruiloft pakketten in India en kies degene die voor u werkt op uw grote dag.


Nahush Airbrush Makeup Bridal:

Nahush, een gerenommeerd elegante make-up gevestigd in Mumbai, biedt exclusief airbrush pakket bruids make-up. De bruiloft pakket bevat airbrush make-up hairstyling, gordijnen en full face make-up. De kostprijs is meestal exclusief de bruiloft repetitie voor die je moet apart betalen. Deze truc in het bijzonder biedt een volledige test dekking tegen donkere vlekken, puistjes en donkere kringen om de huid strakker en glad te maken.

Prijs: Rs. 25.000 voor een draperie tijd, make-up en kapsels. Rs. 4500 voor de bruiloft repetitie

HD Bridal make-up Door Nahush:

Dit is een camera klaar make-up optie voor bruiden om te kijken als een postkaart beauty-vlekkeloos, helder en natuurlijk. Het bevat een regeling voor een gezonde huid die zich richt op het gebruik van de beste cosmetische dekking voor maximale glans te maken.

Prijs: Rs. 18.000 roepies voor een draperie tijd, make-up en kapsel en Rs. 4500 voor de bruiloft repetitie

Regelmatige Bridal make-up Door Nahush:

Deze bruiloft pakket is de minst dure van alle drie de pakketten aangeboden bruiloft Nahush. Het sprucely selectie van hoogwaardige chemische gratis cosmetica voor make-up en styling. De basis voor de hoge kwaliteit make-up houdt make-up van vlekken of gemakkelijk te kraken.

Prijs: Rs.15, 000 voor een draperie tijd, make-up en kapsel en Rs. 4500 voor de bruiloft repetitie

Lichaam polijsten bruiloft pakket-By The Golden Palms Hotel And Spa:

Drijfnat in de goedheid van bruids make-up luxe aangeboden door The Golden Palms- Hotel en Spa.

Sommige uitvoeringsvormen van deze speciale bruiloft pakket zijn:

(I) 1 sessie van een bijzonder gezicht bruid.

(Ii) 1 sessie van was rond het lichaam.

(Iii) 1 sessie polijsten full body

(Iv) een massage sessie compleet

(V) 1 hair spa-sessie

(Vi) mortise wenkbrauwen, bovenlip, voorhoofd, kin

(Vii) 1 sessie pedicure

(VIII) 1 sessie manicure

Prijs: Rs. 19.999

Speciaal Arrangement Bridal By The Golden Palms- Hotel And Spa:

Dit is vooral een pre-bruiloft pakket dat het klaar voor uw inzet, Mehendi en Sangeet maakt. Het werkt voor uw probleem van losse huid en stralend maken.

Sommige uitvoeringsvormen van deze speciale pre-bruiloft pakket klaar zijn- inzet, was goud gezicht full body, full body massage, papaya en roze gloed body scrub sessie kristal zout voor lichaam toning, haar spa, draadsnijden, manicures en pedicure.

Prijs: Rs. 22.999

VLCC bruiloft pakket:

VLCC is een groot merk in de mode-industrie. Biedt 12 exclusieve bruids looks in haar bruiloft bruiden pack-Punjabi, Rajasthani bruiden, bruiden katholieken, Bangladesh, Sri Lanka Bruid Bruid, Bruid Tamil, Moslim Bruid, Bruid Karnataka, Andhra Bengali bruid Bruid, Maharashtrian en Gujarati bruid. Deze 12 looks bieden de flexibiliteit om uw bruids blik naar believen aanpassen.

Prijs: Rs. Ongeveer 23.000 tot 30.000

Ontvangst Bruidsarrangement Door Lakme:

Lakme is nu gigantische truc die cosmetische huid gezond biedt. Arrangement Ontvangst van het huwelijk van Lakme biedt een verfijnde look voor bruiden Indianen.

Sommige oprichtingen speciale receptie bruiloft pakket van Lakme zijn:

(I) sari draperen vormen in verschillende stijlen (traditionele, Zuid-India, lehanga stijl, V-vormig, en nog veel meer).

(Ii) haar styling (met haaraccessoires zoals bloemen, kralen, sieraden en nog veel meer).

(Iii) make-up (gezicht, handen en voeten).

Prijs: Rs. 22.000 20.000

De-Stress Door Lakme Bridal:

Dit pakket bruid richt zich op het maken van de Indiase bruiden foto's klaar voor hun trouwdag. Kunnen onder meer goud gezichtsbehandeling, harsen, body scrub, manicure, pedicure en threading.

Prijs: Rs. 8.000 tot 12.000

60 Dag van het huwelijk Rituelen Wedding Package Door Kaya:

Maak je klaar om je uiterlijk te veranderen in 60 dagen met 60 dagen de bruiloft pakket bruiloft rituelen van Kaya. Het is een saaie bruiloft pakket dat volledige transformatie huid biedt van saai tot gloeien, donker om eerlijke, acne gevoelig voor acne vrij en eerlijk in stralend.

Prijs: Rs. 30.000 tot 40.000

Glow Bridal bruiloft pakket van Kaya:

Het is een pakket van exclusieve bruiloft doffe huid. Deze twee weken care behandeling bruid biedt de goedheid van Meso Glow Aqua en pracht om uw huid te transformeren van levenloze tot levendig.

Prijs: Rs. 9.000 tot 12.000

Bovenstaande pakketten zijn 10 droomhuwelijk behandelingen om je uiterlijk compleet te veranderen op uw speciale dag !.

Willen de dramatische gevolgen van deze bruids pakketten ervaren voor de grote dag? Welke bruiloft pakket dat u hebt gekozen voor uw bruiloft? Het niet eens met uw opmerkingen in het vak opmerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha