Top 10 Pakistaanse Beauty Tips

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 27, 2015 Admin Schoonheid 0 15


Er is absoluut geen twijfel dat Pakistaanse vrouwen mooie van alle vrouwen in de wereld worden beschouwd. Hun gelaatstrekken scherpe, ongelooflijke teint en glanzend haar is een bron van afgunst voor anderen die niet behoren tot die bepaalde gemeenschap. Dus, hoe zit het met het graven in de geheimen van de fascinerende schoonheid van de Pakistaanse meisjes vandaag? In dit artikel heb ik een lijst van de 10 beste beauty tips Pakistanen die u helpen mooi en prachtig uitzien als een Pakistaanse vrouw samengesteld. Geef ze een keer te proberen.

Volg de basis Drie-Step Beauty Regime:

Pakistaanse meisjes zijn gezegend met een mooie en perfecte huid. Het geheim is een dagelijkse huidverzorging regime dat drie stappen omvat - reiniging, exfoliërende en hydraterende. Reinig je gezicht uit te roeien de sporen van vuil en make-up, exfoliëren om de frisse nieuwe laag van de huid bloot te leggen door het verwijderen van de laag van dode huidcellen en hydrateren om gehydrateerd te houden. Dus, maak er een punt om deze elementaire schoonheid regime religieus volgen.


Bereid de basis voor het dragen van de truc:

Als u wilt een nette en stijlvol, net als de Pakistaanse vrouwen te krijgen, te besteden ten minste vijf minuten voor de toepassing van de primer voor make-up sessie. Alleen de juiste keuze kan je gezicht gehydrateerd en olie-vrij, is het essentieel om de truc te lang te houden. Dan gelden de juiste basis eerste, laat staan ​​voor 5-7 minuten en dan beginnen de echte truc.

Niet al Your Face make-up op:

Als het gaat om make-up, meneer Pak weten heel goed wat te dragen, bij te dragen en hoe om te dragen. Ze kiezen voor de juiste make-up, afhankelijk van hun huidskleur, het type gebeurtenis en de tijd van de dag. Houd je foundation en concealer door voor het feest 's nachts, omdat deze kan leiden tot lelijke vlekken of make-up smelt tijdens de dag. We zijn alleen een poeder je huid toon die past.

Overweeg Picking Poeder voor Skin Tone:

Zorg ervoor dat u de juiste kleur blush voor je kiezen. E 'van vitaal belang voor het creëren van een eenvoudige, maar aantrekkelijke look. Voor meisjes in Pakistan, perzik, roze, enz., Zijn de schaduwen van degenen die een blanke huid. Als je een wheatish huidskleur, ga dan voor tinten van geel. Integendeel, moet schoonheid bruine tinten vasthouden aan stenen of koper.

Minder is meer voor Blush en Bronzer:

Om die rode wangen perfect te krijgen hoe vrouwen Pak, volg altijd de regel van 'less is more'. Gelden alleen een beetje 'rode wangen en balans met spreads licht op de kin en tempels. Echter, weg te blijven van het gebruik van de kleuren roze of perzik als je een huidskleur wheatish. De tinten bruin of honing naakt zal de beste keuze voor jou.

Gebruik Bronzer aandacht aan profiel Your Face:

Meestal zijn de meeste van de meisjes in Pakistan hebben een blanke huid of wheatish en verbeteren van hun jukbeenderen met de hulp van het looien. Maar het vermijden van bronzer is een goed idee om bruine schoonheden. Als u een groot voorhoofd, breng dan een bronzer alleen verlichten van de kant van je haarlijn en op de juiste mix. Geven een illusie van schaduw in dat deel van het gezicht en helpen haar voorhoofd kleiner lijken.

Vormige neus met een Bronzer:

Niet alle van ons hebben goed gevormde neuzen en perfect uitgelijnd als de Pakistaanse vrouwen. Maar je kan zeker goed maken door gebruik te maken van een bronzer. Als u wilt een zachte look te krijgen accentueren de lange neus en prominente, voert u de borstel bronzer langs de zijkanten van de neus tot dunne rechte lijnen te vormen. U kunt ook het puntje van de neus lijken meer of een beetje 'van de stomp klappen omhoog of omlaag van bronzer.

Markeer Bones Eye to Your Eyes Pop:

De ogen zijn een van de meest vitale delen van de Pakistaanse schoonheden en maken ze nog dramatischer, met behulp van make-up producten perfect. Om uw ogen lichten op dezelfde manier te krijgen, moeten we eerst aandacht te vestigen op uw ogen. Voor een avond evenement, zal een mix van goud en zilver groot zijn, en een eenvoudig wit glanzend is ideaal voor make-up dagen.

Selecteer Liners Eye Shadows en verstandig:

Eyeliner is een must voor Pak meisjes en vooral liefde voor de rijke zwarte universeel te gebruiken in de nacht. Voor de dag, bruin of andere kleuren op elkaar lijken hun favorieten. Degenen die grote ogen en mooi kan dikke lijnen te trekken langs hun grenzen in de ogen, terwijl de kleine ogen vrouwen moeten vasthouden aan regels en precieze fijn. Je moet twee oogschaduw op elkaar afgestemd voor elke outfit te houden. Breng de donkere naar het voorbeeld van het oog en de lichtere moeten op de deksels.

Ziet er prachtig uit met felle kleuren Lip:

Heldere, krachtige lip kleuren gaan heel goed met mooie lippen en heldere teint van Pakistaanse meisjes. Diep rood, oranje, koffie, bruin, enz., Zijn enkele van de populaire kleuren die u kunt proberen voor ziet er sexy uitziet. Vergeet niet om je lippen lijn met een bijpassende schaduw van lip liner.

Dus, bent u klaar voor uw avatar Pakistaanse? Deel uw ervaringen met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha