Top 10 Oxblood lipsticks beschikbaar in IndiaOxblood lippen zijn de heetste trend gaan rond dit seizoen. Het duurt zeker een hoop energie en het vertrouwen om deze kleur te dragen, maar indien correct gedaan, kan zeker helpen om een ​​statement te maken. Dus, het is tijd buiten de kaders te denken! Afscheid van zacht roze en rode vazen ​​en hallo te zeggen tegen diepe tinten donkere lippen! Als je spel bent voor een beetje 'van gedurfde lipstick, kunt u gemakkelijk kiezen uit de markt.

Top 10 Oxblood lipsticks in India:

Hier is de lijst van de top 10 Oxblood kleur lippenstift gemakkelijk verkrijgbaar in India:


Mac Rebel Lipstick:

Als u van uw make-up, zult u zeker weet MAC! Een van de meest populaire merken van make-up in de wereld, Mac biedt de hoogste kwaliteit, en de nuances te sterven voor!

De lipstick kleur Mac Rebel is voorzien van een mooie halve toon van bessen met een hint van zwarte bessen zaad. De kleur heeft zachte bessen tonen om het, waardoor het lijkt subtiel en verfijnd. De lipstick heeft een satijnen afwerking met fatsoenlijke dekking in 2 of 3 schoten. Het omvat eenvoudig al uw lip pigmentatie. De formule heeft een mooie romige textuur. U kunt dragen zonder een lippenbalsem. Niet accentueren droge of peeling lippen.

Revlon Super heldere Creme Black Cherry:

De kleur Revlon Super Bright Lip Crème in zwarte kersen is een zeer donkere ossenbloed tint. De formule is vochtinbrengend. Het stoort niet op de lippen. Dit rijk gepigmenteerde lipstick geeft een glanzende afwerking. De kleur past precies midden tonen en een donkere huid.

Revlon Super Bright Matte Wine Not:

Revlon Super Bright Lip Color in wijn is niet een bes afgezwakt ossenbloed schaduw. De formule is vochtinbrengend. Het voelt comfortabel op de lippen. De lipstick is rijkelijk gepigmenteerd. Het geeft een mooie afwerking lipgloss. De kleur past huidtinten donkerder en donkerder.

Maybelline Superstay 14 Hour Lipstick-Wine And Forever:

Deze lipstick is een echte kleur ossenbloed met roodachtige pruim. Hij vestigt zich in een mooie matte afwerking. Het ziet er vleiend op medium huidtinten. De tint neemt goede 5 tot 6 uur, en daarna laat een zachte bruine tint op de lippen.

Maybelline ColorSensational juwelen verfijnd Wijn Lipstick:

Deze schaduw zal goed gaan met een zware oog make-up look of een gedurfde dramatische gevleugelde oog make-up. Dit is een unieke variatie aan tinten ossenbloed. De lipstick heeft zachte rode tint aan het, die het iets helderder is dan lijst andere lipsticks maakt. Ontworpen voor warme huidtinten, donker en diep, lippenstift blijft gedurende 3 tot 4 uur. De formule voelt romig en licht op de lippen, en niet de inhoud van fijne lijntjes. Het biedt een goede kleur payoff. Het is een goede keuze voor gepigmenteerde lippen. De lipstick wordt geleverd met een label pocket-friendly.

Revlon ColorBurst Lip Butter Red Velvet:

De rode fluwelen scherm is een dunne, ossenbloed, met hints van rode tinten aan. De formule in een semi-glanzende afwerking als het heeft een gladde glanzende textuur balsem. Als je het niet dragen van donkere kleuren en diepe lippen, dan is deze schaduw is de prefect mix kleur voor u. Blijft slechts 3 uur omdat het een formule boter lip. Biedt een hydraterende lip vanwege hydraterende ingrediënten.

Revlon ColorStay suède Trendsetter:

De lipsticks Revlon ColorStay poetsdoeken hebben een zachte fluweelachtige textuur. Het geeft een mooi hydraterende werking, waardoor er een mooie glans op de lippen. De Trendsetter schaduw is een mooie framboos ossenbloed afgezwakt schaduw. De formule gemakkelijk duurt 4 tot 5 uur. De schaduw past juiste medium en donkere tinten goed.

YSL Volupte glans lippenstift fuchsia In Verboden:

De YSL lipsticks zijn de duurste op de lijst, maar zeker het proberen waard voor hun romige formule en moisturizer. De schaduw is intens en vet. Het is een mooie roodachtige os bloed, die onmiddellijk zal verhogen een ondoorzichtige gezicht. De lipstick glanzende textuur en blijft gedurende 4-4 en een half uur.

Mac Viva Glam I:

De Mac Viva Glam lipstick is een mooie roodachtige pruim schaduw. De kleur heeft warme tinten aan het, dat maakt het er zacht en levendig. De lipstick heeft een mooie matte afwerking met een ondoorzichtige dekking. Dekt gemakkelijk de pigmentatie op de lippen. De formule heeft een structuur enigszins droog. Het is beter om een ​​goede deal van lippenbalsem van toepassing voor het aanbrengen van lippenstift. Het zal een droge of een peeling lippen te voorkomen.

Lakme Enrich Satin lippenstift 267:

Lakme Enrich Satin Lipsticks lipsticks zijn de meest populaire pocket-vriendelijk, die vandaag de dag beschikbaar zijn in de Indiase markt zijn. De Shadow 267 is een toon pruim mooi en heeft een aantal zwakke rode tint aan het. Ontworpen om de meeste huidtinten in India passen, zal deze lipstick direct til het gezicht en je ziet er heel natuurlijk. De formule van deze lipstick is romig en hydraterende. Het biedt een rijke kleurintensiteit. Lipstick omvat alle pigmentatie van de lip met twee schoten.

Dit zijn enkele nuances ongelooflijk! Ik persoonlijk hou van elk van hen. Maak uw keuze, en klaar zijn spoor, altijd!

Hou je van de tinten Oxblood? Wat is uw favoriet? Deel uw mening met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha