Top 10 Oriflame lipsticks beschikbaar in IndiaAls ik zou worden achtergelaten op een onbewoond eiland met slechts cosmetische beer met mij, zou ik een lippenstift te kiezen. Dit komt omdat er niets kan fleuren je gezicht en je humeur, als een lippenstift kan doen. Van de talloze lipsticks van verschillende merken, kleuren en soorten, hoe doe je iets dat beter past kiezen? Hier is een lijst van de beste lipsticks Oriflame, waardoor de taak een beetje 'makkelijker.

Oriflame is een Zweeds merk, bekend om de persoonlijke verzorging en verzorgingsproducten voor haarverzorging. De lippenstift is bekend een goede kwaliteit en uithoudingsvermogen hebben.


De beste Oriflame Lipstick Shades

Hier zijn de top tien lipsticks Oriflame

Oriflame Vermogen Shine Lipstick in Berry Trendy:

Dit is een van de snelst verkopende lipsticks van Oriflame. De schaduw, Trendy Berry berry roze. Het zuiver genoeg op zichzelf en kan worden geconstrueerd in overeenstemming met de dekking nodig. De schittering in het te bouwen. Het kan alleen worden gebruikt als een lippenbalsem of een vlek. Vullen met een duidelijke glans voor de lipstick effect.

Oriflame Wonder Colour Lipstick in Pink Lady:

Zeg hallo tegen een fuchsia roze, dat is niet erg draagbaar neon of te in-the-face. E 'in plaats van zuiver, zodat het vermogen van de weerstand is een beetje' media. Blijft ongeveer twee uur wanneer toegepast met een lichte hand. Het verdwijnt in een lichte conditioner gaat als zwak.

Oriflame Pure Color Lipstick in Vintage On the Go Naakt:

Een van de meest tedere van Oriflame, pure kleur On The Go Lipstick in Vintage Naakt is een peachy naakt tinten. Omdat het een naakt, perfect om te dragen op kantoor en wanneer je gaat zwaar op de oog make-up. Het glijdt over de lippen en de kleur blijft zetten voor een behoorlijke tijd. Geeft een wasachtige coating. Hoe ontbreekt in pigmentatie afdeling, het duurt meer dan een paar schoten om een ​​bepaalde kleur te krijgen.

Oriflame Triple Core Lipstick in Rood Catwalk:

Een verkeerde benaming, maar dit is een mooie lipstick. Een neon-achtige perzik rozen, lippenstift Triple Core heeft ook een ingebouwde moisturizer, om ervoor te zorgen dat je lippen gehydrateerd te blijven terwijl je pronken met de schaduw. De textuur veers wasachtige en pigmentatie is heel behoorlijk.

Oriflame Soft Coral Lipstick in Cherry Garden:

Een van de pakketten mooiste ooit, Oriflame Soft Coral Lipstick in Cherry Garden is een zeer lichtroze die gaat naar piek op de lippen bij het eerste schot. Het glijdt gemakkelijk over de lippen en geen bloeden, vanwege de consistentie. De kleur blijft zetten voor een goede hoeveelheid tijd en verdwijnt in een struik.

Oriflame Giordani Gold Ruby Lipstick in Antique Rose:

Antique Rose is een peachy roze kleur dat is dun en perfect gemaakt voor degenen onder u die liever zachte kleuren. Glijdt als boter op de lippen en niet sleepboot. Heeft een capaciteit van behoorlijke weerstand van drie uur. Dit maakt het een goede keuze als een alledaagse lippenstift.

Oriflame Meer Met Demi Moore Hollywood Lipstick in Rood:

Een gewaagde rood voor dames, Hollywood is een rode hete rode dat hetzelfde op de lippen gaat. Je wilt niet te subtiel gaan met deze meneer. Het is de perfecte rode lippenstift voor 's avonds en gedurfde make-up looks.

Oriflame Vermogen Shine Lipstick in Rood Ovation:

Nog een andere rode lippenstift, de Ovation Rood is een kleur die zal gaan over de lippen te dun. En 'de Kracht Shine bereik, zodat het bevat schijnt in de manier waarop zal aanspreken. Het is niet overdreven en zal blijven zetten voor een goed bedrag van de tijd.

Oriflame Studio Artist Lipstick in Illuma Flair:

Een van mijn all-time favoriete lipsticks, Illuma Flair is een fel roze dat licht zal toevoegen aan het gezicht. Heeft geen glans en blijven lang. Hij past prima op de lippen. Er is geen bloeden, maar alleen verkleuring vlek lippenbalsem.

Oriflame Giordani Gold Lipstick in Roze Kant:

Het is een mooie roze perzik dat bruin in de buis eruit ziet en gaat roze lippen. Heeft zeer minuten micro shimmer erin. Dit is super zuiver, zodat u meer dan een paar schoten je nodig hebt om een ​​aantal goede kleur te krijgen.
Wat is uw favoriet? Schiet een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha