TOP 10 ONLINE DATING FOUTEN profiel je moet vermijdenTOP 10 ONLINE DATING FOUTEN profiel je moet vermijden

In online dating, je bent wat je profiel zegt dat ze zijn en dit is wat potentiële data zijn gaan denken over jou. Sommige mensen denken dat online dating is makkelijk, maar als je wilt om de juiste soort man aan te trekken, moet je weten wat je doet. Niet alle fouten die mensen maken op dating sites zijn volledig duidelijk, hier zijn de tien dingen die mensen verkeerd in hun profiel te krijgen dat het verschil tussen het vinden van de partner van je dromen en niet kan betekenen:

1. Niet het uploaden van een foto

Uiterlijk is niet alles, maar zonder een foto, zijn ze niet van plan om veel mensen te kijken naar uw profiel te krijgen. De meeste mensen zullen niet eens op een profiel zonder foto's, dus wees verlegen, belasting, althans, een recente foto van jezelf niet.


2. negatief over jou

Hoe maak je een goede online dating profiel te schrijven? Nou, allereerst, optimistisch en plezier in alles wat je in een profiel. Vertel de wereld dat u zijn gekwetst in een relatie, ze niet de mensen vertrouwen en zijn nu het gevoel is gewoon niet een manier om een ​​nieuwe man in je leven aan te trekken. Vergeet niet, alles over jou is fantastisch!

3. Wees op de markante top

Je bent alleen maar om de verkeerde soort aandacht te trekken, als je ongepaste foto's van uzelf te publiceren in uw profiel. Foto's moeten aantrekkelijk, maar niet al te onthullend te zijn en, als het gaat om een ​​lange relatie die u zoekt, dan voorkomen dat te suggestief in alle beschrijvingen van jezelf.

4. Niet alle vragen afgerond

Nog een goede tip over hoe je een goede online dating profiel te schrijven is om alle vragen te voltooien. Online dating sites zijn met behulp van de vragen die ze ons vroegen om hen te helpen de games voor u, op basis van je voorkeuren en antipathieën. Hoe meer je mensen vertellen over jezelf, hoe groter de kans op het vinden van een wedstrijd, om alle vragen invullen die ze vragen, het zal je kansen te verbeteren!

5. Liggend op je

Het is verleidelijk om een ​​geheel nieuw u op uw online dating profiel, maar niet liegen is een beleid veel beter. Zelfs kleine leugens over je leeftijd of functie, die niet belangrijk lijken op het moment dat ze zijn geschreven, kunnen ze terug komen om u te achtervolgen als je iemand die je echt gepassioneerd voldoen.

6. Original

Er zijn duizenden andere online profielen, zodat je nodig hebt om uw stand te maken van de rest. Vermijd het gebruik van clichés of geluid saai. Het loont de moeite om wat gedachte in je profiel te zetten, zodat je kan brengen de beste functies en je onderscheiden van de massa.

7. Weggeven jouw verhaal van je leven

Je moet een aantal vertrekken 'van mysterie voor wie je bent, zodat ze willen ontmoeten met u om meer te leren. Vermijd de verleiding om je autobiografie te schrijven vol en vul uw online profiel en slechts een realistisch beeld van de schilder je plaats.

8. Het gebruik van slechte profielfoto's

Zorg ervoor dat uw foto is up-to-date, van goede kwaliteit en een die de meeste shows. Dit is de eerste indruk, en misschien wel de enige indruk die je gaat maken op een potentiële match, dus maak het goed.

9. Beelden van huisdieren en kinderen

Foto's van schattige dieren en schattige kinderen zijn goed voor Facebook, maar niet voor een online dating profiel. Mensen willen meer weten over u, uw familie weten, dus houd die foto's van jou. U kunt uw zeventien katten hem later te introduceren.

10. De keuze van een gebruikersnaam slecht

Vergeet niet dat uw gebruikersnaam zegt veel over jou, dus kies verstandig. Vermijd het gebruik van namen die zijn clichés als 'looking4love', die net kaas en 'yourgal' kijkt zou de verkeerde indruk te geven. De gebruikersnaam kan lijken heel irrelevant, maar het is waarschijnlijk een van de eerste dingen die iemand zal opmerken op je profiel, dus het loont wat 'dacht aan wat je ervoor kiest om te zetten.

Hoe maak je een goede online dating profiel te schrijven? Wat zijn de grootste fouten online dating profiel te vermijden?

Voel je vrij om uw suggesties en adviezen te delen.

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha