Top 10 Nutritional Plannen voor gewichtstoenameFashion trends komen en gaan. Enkele jaren geleden, nul grootte was al de woede. Maar vandaag jammer mager geworden ongelooflijk gemeen. Jonge meisjes en jongens, die van nature dun, zijn anorexia genoemd, zak met botten, en wat niet! Mantra van vandaag is 'De echte Vrouwen hebben Curves' en mannen wordt verwacht dat zij alle butch zijn. Helaas, deze verklaringen vertrekken deze dunne meisjes en jongens gemarkeerd zonder zelfvertrouwen.

Als je probeert om gewicht te krijgen op de hedendaagse ideaal van een perfect lichaam passen; deze gewichtstoename lijst voedingswaarde plan kan helpen. Het ding om te onthouden wanneer het proberen om gewicht te krijgen is om spieren en niet vet krijgen!


Nutritional plannen voor gewichtstoename:

Hier zijn de top 10 voeding plannen voor gewichtstoename:

Mager rundvlees:

Mager rundvlees is de beste manier om spiermassa te vergroten. Dit rood vlees is rijk aan vitaminen en mineralen die helpt bij spiergroei. 154 calorieën mager rundvlees bevat tien essentiële voedingsstoffen zoals ijzer, zink en vitamine B Dit bevat ook hoogwaardige eiwitten en aminozuren dat spiergroei stimuleert.

Kip zonder vel:

Kip zonder vel bevat hoogwaardig eiwit dat nodig is voor het onderhoud en de reparatie van de spieren, gezondheid van de botten, en het gewicht onderhoud. U kunt koken en kip te bereiden op vele manieren, zoals in salades, curry of een broodje.

Kwark:

Ricotta bevat pure eiwit caseïne, een langzame eiwitvertering. Dit is de beste voeding voor onderhoud spier. Ricotta is de beste bron van vitamine B12, calcium en andere essentiële voedingsstoffen.

Eieren:

Eieren zijn rijk aan hoogwaardige eiwitten, aminozuren, choline, vet en vitamine D Eieren zijn de goedkoopste optie en goedkoper spieren krijgen.

Eiwit Wei:

Eiwit supplement wei is erg populair onder bodybuilders. Dit is de snelste en een geschikte bron van eiwit aan een redelijke prijs. Bodybuilders gebruiken ze in de ochtend direct na een training, en eventueel samen met andere maaltijden. Je kunt het ook gebruiken, zelfs als u niet een bodybuilder. Verbruiken na de training voor een effectieve toename van spiermassa.

Echter, dit supplement geen hoogwaardige eiwitten; dan moet worden gedronken met de hele voedsel.

Vis:

De vissen zijn de beste bron van eiwitten, maar ze bevatten weinig vet. Ze bevatten grote hoeveelheden van omega-3 essentiële vetzuren die het lichaam in goede gezondheid te houden door het verbeteren van de stofwisseling.

Havermout:

Havermout is een goede bron van koolhydraten. De consumptie van havermout kan de spijsvertering te helpen en dan werken met een betere opname van voedingsstoffen. Het lichaam heeft ook een goede hoeveelheid koolhydraten voor energie. Als koolhydraten niet beschikbaar zijn, het lichaam begint te eiwitten voor energie, die daadwerkelijk leiden tot gewichtsverlies te gebruiken! Dus zorg ervoor dat uw voeding bevat voldoende hoeveelheden van koolhydraatrijk voedsel zoals havermout. Je moet niet vergeten om voedingsplan voor gewichtstoename bevatten.

Volkoren:

Volle granen zijn licht verteerbaar en heeft meer vitaminen en mineralen dan geraffineerde granen. Dit helpt bij het niveau van duurzame energie en bevordert een goede gezondheid. Bijvoorbeeld, rijst helpt groeihormoon verhogen. Dit bevordert de groei van spiermassa, vet verlies, en aan kracht te winnen.

Groenten en fruit:

Groenten en fruit zijn de beste bron van antioxidanten. Dit is nodig voor de goede werking van het immuunsysteem. Ze bevatten ook vele andere voedingsstoffen, zoals vitamine C, B, vitamine E en bèta-caroteen. Ons lichaam heeft vezels uit groenten en fruit voor het spoelen van de giftige stoffen die het lichaam niet nodig heeft.

Gezonde vetten:

Vetconsumptie is niet altijd een slechte gewoonte, op voorwaarde dat je weet dat het soort vet u verbruikt. Goede vetten zijn nodig voor spiergroei en de productie van hormonen zoals testosteron. Dit is essentieel voor groei en spierkracht. Dit helpt ook om de stofwisseling die je helpt om vet te verliezen en krijgen goede vetten slecht te verhogen. Vetten zijn essentieel voor vele vitale lichaamsfuncties. Meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetten worden beschouwd als goede vetten die kunnen worden verkregen uit noten, groene bladgroenten, zalm, lijnzaad, avocado-olie, en veel zaden. Gezonde vetten zijn ook een goede bron van omega-3 en omega-6 vetzuren.

Zo stapel op die kilo's, met de hulp van deze voeding plannen voor gewichtstoename. Terug te krijgen uw vertrouwen en weet dat je mooi bent!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha