Top 10 Nutrition Tips Van Dorian YatesVia pinterest

Hebt u het gevoel jaloers op de rijke inhoud van de spieren in zijn naaste functies? Een droom voor de meeste mensen, een goed gestemde lichaamsbouw is niet alleen visueel opvallend. Het straalt ook vertrouwen. En als u op zoek bent naar voedingsadvies voor het bereiken van deze indrukwekkende fysieke, zes keer Olympian Dorian Yates is de man moet je luisteren.

Voeding en Dorian Yates?

Ja, Dorian Yates, omdat de voeding van een heleboel zaken voor een bodybuilder. En 'de bouwsteen voor het grootste deel van dat lichaam benijd. Als je hebt gelezen Dorian, moet u weten het belang dat hij hecht aan een evenwichtige voeding. Eiwitten zijn de belangrijkste element in een bodybuilding dieet, zegt ze. Naast eiwit, Dorian beveelt het eten alle mogelijke voedsel echt. Zijn boeken en artikelen weerspiegelen zijn passie voor voeding in het dieet.


Dorian Yates Nutrition Tips

Hier zijn 10 tips voeding plan Dorian Yates:

Eiwit, eiwit en meer eiwitten: heb dus gehoord. Eiwitten zijn de belangrijkste element van een bodybuilding dieet. U moet zich richten op het eten van meer eiwitten met al uw maaltijden. Dorian beveelt een dagelijkse inname van ten minste één gram eiwit per kg en een gemiddelde inname van 5 gram eiwit per pond. Toch moet het eiwit dat je eet ook afhankelijk van de intensiteit van de oefening routine u volgen. In eenvoudige termen, eiwitten eet minstens 500gms-600gms een dag om spiermassa dan goed op te bouwen.

Roer met First Class Eiwit Eiwit supplementen: Een andere belangrijke tip gedeeld door Dorian Yates is dat je altijd moet streven naar eiwit eerste klasse en eiwitsupplementen mengen met maaltijden. Sommige mensen maken de fout van het eten van supplementen alleen, dat is niet de juiste methode. Dit betekent, moet je een voldoende aantal eidooiers met de eiwitten en andere mager vlees te eten, om de hoeveelheid eiwit te nemen van een normaal dieet. Eerste klasse eiwitten worden geladen met extra voedingswaarde, die enorm belangrijk voor onze algehele welzijn.

Know Your Well Supplementen: Bodybuilding is een mode deze dagen. U kunt een duidelijk idee van voedingssupplementen essentiële niet hebben bij het volgen van een bodybuilding programma. Je zou ook verwarrend voor de veelheid aan producten op de markt zijn. Dorian suggereert het mengen van uw supplementen voor een optimale output, als een combinatie van wei, micellaire caseïne en eiwit, de tweede is de natuurlijke caseïne en zal waarschijnlijk niet worden beschadigd door de warmte.

De post-workout maaltijd plannen en pre-workout: Een beginner moet zich bewust zijn van de plannen van de pre-workout en post-workout maaltijd voldoende. Beide maaltijd plannen zijn verschillend en zijn uiterst belangrijk als je kijkt naar de beste resultaten. Bijvoorbeeld, moet u een proteïne shake voorkomen voordat het uitwerken. Een proteïne shake helpt herstellen van beschadigde cellen en bouwt spieren. Het is beter om te drinken na de training.

De stress van een evenwichtige voeding: eiwit alleen maaltijden zijn niet de beste voeding voor een body builder. Het beste idee, zegt Dorian Yates, is om koolhydraten, eiwitten en vetten te combineren in een evenwichtige voeding. Koolhydraten en vetten zijn noodzakelijk voor een goede gezondheid en een hoog energieniveau te behouden. Beide elementen de doelmatigheid van het eiwit verhogen ook binnen het lichaam.

Focus op complexe koolhydraten: voedingsadvies Dorian Yates benadrukt het belang van complexe koolhydraten dan enkelvoudige koolhydraten. Complexe koolhydraten zijn de belangrijkste wanneer je probeert om een ​​goede spieren op te bouwen.

Verspreiding Maaltijden-Net als alle andere lijners in de wereld, Dorian ook de voorkeur aan kleine maaltijden verspreid over de dag te eten. Over-eten kan gevaarlijk zijn. De nadruk moet liggen op het opbouwen van spieren en niet vet.

Lichte maaltijden voor bedtijd: Diner moet de lichtste maaltijd van de dag. Je lichaam stopt met werken wanneer je slaapt. Laat uw lichaam niet laden met voedsel voor het slapen gaan.

Noten voor Essentiële vetzuren: Noten zijn rijke bronnen van essentiële vetzuren. Een dieet bodybuilders 'nodig noten in overvloed.

Een groot deel van het water om de toxines uit te spoelen: Water is een ander zeer belangrijk ingrediënt van uw dieet. Het geeft je energie en zuurstof, en helpt om gifstoffen uit het lichaam te elimineren. Dorian raadt het drinken van ten minste vier liter water per dag.

Dorian Yates weet waar hij het over heeft, is al in dit gebied voor meerdere jaren, en zijn advies over diëten bodybuilding is in grote vraag. Dus volg deze tips voedingswaarde Dorian Yates en ben de eigenaar van een gewenst lichaam.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha