Top 10 Night Make-up tipsTerwijl je die jurk mooi huis kan hebben gebracht en afgestemd hakken en accessoires, tenzij je een ding absoluut bang-on, is de kans groot, dit alles kan niet genoeg zijn. Als je post voor een nightout, zal u meer dan alleen een jurk en de perfecte accessoires moeten glam. Wat je echt nodig hebt om nu concentreren op de perfecte make-up 's nachts dat uw algehele verschijning zal verbeteren en zal je die extra glamour die u nodig heeft voor uw nightout geven.

Van subtiel en ingetogen tot gedurfde en levendige, na een aantal make-up tips ettiquettes nacht en zal u helpen bereiken elke look gewenste avond met gemak.


Make-up tips nacht voor een speciale gelegenheid:

Stralende teint:

De toepassing van een shimmer /-highlighter gemengd getinte moisturizer als een nacht make-up basis helpt niet alleen hydrateren en te verlevendigen doffe huid, droog, maar verlicht ook de huid een stralende en heldere geven.

Ook perfecte huid:

Een vlekkeloze teint en is ook essentieel voor een make-up op alle momenten van de dag te doen herleven, vooral als je gaat voor een avondje uit. Gebruik een concealer en foundation op het gezicht en de nek om donkere kringen, patchiness, vlekken en andere onvolkomenheden van de huid te verbergen. Zorg ervoor dat je de schaduw dichtst kiezen om uw natuurlijke huidskleur. Dit zal ook helpen uw huid en helpen de beste trick zien. De belangrijkste van alle make-up tips voor de feestelijke avond.

Shimmer and Shine:

Voeg een sweep van bronzer langs uw contourlijnen. Voeg wat 'van shimmer poeder in de jukbeenderen, de tempels en sleutelbeenderen na het aanbrengen van foundation. Dit zal helpen om glitter toe te voegen aan het gezicht en het creëren van een glamoureuze look en heldere avond.

Blozen en Flush:

Rode wangen om schoonheid toe te voegen aan het gezicht en het selecteren van de juiste kleur blush is van vitaal belang voor de perfecte look avond te creëren. Crème bloost zijn zachte, natuurlijke en dun en moet worden gebruikt in plaats van blush poeder make-up voor een perfecte avond. Pruim gekleurde blush voor huidtinten donkerder tinten van terracotta tinten medium-tan, koraal tinten voor eerlijke tot medium tinten en roze rooskleurig voor eerlijke huidtinten het beste werken.

Classic Smoky Eyes:

Als je gaat voor een smoky eye look, zorg ervoor om te koppelen met een smal gezicht en lippen make-up. Zwarte kohl oogpotlood of moet worden gebruikt om de bovenste en onderste oogleden te lijnen, wazig of per ongeluk behoorlijk gemengd, gevolgd door de oogschaduw op de plooi van het ooglid naar die perfecte klassieke look voor smokey eyes geven.

Lange en dichte wimpers:

Vet en mooie ogen zijn essentieel om de juiste look avond te creëren. Lange donkere wimpers en maken de ogen meer prominente en goed gedefinieerd. Mascara moeten naar behoren worden toegepast op de wimpers om ze te lang en dik uitzien. Valse wimpers kan ook worden gebruikt om een ​​vorm van amandel maken of doe ogen kijkt. Het toepassen van lichte mascara helpt mengen met de originele wimpers en vermijdt de kunstmatige uitstraling.

Voering uw ogen:

Een smudge, water proof eyeliner helpt adequaat de ogen en wimpers te benadrukken voor een avond make-up. Maakt uw ogen kijken groter en helderder, het definiëren van de randen van de ogen en wimpers correct. Het dragen van een kat eyeliner gevleugelde eyeliner of avond maken de ogen kijken brutaler en mooier.

Rechts Oogschaduw:

Solliciteer juweel getinte oogschaduw als water, groen, roze, goud en zilver op de ogen en de kreukels te voorkomen. U kunt een donkerdere tint van oogschaduw en eyeliner gel combineren om te gaan met rokerige ogen. Voor een subtiele look, ga voor metallic kleuren zoals licht champagne wit, zilver en brons. Voeg een scheutje zilver of wit in de hoek van de ogen om ze te laten pop-up en kijken groter en helderder.

Vet Lips:

Kleur dunne lippen en verfijnd zijn zeker niet de ideale keuze voor een avond make-up. Gedurfde tinten van roze, brutaal rood en diepe pruim op je lippen, gezicht en oog make-up eenvoudig bezaaid met schaduw mild en raakte met liner zal helpen bij het creëren van een perfecte look vangt de aandacht. Vergeet niet om goed te hydrateren en exfoliëren je lippen om ze glad en niet wiebelig houden.

Glanzende lippen:

Lippen glad en glanzend onmiddellijk verbeteren van uw schoonheid. Lipgloss is een onmisbaar accessoire truc die je doet precies dat te bereiken. Het toepassen van neutrale of gekleurde gloss op de lippen of gekleurde naakten geeft schittering die zullen helpen wijzen op de lippen perfect.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha