Top 10 Nail Spa in MumbaiHet feit cliché dat Mumbai is de stad van stijl en glamour is om goede redenen. De mensen van Mumbai zijn snel aan te slaan om modetrends opkomende en hetzelfde geldt met nail art. Als je in de stad Mumbai en lang te experimenteren met nail art wonen, is geneigd om verder te lezen op onze lijst van de top tien van nail art salons in Mumbai.

Nail Spa Mumbai - Top Tien Art Nail Spa in Mumbai:

Nail Art Academy:

Als u wilt dat uw nagels te verfraaien met nail art of meester deze kunst tot mode, Nail Art Academy in Mumbai is de place to be in. Met meer dan negen jaar ervaring in manicures en nagel behandelingen, deze kunst nagel spa en instituut geleid door de heer Prashant Sonavane is waar excellentie en expertise is.


Rating: 5/5

Salon van Kapil en Academy:

Kies uit een breed scala van methoden van nail art als zijn hand het schilderen, airbrush technieken, gel extensies, extensies of permanente acryl nail art in reliëf aan Kapil Nail Salon. Dit is nog een andere plek om de kunst van de spijker zich beheersen door de leiding van ervaren trainers.

Rating: 5/5

Blush Salon:

Gespecialiseerd in een breed scala aan schoonheidsbehandelingen, deskundigen van nail art bij Salon Blush doen een groot werk in harmonie met de voorkeuren van de klant in ontwerpen en kleuren voor de productie van nail art, dat is mooi en onberispelijk. Eind duur en hoge bit, maar de diensten elke rupee.

Adres: Shop No 19, Phase-2 satelliet Garden Tower, Film City Road, Goregoan East, Mumbai

Rating: 4/5

Juice Salon:

Deze keten van salons in heel India heeft opgezet basis in meerdere locaties in Mumbai en heeft grote vooruitgang geboekt bij het maken van de stad een meer elegante. U kunt kiezen uit een breed scala van modellen en technieken van nail art op de Salon d'orange, je bent gewoon verwend.

Adres: 4-B, Royal Terrace Building, 1e verdieping, Wodehouse Road, Colaba, Mumbai 400005

Rating: 4/5

Jawed Habib Salon:

Jawed Habib experts hebben beheerst de kunst van de spijker schilderij dus praten met je en laat ze hun magie werken.

Adres: Atria Mall, 161, 1st Floor, Dr. AB Road, Worli, Mumbai 400018

De Spijker en hair extensions:

Nee dit is geen nagel spa in Los Angeles, maar in uw eigen Mumbai zich, zoals de naam al doet vermoeden zijn de experts hier gespecialiseerd in nail art en nagel verlenging. U kunt kiezen uit een breed scala van nagel extensies, ontwerpen en motieven, laat de experts omgaan met de rust hier en ga naar huis echt inhoud.

Adres: Shop Geen 118, 1st Floor, Galleria Mall, Powai, Mumbai 400 076

Rating: 4/5

Teen en The Art Private Ltd:

Met een sterke nadruk op de behandelingen en nail art manicure, Tip Toe en schoonheidssalon is een specialist in Mumbai. Kom hier voor een breed scala aan behandelingen en nail art en naar huis gaan helemaal tevreden. Zeker, zal u een perfecte nail art naar Mumbai te krijgen van deze plek.

Adres: Lower Ground, G/06, Infiniti Mall, New Link Road, Malad Westen, Mumbai 400064

Rating: 5/5

Nubar India:

Nog een andere nagelsalon specialist, Nubar India is een kracht om rekening houden met als u op zoek bent naar nail art trend of vernieuwend, en zelfs als het verlangen om het hoofd schilderen nagels en nail art. Kies uit een breed scala van nagel extensies, ontwerpen en patronen voor uw nagels in deze schoonheidssalon vriendelijk en efficiënt en het volk.

Adres: A/22 Elco Arcade, in de buurt van de Globus, Hill Road, Bandra West, Mumbai 400050

Professionele salon Familie:

Dit unisex salon zoals de naam al doet vermoeden is voor het hele gezin dus zal de rest van de familie kunnen hun keuze maken uit een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en haar je kunt genieten van de kunst van de nagel schilderkunst en versieringen.

Adres: Shop Geen 1 en 7, Vincent Hof, Dadar East, Mumbai 400014

Rating: 5/5

Benzaii Unisex Salon:

Laatste, maar zeker niet in het minst op de lijst, Benzaii De salon is een naam bekend naar Mumbai al jaren; Dit betekent echter niet voorkomen dat u het beheersen van een relatief nieuwe techniek zoals schilderen en nail design. Het is het proberen waard, de Salon Benzaii is zowel handig en meegaand.

Adres: Shop No 3, Silver Dunes Appartement, Hastikar Marg, Tata Lane Press, Prabha Devi, Mumbai 400 025

Rating: 4/5

Dus, wat ga je proberen? Welke nagel spa Mumbai je gaat bezoeken? Schiet ons geplaatst.

Bonus: Met meer dan 5000 + Nail Art Nail art tutorial om te kiezen, Nail Art For All is de beste Android-app die u ooit nodig zult hebben voor nail art.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha