Top 10 Nail Spa In Delhi



Het is gewoon zeggen dat er geen nieuwe trends vluchtende bewuste mensen in Delhi en hetzelfde geldt voor de opkomende trend van de nagel schilderkunst en kunst. En 'gemeenschappelijk voor vrouwen in Delhi sportieve trendy designs en motieven op de nagels te zien en het is alleen apt dat we verkennen verder om te weten de kunstenaars en nagel kuuroorden die verantwoordelijk zijn voor hun verbluffende look zijn.

Deze lijst van de top kuuroorden nail art in Delhi moet het makkelijker voor u om de eerste stappen in de wereld van de nail art te nemen te maken.


Top Tien Art Nail Spa in Delhi:

Zoe Nails Art:

Manmeet Kaur, de eigenaar en het brein achter de Zoe Nails Art Studio geïncasseerd op de trend van de nail art met pure genialiteit en competentie. Als u op zoek bent naar stijldeclaraties experimentele met heldere kleuren en piercing nagels, het is alleen geschikt om een ​​afspraak te maken met Manmeet zo snel mogelijk te boeken. Kies uit een breed scala van schildertechnieken en nagel kleuren en maken kunst die moeilijk te verslaan is op uw vingertoppen.

Rating: 5/5

Draden Lounge:

Deze kunst nagel spa is in 2009 opgericht samen met meer winkels in Delhi. Strengen Lounge is een naam om rekening houden met. Gespecialiseerd in een breed scala van kunst en nagel manicure, Strengen Salon is de plek om nagels te verfraaien. Check hun brede portfolio of een wandeling in een ontwerp idee van hun getoond en bekijk het tot leven komen.

Rating: 5/5

Lure Nagels:

Ga naar Nails Lure voor elk type nagel behandelingen, waaronder manicure, nagel, nagel versieringen, nagel schilderij borstel lucht of nagel schilderij hand en je bent zeker helemaal tevreden met het niveau van uitmuntendheid van de deskundigen hier moeten zijn te bieden op het gebied van nail art. Een high-end spa nagel, nagels herinneren elke rupee u uitgeeft op basis van excellentie en bekwaamheid alleen al de moeite waard.

Rating: 5/5

Rhapsody Nail Studio:

Kies uit een breed scala aan trendy ontwerpen van nail art en nagel patronen of versieringen en uitbreidingen omdat Rhapsody Nail Studio je gewoon verwend. Boek een afspraak zo spoedig mogelijk, en zeer snel zul je fashion statements te maken met je handen.

Adres: 6 A en B, GFK, DLF Place, Saket, Delhi 110017

Rating: 4/5

Lakme Beauty Salon:

Misschien is de enige Indiase merk dat uitstekende producten produceert voor nagels, Lakmé Salon in Delhi dient alleen om verdere verspreiding van het merk. Experts op Lakme Salon zijn goed uitgerust met uitstekende services voor nail art en andere nagel behandelingen. Kies uit een brede waaier van kleuren voor nagels en trendy versieringen op de Lakme salon.

Adres: SG-60, Galleria Market, DLF Stad Fase 4, Gurgaon 122022

Rating: 4/5

Nagel Mantra:

Zoals de naam al doet vermoeden nagels zijn de mantra hier en gezien het niveau van excellence hier, is de plek zo genoemd voor een goede reden. Hutten of boek een afspraak en gewoon kiezen uit een breed scala van modellen, patronen en versieringen of communiceren voorkeuren en ideeën en zijn zeker tevreden zijn.

Adres: J-39, Grote Markt, tegenover de metro Outlet, Rajouri Tuin, Delhi 110027

Rating: 5/5

Scratch Nail en Make-up:

Naam Trendy en ook trendy design gevoeligheid, de Nail Art Kras en Make-up Studio is alles over girl power. Boek een afspraak zo snel mogelijk om een ​​aantal 'nail art die is hevig en modieus te krijgen.

Adres: M Floor -72,3rd, Grote Markt, Greater Kailash 2, Delhi 110048

Rating: 4/5

Nail Spa van Shivani Sharma:

Dit Spa door de bekende kunstenaar nagel Shivani Sharma is vrij goed bekend, misschien omdat art tips nagel Shivani op YouTube. Als u wilt dat de deskundige persoon om nagels te verfraaien kostbare voldoen gewoon het adres volgen hieronder.

Adres: Shop Geen 171, 1st Floor, Ambience Mall, Gurgaon 122001

Rating: 5/5

Nail Spa van Gurpreet:

Nog een andere deskundige in de kunst van de spijker de schilderkunst en verfraaien in Delhi, Gurpreet is een naam om rekening houden met. Lopen of een afspraak en kiezen uit een breed scala van modellen en versieringen en deskundigen zijn hier zeker je geld waard te geven.

Adres: 714, Galleria Office Tower, de buurt van Galleria Shopping Complex, DLF Stad Fase 4, Gurgaon 122022

Rating: 4/5

De Mobile Nail Lounge:

Boek een afspraak op het Mobile Nail Lounge voor een uitstekende nail art op maat van uw smaak en voorkeuren. U kunt kiezen uit een breed scala van nagel verbeteringen, decoraties en nail art designs nagel en uitstekende redenen.

Adres: S-49/25, begane grond, DLF Stad fase 3, Gurgaon 122.010

Rating: 4/5

Als u op zoek bent naar de beste spa's in Delhi nail art, weet je waar je nu gaan! Dus, laat jezelf besteden een beetje 'dragen dergelijke ingewikkelde en unieke designs op de nagels.

Bonus: Een gratis applicatie met nail art ontwerpen voor beginners en gevorderden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha