Top 10 Nail Art Spas In HyderabadMet de economische hausse in de IT-hub Hyderabad, worden modetrends opkomende snel inlopen. In de afgelopen tijd heeft de stad gezien steeds meer mensen ploeteren in niche modetrends zoals nail art. We analyseren de populaire nail art centra in Hyderabad en wat ze te bieden hebben op het gebied van expertise en diensten. Deze lijst van tien salons nail art in Hyderabad zou ook nuttig zijn bij het maken van de keuze over waar om uw nail art gedaan.

Tien centra voor Nail Art Hyderabad:

Juice Salon:

Deze aankomende tentoonstelling met de nadruk op innovatie en nieuwe trends is een van de meest gebeurt plaatsen in Hyderabad voor nail art en andere nagel behandelingen. Kunstkenners nagel hier gespecialiseerd in verschillende categorieën, zoals nail art bruids nail art, nail art, abstracte motieven en logo's.


Adres: 8-2-590/B, Weg - 1, Banjara Hills, Hyderabad 500034

Rating: 4/5

Lakme Schoonheidssalon Maleisische Township:

Gezien dit merk heeft een breed scala van producten en accessoires voor de behoeften van uw manicure is natuurlijk dat je verplicht bent om een ​​kunstkenner in een nagelsalon Lakme voldoen. Bezoek hier om je nagels te verfraaien met nail art en je kunt kiezen uit een verscheidenheid van ontwerpen en verschillende nail art methoden.

Adres: Yoshada Pride Complex, 1, 1e verdieping, KPHB Kolonie, Maleisische Township, Hyderabad 500.072

Rating: 5/5

Kolors Health Care India Private Ltd:

Als u op zoek bent naar nagel stickers eenvoudige of meer gecompliceerde manier van nail art marmeren water, het is er allemaal in Kolors. Praat met de expert hier, het uitleggen van het ontwerp voorkeuren of hen te laten weten als je iets specifieks in gedachten hebt en bent u zeker om te leveren.

Adres: 8-3-988/124, RA Chambers, 3e verdieping, Srinagar Colony, Hyderabad 500.073

Rating: 4/5

Naturals Familie Salon and Spa:

Deze familie salon en spa is ideaal voor uw zaterdag ontsnappen zonder het negeren van je man of kinderen, dus terwijl de rest van je gezin genieten van een ontspannende spa-ervaring kunt u genieten van de kunst van de spijker schilderij. Neem een ​​kijkje op hun portfolio en kies uit de indrukwekkende ontwerpen.

Adres: 8-2-332/1-A, Road No 3, Banjara Hills, Hyderabad 500034

Rating: 5/5

Sujas Familie Salon and Spa:

Als u op zoek bent naar een gezin salon of spa om uw geld waard te krijgen, Sujas Familie Salon en Spa is een poging waard. Kunstkenners nagel hier hechten grote waarde aan de voorkeuren van de klant, dus er is een goede kans dat je precies wat je wilt.

Adres: 103, VV Vintage Residency, Somajiguda, Hyderabad 500.082

Rating: 4/5

Cravve:

Probeer deskundigen Cravve voor de nieuwste trends en innovaties op het gebied van nail art en je kunt er zeker mee naar huis nemen een stukje kunst op de vingertoppen. Een beetje 'duur, maar elke cent waard, Cravve is hier te blijven.

Adres: 8-2-608/18, Priya Nilayam, 101, 1st Floor, Road No 10, Banjara Hills, Hyderabad 500034

Rating: 5/5

Jawed Habib Hair and Beauty Salon:

Het is moeilijk om in een salon Jawed Habib en hebben niet al uw schoonheid behoeften voldaan. Dan, de nail art experts zijn hier een kracht om rekening houden met. Kom hier om te genieten van de laatste trends en ontwerpen in nail art.

Adres: 6-3-349/20, Alpha Business Centrum, 1e verdieping, Weg- 1, Banjara Hills, Hyderabad 500034

Rating: 4/5

ANoo van:

Deze salon is rond voor enige tijd en heeft bloeide op basis van verdienste en bekwaamheid. Het is het proberen waard, praat met de experts nail art hier, leg uw keuzes van kleur en design, en bent u zeker om de inhoud van het kunstwerk dat je betaald verlof.

Adres: 6-3-661, Somajiguda, Hyderabad 500.082

Rating: 5/5

Studio 11 Salon and Spa:

Deze keten van schoonheidssalons in heel India heeft opgezet basis in Hyderabad ook, en de stad heeft omarmd. Experts in alle soorten schoonheidsbehandelingen, de professionele nagel kunstenaar hier zal je niet teleurstellen, boek een afspraak zo spoedig mogelijk en u zult er geen spijt van.

Adres: Dichtbij Taruni Supermarkt, Manikonda, Hyderabad 500 075

Rating: 4/5

Bloemen:

Populair rond Hyderabad voor hun expertise, Blossoms is de place to be om de beste in nail art te ervaren. Experiment in fusie van kleur, de nagels modieuze accessoires en een breed scala van modellen en motieven. Probeer Blossoms en bent u zeker om er weer en dan misschien weer.

Adres: Plot No: 2, 1e verdieping, Chandragiri, Hyderabad 500.015

Rating: 4/5

Dus welke nail art salons in Hyderabad je gaat bezoeken? Schiet ons geplaatst.

Bonus: Een gratis applicatie met nail art ontwerpen voor beginners en gevorderden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha