Top 10 Nail Art Spa in ChennaiBeschouwd als de economische, culturele en educatieve van Zuid-India, Chennai heeft met belangrijke industriële en commerciële ondernemingen in het land. Chennai is de hoofdstad van Tamil Nadu, en de stad is veel bewonderd voor zijn huis van top business huizen. De ontwikkeling die tijdens de Britse overheersing begon vanaf het moment van de Oost-Indische Compagnie heeft momentum bereikt in de afgelopen tijd met een groei in zijn eigen recht op het gebied van technologie, automobiel, informatica, informatie technologie, en de productie van hardware.

Enorme kans heeft gegoten in voor mensen zoals overstromingen in de stad door de jaren heen. De stad die ooit werd beschouwd als traditionele op alle terreinen van het leven heeft een nieuwe look met de nieuwe avatar bereikt. De mensen hier hebben zich aangepast aan de nieuwe verandering met gratie, met behoud van een goede balans met de traditie. Geen wonder, Chennai heeft een aantal van de beste salons en spa's in de stijl van India. Uitgaande van de salons naast de deur, kan Chennai gemakkelijk pronken haar nieuwe look met de spa's en salons van de internationale standaard.


Nail Art in Chennai - Top 10 Spas

Vermillion Nail Bar and Spa:

Bekend als een van de grootste kunst nagel kuuroorden in Chennai, Vermillion nagelstudio en spa opvalt aan de perfecte plek als je verliefd bent met nagel kunst tot mode. Ze beweren dat ze de bar nail art eerste-van-het-kind in het zuiden van India, een specialist in alle soorten van de nagel kunst zijn. Van spa nagel om extensies nagel, Vermillion is een expert in verschillende soorten nagels aan te coolste.

Spa Zonder:

Zonder Spa in Chennai claimt de eerste spa in Chennai gewijd aan de kunst nagel zijn. De spa maakt gebruik van wereldberoemde merk OPI nagel voor de beste behandeling van nagelverzorging.

Elite Bonita Salon and Spa:

Op zoek naar de heetste nagel kunst elegant in Chennai? Ontdek Elite Bonita Salon en Spa voor een breed scala van nagel kunst. Deze nagel spa in Chennai is perfect voor iedereen die willen leren een aantal nail art creatief en uniek. Bezoek deze spa als je liefde nagel nagels trendy.

Medora Salon and Spa:

Een spa populaire internationaal, Medora is een unieke plek voor alle schoonheid oplossingen, waaronder de laatste nagel kunst. Van fijn tot polish manicure spa nagelen, Medora biedt de beste diensten aan een grote klant in Chennai. Sidney Sladen, een bekende ondernemer cum ontwerper gemaakt Medora trots van Chennai.

STOP ERMEE:

Opgericht door de beroemde goeroe elegante Vikram Mohan, uitgesneden lijkt een van de top 10 kuuroorden en salons in Chennai zijn. Onder de diverse diensten, lifestyle, wellness en nagel kunst zijn ongeëvenaard. Bezoek de salon een keer als je liefde te pronken eruit ster elke keer dat je naar buiten.

River Spa:

Een gezamenlijke exclusieve spa voor mensen die houden van luxe, River Spa is de keuze merk van vele beroemdheden in Chennai. Het aanbieden van een groot aantal diensten, River Spa heeft een aantal van de nail art hoog gekwalificeerde specialisten in de stad. Deze plaats is het best bewonderd om zijn voorliefde voor het gebruik van natuurlijke producten voor schoonheid oplossingen.

Groen Trends:

Een ander chique spa in Chennai met groene initiatieven, heeft Trends Green bereikt veel populariteit onder de mensen bewust maken van de stijl van de stad. Deze salon en spa in Chennai biedt tal van diensten, met inbegrip van de diensten van nail art gebeuren de meest trendy te zijn.

Naturals:

Ze beweren te zijn in India voor een schoonheidssalon 'Number One', met meer dan 50 filialen in het hele land. Populair voor veel van de merken nieuwste beauty, Naturals voorzien van de behandeling van de klas beter voor je nagels.

Yaksheetasri:

Een andere trendy nagel spa in de buurt van Chennai, kunt u rekenen op Yaksheetasri.com als je kijkt voor je nagels modieuze tegen betere prijzen. De spa biedt de beste teams die speciaal zijn opgeleid voor de praktijk van nagel kunst sexier.

Panache Salon and Spa:

Panache Salon en Spa is een bekend centrum van nail art in Chennai. Deze unisex salon beschikt over een ervaren team en ervaren ontwerpers die goed kan rijden met de laatste nagel kunst.

Dus, wat ga je proberen? Die nagel spa in Chennai je gaat bezoeken? Schiet ons geplaatst.

Bonus: Met meer dan 5000 + Nail Art Nail art tutorial om te kiezen, Nail Art For All is de beste Android-app die u ooit nodig zult hebben voor nail art.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha