Top 10 Nail Art producten je moet hebben voordat je begintElke kunstvorm heeft zijn eigen set van tools. Als een sculptuur heeft een beitel en een schilder moet een borstel, een spijker kunstenaar heeft zijn eigen set van tools! Hier geven we een overzicht voor u alle producten voor nail art dat u nodig heeft.

Nail art producten


Nagel dotters:

De naam zelf is spreekt voor zich. Deze tools worden gebruikt om elegante gestippelde patronen (zoals stippen, bloemen, enz.) Te creëren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen om te kunnen verschillende afmetingen van punten te maken. Kies een met een boom die een goede grip biedt, zodat je hand super stabiel kan zijn.

Nail art penselen:

Gebruik borstels om dunne lijnen en fijne patronen te creëren. Een verscheidenheid van hen op de markt.

Detaillering/Brush coating: heeft een klein puntje van het penseel gebruikt voor ingewikkelde werk en waarin wordt aangegeven hoe om fijne lijnen te tekenen.

Waaiervormige kwast: E 'gebruikt om lucht borstelen of toepassing van meerdere kleuren effect tegelijk, zoals afgebeeld.

Borstel Hoek: Dit wordt gebruikt om bepaalde gebieden te markeren en zorgt voor een meer comfortabele grip om een ​​aantal mooie modellen te tekenen voor nail art.

Pennen Nail art:

Deze zijn vrij gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor een beginner. Schud de pen. Verwijder de dop en het gebruiken om eenvoudige nail art ontwerpen te maken. In eerste instantie is het het beste als je pennen in zwart-wit te kopen en te gebruiken op een andere basiskleur.

Tijdens het gebruik van pennen nail art, het is altijd het beste om de pen te proberen op een ruw oppervlak en dan gaan gebruiken op je nagel wanneer je je veilig voelt. En het is altijd het beste om te beginnen met eenvoudige modellen op het eerste.

Stickers Nail art:

Deze lijm nail art is voor degenen die niet een vaste hand hebben terwijl het toepassen van nagellak en proberen nail art. Dit is de eenvoudigste manier om uw nail art klas en chick draaien. Neem gewoon een pincet, verwijdert u de sticker van zijn blad en zet het op je nagel. Breng een beetje 'druk om goed te regelen. Breng een top coat. Daar ga je!

Nail art tape:

Dit kan helpen de perfecte nail art geometrische maken. Zie hieronder de foto's om een ​​idee van hoe het gebruikt kan worden krijgen.

Nail Art Rhinestones:

Het kleine stenen/studs beschikbaar in verschillende kleuren en vormen. Hieronder vindt u enkele foto's om te laten zien hoe ze kunnen worden gebruikt in nail art.

Steentjes maken uw nail art toe te voegen door het toevoegen van dat extra bling en glans. Deze stenen voeg een 3 D effect voor de nail art. Ze zijn meestal in een container in de vorm van een wiel met verschillende compartimenten voor de verschillende kleuren. Je moet een beetje 'van lijm achter zich te laten en vervolgens de gewenste positie te fixeren.

Nail Art Sponzen:

Dit zijn sponzen die worden gebruikt om een ​​mat effect op nagels twee kleuren. Deze zijn wasbaar en kan een paar keer eerder ter beschikking worden gebruikt. Ga door de afbeelding om te weten hoe ze worden gebruikt.

Nail Art Stamp:

Deze worden gebruikt om af te drukken op een aantal ontwerpen op nagels zonder veel inspanning. De ontwerpen zijn vrij netjes. Dus als je toevallig een vaste hand met kwasten en pennen hebben, dan is dit project is voor jou. September Nail stempel zijn online beschikbaar heel gemakkelijk.

Nail art glitters of Sparkles:

Deze kunnen worden gebruikt om een ​​aantal echt eenvoudige maar elegante ontwerpen te maken. Hieronder is een voorbeeld.

Valse nagels:

Dit is de meest handige manier om nagels mode voor vrouwen die niet in staat zijn om lange nagels te laten groeien om professionele redenen of voor nagels chippen vaak uitstappen. Alles wat je nodig hebt zijn deze valse nagels en nagellijm om een ​​trendy nail art sport.

Niet bedwelmd al deze nagel producten zijn ook beschikbaar in India zijn! Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen van dit artikel. Laat een reactie.

Afbeelding sourec: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

Bonus: Met meer dan 5000 + Nail Art Nail art tutorial om te kiezen, Nail Art For All is de beste Android-app die u ooit nodig zult hebben voor nail art.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha