Top 10 Nagellakken voor heldere huidAls het gaat om poetsmiddelen nagel, de meeste vrouwen hebben de neiging om blind pick-up elke tint die hun verbeelding spreekt, ongeacht of die past bij hem of niet. Vergeet niet, sommige tinten zien er het beste wanneer gedragen op bepaalde huidtinten. Vandaag gaan we het hebben over de schoonheid van de huid. Gals, heb je geluk zeker. Een breed scala aan tinten van licht, nauwelijks er kleuren om heldere, krachtige zou heel goed werken. Pinks, rood en koralen moeten worden gekozen met blauwe ondertoon. Als je wilt vet te gaan, probeer paars, wijn, bessen die bruin of medium te donker zijn. Vermijd metallic goud, groen en geel als deze kan je huidskleur te wassen. Nu dat je bij het begin beginnen, kijk naar sommige prachtige nagellak kleuren voor heldere huid exclusief voor u gekozen.

Beste Nagellak kleuren voor Clear Skin


Zoya Kennedy:

Als je wil gewoon een vleugje kleur op de nagels of even een pauze van de gedurfde tinten, dit gaat te poetsen. Kennedy is een perzik gekleurde roos met een vleugje grijs in de afwerking crèmes. En 'de ideale kleur voor werkkleding elke dag en geeft u een professionele uitstraling. Vereist drie handen.

Essie Braziliant:

Omdat de zomers zijn in volle gang, hier is de ideale kleur te pronken. Braziliant is een fel oranje neon grenzend met een beetje 'van koraal shimmer aan. Totally genoeg schaduw om de nagels in de schijnwerpers te krijgen. Vereist drie handen, maar het is zeker een goede keuze van nagellak kleuren voor heldere huid.

Zoya Cassi:

Ik hou van koraal stukken en dit is nummer één op mijn lijst lust. Cassi is roze koraal met zilveren shimmer het. De schittering het zich onderscheidt van gewone koralen. Een andere mooie Poolse werkkleding. Vereist twee handen.

Perfect OPI Red:

Als je een lichte huid zijn, rode nagellak is degene die je gewoon moet hebben. Perfect Red is precies dat: een echte rood met blauwe ondertoon in de afwerking crèmes, precies hoe we het willen. Een ideale schaduw te dragen aan een formele evenement of feest. Het beste van alles, ga je met bijna alle kleding. Vereist twee handen.

Essie band met iedereen:

Lavendel ziet er heel mooi en romantisch, zodat je er een in je vrije nodig. Link met iedereen die is een pastel lila in een crème finish. Vereist drie handen.

Kiss Me On My Tulips:

Bij twijfel, altijd kiezen voor een fel roze. Het helpt om je op te vrolijken en werkt geweldig voor uw huid toon. Kiss Me On My Tulips behoort tot de collectie OPI Holland. Het is een fel roze emaille finish in een crème. Vereist twee handen.

OPI Sparrow Me The Drama:

Als dat roze was te veel voor u, maak je geen zorgen. Probeer dit. Sparrow Me The Drama (leuke naam !!) is een mooie roze licht in een crème finish. In tegenstelling tot sommige roze, betekent dit niet uit te wassen en uw go-for email zou kunnen zijn. Perfecte huid met roze tinten. Vereist twee handen.

Zoya Cola:

Aangezien de zwarten zijn in gevaar van het zien van bijna goth op u, bruine draaien om een ​​veilige gok. Cola is een perfecte bruine cola in een romige afwerking. De kleur ziet er zeer chique en verfijnd, en is een goede keus als je van donkere tinten. Vereist twee handen.

Deborah Lipmann Waking Up In Vegas:

Grijs klinkt vreemd als het gaat om nagellak kleuren nagel. Maar als je klaar bent om te experimenteren zijn, zou dit grote werken voor uw huid toon. Waking Up In Vegas is een duif grijze afwerking crèmes. Vereist twee handen.

OPI Malaga Wijn:

Hier is een variant van de rode die je kunt proberen als de werkelijke kleur geluiden intimiderend voor u. Malaga Wijn is een diep rood in een crème finish. Vereist twee handen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha