Top 10 Mooiste Vrouwen OekraïenseOekraïense schoonheden zijn mooi om naar te kijken. De straten van Kiev, de hoofdstad van Oekraïne zijn vol van deze hete vrouwen, lang, weelderig en sexy en het is erg moeilijk om slechts 10 van hen te kiezen!
Onze top 10 lijst omvat actrices, popsterren, nieuwslezers, modellen en beroemdheden.

We proberen om snel te controleren wie de kroon van de Top 10 Mooiste Vrouwen Oekraïense krijgt


Ani Lorak:

De eerste op onze lijst is de meest populaire Oekraïense popzangeres. E 'is geboren in 1978 en is vanaf Kitsman. Ze is ook gerangschikt een van de mooiste vrouwen in Europa. Oekraïne vrouwen zeker weet hoe u uw hart stelen!

Via Pinterest

Anna Bessonova:

Anna Bessonova is een populaire ritmische gymnast uit Oekraïne. E 'werd geboren in 1984 in de staat van Kiev. Ze is bekend om zijn prestaties in de sport. Anna won de titel van wereldkampioen in ritmische gymnastiek van Patras, Griekenland in 200 Hij won ook de bronzen medaille op de Olympische Spelen in Athene in 2004 en de Olympische Spelen in Peking in 200

Via Pinterest

Chantal Kreviazuk:

Chantal Kreviazuk is een zeer populaire zanger, Canadese zangeres en actrice geboren Oekraïense ouders. E 'werd geboren in 1974 uit Winnipeg. Zijn album lijst bevat What If It All betekent iets (2002), in deze rotsen en stenen (1996), kleur bewegende en stilstaande (1999), en toen we elkaar ontmoetten. Won ook Juno Awards in 2000 voor "Best Pop Album" en "Best Female Artist".

Via Pinterest

Dasha Astafieva:

Deze schoonheid is een model bekend Oekraïense en lid van de folk-pop band genaamd Nikita. Dasha werd geboren in 1985 in Ordzhonikidze. Ze staat bekend om haar sensualiteit en werd geselecteerd voor Playboy's Playmate in het januari 2009. Ze is ook te zien in de 55e verjaardag Playmate Playboy zijn.

Via Pinterest

Milla Jovovich:

Deze schoonheid is een populaire cartoonist uitstekend model, actrice, muzikant en Amerikaanse mode. Geboren in 1975 in de hoofdstad van Oekraïne, Kiev. Haar vader komt uit Servië en haar moeder is een Oekraïens-Russische. Zijn populaire films zijn The Fifth Element, Return to the Blue Lagoon, de Resident Evil-serie en Zoolander.

Via Pinterest

Inna Tsymbalyuk:

Ze is een actrice en een model. Ja, u zeker moet hebben gehoord van haar, ze was "Miss Oekraïne - Universe" in het jaar 200

Olga Kurylenko:

Olga Kurylenko is een Oekraïense model en actrice in 1979 geboren in de stad van Berdyansk. E 'is geboren in de Oekraïense vader en Russische moeder. Op de prille leeftijd van 18 jaar heeft Olga Kurylenko de hoofdrol op de covers van Vogue en Elle. Ze staat bekend om haar rol als Bond-girl in de James Bond 22, Quantum of Solace.

Via Pinterest

Ruslana:

Ruslana is een popzanger uit Oekraïne. Ze staat bekend als een van de beste Oekraïense pop-sterren, geboren in 1973 in de stad Lviv. Ruslana was de winnaar van de 2004 Eurovisie Songfestival gehouden in Turkije.

Joelia Timosjenko:

Deze mooie dame is een Oekraïense politicus en was ook de minister-president van Oekraïne. Geboren in 1960 in de stad Dnipropetrovsk. Het was de eerste vrouwelijke premier van Oekraïne (tot september 2005).

Via Pinterest

Tina Karol:

Tina Karol zanger is geboren op 25 januari 198 Tina was een leerling van de School of Music for piano. Hij creëerde ook zijn eigen instrumentaal ensemble tijdens zijn stageperiode. E 'werd bekroond met de beurs van de Verchovna Rada van Oekraïne in het vierde jaar. Ze werd ook bekroond met de titel van "Geëerde Kunstenaar van Oekraïne" in 200

Oekraïne vrouwen te kijken naar deze foto's zeker laat ons willen meer!

Via Pinterest

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha