Top 10 Mooiste Vrouwen Japanese

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 27, 2015 Admin Schoonheid 0 82


Japanse vrouwen worden vereerd over de hele wereld voor hun perfecte huid en helder. Hier is een lijst van de mooiste Japanse vrouwen.

De meeste Japanse vrouwen mooie

Norika Fujiwara:

Ze is een schoonheidskoningin Japanse, een succesvol model en een actrice van groot talent. Ja, en zeker bij Japanse vrouwen heter. Hij won de prestigieuze titel van Miss Japan in 1992 en heeft verschillende tv-commercials gemaakt en verscheen op de tv-serie.


Sayuri Yoshinaga:

Een zeer populaire actrice in de jaren 1960, stond hij aan bekendheid met radio-drama Akado Suzunosuke. Zij was de hoofdrolspeelster voor een zeer populaire film productie bedrijf in Japan genaamd Nikkatsu en won de Japan Academy Award vier keer.

Yukie Nakama:

Geboren in 1979, Yukie is zeer beroemde Japanse actrice, zangeres en voormalig idool. Ze was een van de meest populaire keuzes voor het spelen van komische rollen, en heeft ook uitgevoerd leidende rollen in tv-series zoals make-up. Zijn knappe gezicht was ook te zien in vele tv-commercials.

Koyuki:

Ze is een actrice en model Japans. Haar eerste internationale film was precies het tegenovergestelde van Tom Cruise in The Last Samurai. Ze speelde ook in Blood: The Last Vampire. Sommige van zijn tv-shows zijn Beautiful Life, Motor, Mr. Brain and Love Complex.

Hitomi Kuroki:

Geboren in 1960, zijn echte naam is Shoko Ichiji. The Final Chapter, veel geluk en GTO: hij heeft vele tv-drama's zoals The Youth Gate, Ring gedaan. Ze speelde ook in de Japanse versie van The Incredibles. Hij greep de beste actrice voor Paradise Lost 22 Höchi Film Award.

Nanako Matsushima:

Nanako is Japanse actrice en een model van succes. Ze deed een fantastische job in de horrorfilm "Ring", die haar internationale bekendheid gewonnen. Ze speelde de hoofdpersoon van "A Love Story". Sommige van zijn tv-drama's omvatten Lucky Seven, zoete seizoen, Grote Leraar Onizuka en vele anderen.

Misaki Ito:

Misaki is een ander model bleek actrice die heel goed heeft gedaan voor zichzelf. Geboren in 1977, kreeg hij veel mogelijkheden om te karakteriseren in commercials. Hij speelde in diverse populaire films als laatste liefde in 2007, negen zielen uitgebracht in 2003 en Face to Face (2002).

Yuko Takeuchi:

Ze is een actrice Japanners die zijn eerste succes in de tv-serie genaamd Asuka gekregen. Hij maakte ook veel commercials, maar een voor NT gaf zeer goede herkenning. Hij heeft vele tv-series gedaan zoals goedkope vlucht, Strawberry Night, Flash Forward, A White Shadow en de politie gevaarlijk voor altijd. Zijn laatste film werd geproduceerd door 20th Century Fox Hayabusa.

Ko Shibasaki:

Ze is erg jong en getalenteerde actrice en zangeres Japans. Zijn debuut in de muziekwereld was met zijn eerste single "Vertrouw op mijn gevoelens", die ging op de top van de hitlijsten. Zijn project begon met recitatie internationale "Battle Royale" in 2000. Enkele van zijn meest recente films zijn Verdachte X in 2008, Shokudo Katatsumuri (2010), en 47 Ronin (2013).

Meisa Kuroki:

Het is slechts 25 jaar oud en heeft een grote naam gemaakt voor zichzelf in acing, zang en modellering. Ze maakte haar debuut in acteren in 2004 en is ook te zien in tal van tv-commercials, tv-drama's en theaterproducties.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha