Top 10 Mooiste Vrouwen ItaliaansItalië staat bekend om zijn wijn en eten, en natuurlijk, de warmste van de Italiaanse mannen, maar niet te ver achter te laten, zijn enkele van de heetste en prachtige Italiaanse vrouwen die de wereld in de ban met hun schoonheid.

Hete Italiaanse vrouwen

Sophia Loren:

Sophia begon haar carrière in 1960 en was de eerste dame acteur om een ​​Oscar te winnen voor een film van niet-Engels taal. Hij werd beschouwd als de heetste Italiaanse dame, hoffelijkheid zijn knappe functies en lichaam bochten.


Monica Bellucci:

Ze heeft geen introductie nodig. Monica is een van de meest beroemde Italiaanse vrouwen in de wereld die al in de schijnwerpers voor zijn carrière als model met A-lijst van merken als Christian Dior en Dolce & Gabbana. Hij speelde in films als de Matrix, Dracula en The Brothers Grimm.

Isabella Rossellini:

Geboren uit ouders met in de hoofdrol Ingrid Bergman en Roberto Rossellini, was het logisch dat hij de carrière van de familie zou volgen. Na een beschrijving in films als Fearless, Blue Velvet en haar dood geworden, heeft een zeer lange carrière als model had ook.

Anita Pallenberg:

Ze is een designer, model en actrice. Deze schoonheid staat bekend om de nabijheid van Rolling Stones mede-oprichter Brian Jones. Maar deed dit niet de laatste, en ze liet hem voor Keith Richards, de beroemde gitarist.

Claudia Romani:

Zijn carrière begon met het modelleren en ze ging over tot een winnaar van de wedstrijd te worden. Haar natuurlijke schoonheid en innemende persoonlijkheid maakt haar zeer populair bij zijn fans. Na zijn beschreven in een aantal van de grote bladen als Cosmopolitan en GQ, heeft zijn niche in televisie met shows zoals Spaanse EstaNocheTu Night 'op Mega TV.

Raffaella Fico:

Zij verscheen in Big Brother zien in Italië dat haar onmiddellijke roem gekregen. U kunt zijn model voor vele tijdschriften voor mannen, met dank haar ongelooflijke bochten en een mooi gezicht vinden. Op een gegeven moment, gedateerd hij voetbalster Cristiano Ronaldo. Na de pauze ging trouwen Italiaanse voetbal ster Mario Balotelli, met wie hij een dochter genaamd Pia.

Melissa Satta:

Ze begon haar carrière als model op de leeftijd van 16 in zijn geboorteland Sardinië. Later, haar mooie gezicht heeft zijn vele projecten en mode start- en landingsbanen van Milaan. Na zijn succesvolle stint in het modelleren, het hoofd tot aan de televisie en film, het maken van een aantal prachtige shows en films. Niet te vergeten, heeft deze lange been schoonheid gedateerd meerdere mannen zien er goed uit in het verleden, maar nu is ze dateert momenteel Kevin Boateng, AC Milan middenvelder.

Federica Ridolfi:

Hij begon met dansen op de leeftijd van 1 E 'verscheen in vele tv-shows als co-host. Federica is een prachtig model en maakt nog steeds vele modeshows.

Elisabetta Canalis:

Hij begon zijn carrière bij handelen in Italiaanse films. Zijn gewaagde persoonlijkheid met grote dance moves ze eindigde met deelname aan Dancing with the Superstars. Ze heeft gemodelleerd voor grote modemerken zoals Roberto Cavalli.

Nicola Minetti:

Zijn donkere huidskleur en het lichaam te verleiden haar een grote ster in het modelleren van de industrie heeft gedaan. De nabijheid van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi heeft zijn zetel voor de Regionale Raad gewonnen.

Afbeelding: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha